hm... ha megnézed az iritrackes játékot, látsz rajta egy gombot, ami megmondja a "megjelölt" pontokon az állást. Rossz érzésem van, talán csak itt lesz látható a helyzet. Hab a tortán, hogy a gyorsasági végén pl. ma nincs elérhető infó. Siralmas a tájékoztatás. G
Szerintem azért nem jó neked mert olyan böngészöt használsz ami a felugró ablakokat blokkolja!bropáld azt kikapcsolni nekem is az volt a gonda zota megy!!!
Lenne egy kérésem letudnátok irni nekem az össze magyar indulo versenyző számát!köszönöm
Én megtettem már, a firefox-szal jó :-) És érdekes, mert a dakar.hu-ról sikerült több ablakban megnyitni, a dakar.com-ról nem. De ez télleg sokkal bénább, mint a tavalyi. Ja, és tavaly volt olyan oldal a dakar.com-on, ahol listákban adták meg az ellenőrző pontokon való áthaladás idejeit, és ezt néha gyakrabban frissítették, mint az iritrack-et. Remélem, hogy holnapra lesz ez megint.
Nekem úgy tűnik, hogy frissül időnként. Igaz, hogy adatok nem sűrűn frissülnek. Pl. Palik nálam sokáig 8 km-nél ücsörgött, most ugrott 148-ra. A pillanatnyi helyzet megnézésére valóban használhatatlan.
Más. Vatanen nem indult. Nagy kár, az egyik kedvenc versenyzőm volt.