Keresés

Részletes keresés

sz_bela Creative Commons License 2005.10.05 0 0 1349
Elnézést az OFF-ért, de gondoltam hátha tud valaki segíteni. PC-n mivel tudom kiírni a MAC-es .toast image fájlt egy DVD-re? Ez olyan formátum mint az .iso, de azt nem tudom, hogy elég-e ha csak átnevezem a valami.toast fájlt valami.iso -ra és Nero-val kiírom?
norek_ Creative Commons License 2005.10.05 0 0 1348
helyesbítek, biztos, hogy van benne equ, csak kivülről nem érhető el... vagy csak meg kell hackolni jól! ;)
Előzmény: norek_ (1347)
norek_ Creative Commons License 2005.10.05 0 0 1347

hernan c:

a volumét nem tudom mihez hasonlítani, jó hangos!! biztos nem bírnád sokáig :)) equ nincs benne, állítólag kicsit meg van nyomva gyárilag a basszus épp emiatt. én sony minidiscről tértem át. az elején kicsit üres volt, de mostanára már "kitisztult" a fülem és bevallom hazabassza a sonyt ugy ahogy van. egy cikk: http://www.pcmag.com/article2/0,1895,1777890,00.asp

Előzmény: hernan_c (1345)
RogerWilco Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1346
A barátom készülékéről szeretnék pár számot áthozni, de nem tudjuk hogyan.....

Kismillió ilyen program van, amivel oda-vissza lehet másolni, pl yamipod, sharepod, stb.
Előzmény: derekbell (1344)
hernan_c Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1345

heló!

valaki akinek van ipod shuffle-je, tudna válaszolni arra hogy a max volume mennyire magas, és hogy a hangszíneket hogy lehet beállítani!

kösz

derekbell Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1344

Jajistenem, elnézést és sorry, teljesen elfeljtkeztem róla....

Nem véletlenül kértem, hogy ma reggel mégcsörrenj rám, mert kuka vagyok. Annyiraelmerültem itthon a munkában ,hogy kb. 1/2 4 -kot indultam be csak a városba. És iPod nélkül... És vaalhol a Városligetnél jutott eszembe... 6 előtt nem értem volna, ezért már nem is erőlködtem.

Mi volt? Jötttek komák iPoddal is? Mit hallottál? Azért én is kiváncsi lenék, hogy egy igazán jó cuccosban hogy szól...

Én továbbra is nyitott vagyok egy ilyen játékra, de rám kell csörögni, mert szita az agyam...

Az ipod-ot pedig imádom, bár kezelni nem tudom és ezért utálom. A barátom készülékéről szeretnék pár számot áthozni, de nem tudjuk hogyan.....

Előzmény: Amtibácsi (1324)
--0-- Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1343
Tudod, a kereslet-kínálat viszonya meghatározza az árakat.
Ez van.
Előzmény: sz_bela (1337)
sarkany2004 Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1342
Sziasztok! Itt már teljesen nem a készülékről szól a fórum! Kicsit mindenki visszavehetne már és irhatna a ketyeréről valamit. Most jó, vagy sokaknak nem megy rendesen a feltöltés? Szerintem nem mindenkinek való egy ilyen komoly darab, egy kis hozzáértést is igényel, azért is akar sok ember ár alatt megszabadulni tőle.
also_sprach Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1341
Mázlista! :)
Előzmény: Törölt nick (1340)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1340
Persze pl. én. De az már régi dolog. Az akció már rég lejárt.
Előzmény: also_sprach (1339)
also_sprach Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1339
ez a cólás nyeremény tényleg valódi? nyert már ezen valaki???
Előzmény: sz_bela (1337)
also_sprach Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1338
Senki nem akart magyarázkodni. Pláne egy ilyen posztra, a mamád meg majd életek alatt tulnő a swift tévedésen mint ahogy az ember megtanulja az első szar után, hogy legközelebb ki kell kerülni az utcán. :)
ka bocs én nem az új swiftre gondolok ilyenkor persze. ;)
Előzmény: cue (1334)
sz_bela Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1337
Hihetetlen, hogy a Coca-Cola -sok mennyire lenyomják az árakat. Akinek meg nincs iPod-ja az azt semm tudja mennyit ér. Az én 6 GB-os iPod minimért valaki "mertnagyonjófejésrendes" 25 ezer Ft-ot akart adni, mondván úgysem kapok érte többet. Menjem a picsába az ilyen! Bocs az OFF-ért! :)
Előzmény: --0-- (1336)
--0-- Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1336
Eladó 4Gb-s Ipod Mini, bontatlan csomagolásban, 06.15-ig magyar garanciával
39.000.- Ft-ért.

06703838484
RogerWilco Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1335
Szóval térjünk vissza ontopicra, ha szabadna így hétfő reggel javasolnom.

iTunes (v5) fikázás következik.

A szerencsétlen vagy megtalálja az ipodot, vagy nem. Ha megtalálta, akkor meg teljesen összekavarodik, mert nem találja meg a külső tárolón lévő könyvtárat (amit addig kitünően látott)
Érthetőbben - firewiren lóg az ipod is meg egy külső 200 gigás vinyó, amin többek között a zenéket tárolom. Amíg csak a Libraryre huzigálom a számokat, örül az iTunes, mint majom a farkának. Ahogy ráteszem az ipodot (és HA meglátja) akkortól "this resource is not available" jellegü üzenettel nem lát semmit a külső vinyóról! Ugyanakkor mindkét eszközt a windóz (hmm, igen, néha ilyet is használok :-)) látja kezeli. Az Xplay2 pedig szemrebbenés nélkül tölti az ipodra ua. számokat ua. tárról, ami az iTunes szerint nem elérhető.
cue Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1334

Jóanyám egy Swifttel jár dolgozni és nincs iPodja - szerinted ő egy igénytelen proli suttyó tahó.

Nem kell magyarázkodni, nulla ember vagy.

Előzmény: also_sprach (1329)
also_sprach Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1333
Ezt nehéz lenne behatárolni, főleg így és itt. :)
Valamit érezni belőle így is, ha neked nem, akkor kár is tovább fejtegessem, nem is ez a cél. Én csak leírtam, hogy én miért szeretnék iPod-ot...
Előzmény: norek_ (1331)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1332
soundcraftot es a columbiat nem eroltetnem, a tobbi stimmel ;-)

Előzmény: also_sprach (1330)
norek_ Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1331
nem akarom szétoffolni a topicot, de milyen az az általad értelmiséginek mondott ember??? és ez a sok márka felsorolás??? hogy ezekből mi minőségi és mennyire arrol inkább ne beszéljünk. én nem így minősítem az értelmiségi/nem értelmiségi kategóriát. 
Előzmény: also_sprach (1330)
also_sprach Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1330
szal Omega órát sme azért vesz már picit értelmesebb fejjel az ember, hogy villogjon vele, ellenben nem is azért, mert leszarom mindegy idevele, jóleszez bazzeg!

remélem így érthető mire célzok.
én legalábbis tudatos márkahű és brand tisztelő fogyasztó vagyok, aki nem csak a fizikai terméket szereti megvenni, hanem a benne lévő szellemi és emberi munkát meg a hozzá jövő mítoszt és image-t is.
ezért kedvelem a mercit, az omegát, az opinel kést, a soundcraft keverőt, a columbia outdoor ruhát, az armani öltönyt, Leica fényképezőgépet, a Ray Ban napszemüveget és ezárt veszek ilyen dolgokból csak ezeket.
Idővel az általam értelmiségnek mondott ember megtanul élni és vásárolni, öltözni és befektetni a tárgyakba. stílus, megbizhatóság, minőség és presztízs. (köszi a javítást) ;)
also_sprach Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1329
Na, picit dramatizáltam azt, hogy azért sok igénytelen proli suttyótól megkülönböztet, hogy valaki odafigyel a minőség és image arculatra és azt nem sznobságból teszi meg villantani.
Remélem érthető vagyok, még ha zavarosan is hangzik. ;)
Azért ennyit nem ad ki egy nyamvadt kis mp3 lejátszóért akárki, csak:
- akinek van pénze rá
- tudja mi az, hogy Mac és iPod
- értékeli a minőséget és a designt
- odafigyel arra, hogy mi vesz
- fontos neki az arculat és talán a megjelenés

szal nem egy lesz ami lesz jó lesz ez... típusú suzukiswiftes tahóknak célzott termék. :)
Előzmény: Maerklin Manson (1325)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1328
Dehogynem néznek és a legtöbb esetben magukban de van hogy kimondva el is küldenek anyámba, hogy kártyával ("hitelkártyával" - ahogy úk mondják :) ) fizetek. 5000 kmre meg nem is az a kérdés ugye, hogy kártyával, hanem hogy milyennel? Credit or debit? :D Na de ez OFF.
Előzmény: RogerWilco (1327)
RogerWilco Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1327
De hogy egy tömeggyártásban készült termék megvásárlásától - általában, bárminek a megvásárlásától - egy szűk értelmiségi klub tagjává váljon valaki, az legfeljebb a reklámokban lehet igaz.

Teljesen igazad van. Szűk értelmiségi klub - tagja lehetsz 200$-ért és csak 1-2-30 milliós a tagság :-) LOL

OFF
Ennél már csak a (magyar) hitelkártyareklámok mulatságosabbak, "másként néznek rád a kasszánál, ha AE/DC/stb kártyával fizetsz" 1/ nem néznek 2/ még ha igaz is lenne, kit érdekel, hogy néz rám a pénztáros?
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1326
Abból hogy nevezett másik termék megvásárlásával az adott vásárló okosabbnak tartja magát annál, mint aki ipodot vesz. Ettől az értelmiségi jelleg ;)
Maerklin Manson Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1325

Nem reklám, ez beállítottság és elhivatottság kérdése.
engem nem etetnek meg a reklámok és utálom őket, de ennek a cuccnak nagyon jó a minősége, a designja és az image is.

Attól tartok, félreértesz. Én is "szeretem" az iPodot, és azt sem vitatom, hogy nagy dobás volt az Apple-től; nemcsak maga a termék jó, hanem a hozzá tartozó marketing körítés is. De hogy egy tömeggyártásban készült termék megvásárlásától - általában, bárminek a megvásárlásától - egy szűk értelmiségi klub tagjává váljon valaki, az legfeljebb a reklámokban lehet igaz. Egyáltalán hogy jön ide az értelmiségi jelleg?

(A presztízs szót következetesen rövid i-vel írod (presztizs). Ez az értelmiségi kör szűkítése miatt van? ;))

Előzmény: also_sprach (1315)
Amtibácsi Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1324

Nincs kedved kijönni kedden délután a Pólus parkolójába ? Szeretném meghallgatni. Van rajta 3,5-es jack kimenet ?

Előzmény: cloud.strife (1321)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1323
ZzZzZzZ
Előzmény: cloud.strife (1321)
RogerWilco Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1322
Csak nálam ilyen hülye az iTunes (v5)? Ha az ipod már rá van kötve a gépre, amikor az iTunest elindítom, akkor nem találja meg! Csak akkor lel rá, ha a sorrend iTunes indít -> iPod ráköt. Hmm.
cloud.strife Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1321

Jah, én abszolút nem hiszek az index tesztjeiben, annyi hülyeséget mondtak már... Index=LOL :)

Az atrac-ról meg annyit, hogy az én felhasználói igényem azon ritka "emberi faj" tulajdonsága, akinek nincs a gépén sem MP3 letöltőprogram, senincsen másolt audio CD-je otthon, kizárólag eredeti CD-ket gyűjt és azt a halom zenét szeretné felpakolni egy hordozható gépre. Idáig egy Hi-MD-t használtam, amin CD-ről Atrac-ba tömörítéssel 64kbit-be úgy szólt a zene, mint a gagyeszokon 256kbit-be. Az meg engem nem izgat, hogy a ramaty letőtött MP3 hogyan szól...

Aszem le kell tesztelni mindkét gépet, azonos számokkal, beállításokkal,stb.. az fog dönteni, meg az én fülem. :))

U.i.: Fogad minenféle adatfile-t.

Előzmény: also_sprach (1309)
cloud.strife Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1320
Érdekes, nekem (és rengeteg embernek) a Sony ugyanezt jelenti. Egyébként értem amit mondasz. :)
Előzmény: also_sprach (1315)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!