"nézelődtem a neteten, mert szeretnék még egy BMW1500, vagy BMW1600-2 -t beállítani a lányka mellé, és valami német lapon bukkantam reá a sok "bömös" között"
sajnos nincs esővetőm, csak 2 db alap, az is deformálódott, viszont adok egy címet: TREPPER AUTÓSBOLT Gyöngyös, Kőrösi Cs. u. 2. tel:37/313-572 114-115-116-123-124-hez szinte mindene van új és bontott is pl. kifogástalan álpotu műszerfal, lécek stb.
OFF: Nem szoktak ennyit elkérni egy "mezei" DS-ért. 3-4 millió körül vannak az igazán szépek, de néha olcsóbban (2 misi körül) is hozzá lehet jutni egy-egy szép és jó DS-hez, ill. ID-hez, akár itthon is. A restaurálási alapul szolgáló kocsik jellemzően 500-2000 EU körül elérhetőek, de 2-3000-ért olykor már egészen egyben lévő, hadrafogható autót lehet venni, főleg ha a szerényebb ID-vel is beéred. Egy francia ismerősömnek van két DS-e, ő azt mondta, hogy náluk néha még ennél is olcsóbban lehet szerválni ilyen Citroeneket, igaz utánajárást igényel a dolog.
Külföldi használtautós lapokon mindig vannak Istennők: ha ott szétnézel, biztos találni fogsz néhány ehhez hasonlóan drága egyedet, de messze nem kell ennyi kredit egy ilyen autóhoz, ha csak nem vágysz valami különlegességre.
A Pallas kivitelű példányoknál már szokott lenni felár, de igazán sokba csak az olyan ritkaságok kerülnek mint a kombi, vagy a kabrio.
nézelődtem a neteten, mert szeretnék még egy BMW1500, vagy BMW1600-2 -t beállítani a lányka mellé, és valami német lapon bukkantam reá a sok "bömös" között