De bizony, hogy volt! Még 01/02-es idény végén ment is kb. 50 kaposvári Pécsre, ahol a B-csoportos Panthers játszott a Nyíreggyel 9-14. helyért asszem. Csak miatta persze, fel is vettem kamerával a meccset :) Ott alakult meg a Malick fan club egyébként :)
Csodálatos volt az EGYESÜLT KAPOSVÁRI EMÍRSÉGEK... az egész szezon, a csapat, az edző, a játék, a lelátó népe... egész évben, csodálatos volt. Mint valami gyönyőrű, mesés álom, olyan volt.
Ha jól emlékszem ezelőtt a mérkőzés előtt nyilatkozta Madison, hogy a Kaposvár egyszemélyes csapat, csak Halimicset kell megfogni, és kész. Na ja... :)
Nem tudom, lehet én vagyok a béna, de nosztalgikus hangulatomban megpróbáltam rákeresni a 10 évvel ezelőtti rájátszásunk cikkeire, de nem találtam meg. Tudna valaki segíteni? Akkor is valamikor ilyentájt kezdődhetett a rájátszás...
Hasitasi! Ne légy rossszindulatú, elfelejtettek szólni a polgármesternek, hogy a weblapnak a díjára is utaljon egy kis pénzt, de lehet hogy nem tudja a szla számot. De van még egy lehetőség, a webmesternek kellene szólni a fizetési kötelezettségekre, talán akkor nem lenne korlátozva a klub hívatalos lapja!!!.