Keresés

Részletes keresés

Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4364

A Számokról nem tudok semmit, de elhiszem neked. Ám, ha belegondolsz a Harcore fanok biztosan megvették az X-et, meg a Virtualt, míg Dickinsont árulónak tartották.

Viszont akkora kampányt nem kapott sem a Balls, sem a Skunkworks.

Attol függött, hogy ki melyiket vette, hogy akkor Dickinson, vagy Harris párti volt-e.

Viszont, ha a számaid igazak, Dickinson lehet, hogy nem volt olyan sikeres, de mindenképpen ismertebb volt. Az embert abban az időben kapták föl igazán, gondolj a sok showra, amiben fellépet, még a heli szerencsekerékben is énekelt egy Tom Jones számot.

Steve észrevette, hogy Dickinson pályafutása az Accident óta kezd felfelé ívelni,míg az övéké meg lefele. Konklúzió: Kell vissza.( És hidd el nekem a Tears mindenhol k*rva sikeres volt, mert Dickinson olyan hangja van, ami minden műfajban megálja a helyét, és ez a soft rock bejött a közönségnek is)

Előzmény: deliriousnomad (4362)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4363

Ráadásul a szólókarrier sikeresebb volt, mint a Blaze-korszak.

az accident meg a chemical valoban sikeres volt, d elerte vajon a virtual xi eredmenyeit. maiden lemezt tenyleg reflexszeruen megvesznek egy csomoan, a szolokarriert meg egy csomo punnyadtseggu utalta (arulas stb). majd nomad megmondjha a szamadatokat ;))

VH1-nek sokkal több Dickinson klippje van raktáron, mint Maiden, a Blaze-korszakból egy sincsen.

erdekes, soha 1 dickinson klippet se lattam, maident annal tobbet (igaz, blaze-eset egyet se)

,,Britney fuckin Spears!!"

:)))) nem is lepett fel britney ugyanazon a feszten

Előzmény: Adamwarlock (4360)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4362

Belekötök, naná. :))) A Balls To Picassót nagy reklámkampány vezette be, nyomták mindenütt, az MTV-n is leadták akkoriban sokszor a Tears Of The Dragont, de mégsem jött be a lemez. Konkrét példányszámokat nem tudok, de szerintem félmillió alatt volt. A Skunkworksbe még belenyomták a pénzt -lásd klip, borító, minden-, de az még nagyobbat hasalt. Magyarországon egyébként szerintem ismertebb a Tears, mint a világ más részein: az A3 (a későbbi MSat) még jóval '94, a lemez megjelenése után is rengeteget játszotta a nap minden szakában, ráadásul ott volt az az elő-Megasztár (a műsor címére nem emlékszem), amiben Bozsik Patrik ezt énekelte.

Az Accident Of Birth 1997-ben jött ki, független kiadásban - 100 ezer ment el belőle egy év alatt, amit komoly sikerként könyveltek el. A Chemical Wedding is felülütötte a 150 ezret. Na most ehhez képest a Maiden az X-Factorból is több, mint 1 milliót adott el. Összegezve tehát kétségtelenül Dickinson nyújtott jobb teljesítményt zeneileg, de az eredményeket tekintve a Maiden Blaze-zel is nagyobb pályán játszott, mint ő szólóban.

Előzmény: Adamwarlock (4360)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4361
ja, meg lenyilatkozta, hogy azert, mert dave grohl a shitvana dobosa volt, ne irjon notat ozzy lemezre :)) ha jol tudom, nem kerult fel a lemezre az a dal, de zakk akkor belopta magat a szivembe (ma mar kicsit o is tulzasba viszi a taplosagot, ot is szivesen latnak az akelaban ;))
Előzmény: Levike (4358)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4360

A reunion dologhoz: Steve rájött, hogy Dickinson nélkül nem megy a szekér annyira.

Ráadásul a szólókarrier sikeresebb volt, mint a Blaze-korszak.

Ebbe úgy is bele fogtok kötni, ezért: Sok huszonévessel találkoztam, akik egyáltalán nem halgatnak rockot, de amikor halgattam a Tears-t, akkor egyből fölismerték, és mondták, hogy ez az egyetlen rock szám, amit bírnak. Még valami: Egyik osztálytársam, meg sokkal elöbb hallotta a Tears-t, mint, hogy tudta volna, mi az a rock. Még érvek? Tessék: A VH1-nek sokkal több Dickinson klippje van raktáron, mint Maiden, a Blaze-korszakból egy sincsen.

A ToD még az 1994-es Bravo Hitsen is rajta volt. Ebböl a számból Dickinson megszedte magát, sőt  a többi albuma is elég sikeres volt, a Chemical Weddingért valami díjat is kapott asszem.

Szerintem azért váltak szét, mert Steve nem akarta, hogy Bruce párhuzamosan vigye továbba szólót( A Tattooed Millionaire-t már megjelenéskor nyomták a zenetévék, míg a Fear of the Darkos klippeket nem olyan sűrűn). Valszeg föltette a kérdést: ,, Maiden, vagy Szóló?" Dickinson szólót mondott, és eltűzött.

Mikor visszajött kikötötte, hogy jön Adrian is, meg hogy párhuzamosan szólózhat, ennek terméke a Tyranny.

Amúgy Ozzyt én csak sajnálom. Szegénynek már ahhoz sincs ereje, hogy rendreutasítsa a nejét.

Sharon meg egy ripacs, mér olyan fontos neki, hogy Dickinson miket gajdol a színpadon. Egy ominózus szőke popsztár se verte magát a Rock in Rio miatt, mikor a 2 minutes közbenelhangzot: ,,Britney fuckin Spears!!"

Levike Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4359
Jaja en is igy emlekszem, csak nem mertem leirni hatha megse... :)
Előzmény: seabeast (4322)
Levike Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4358
Ja mert biztos Sharon intezte kik irjak ra a zenet. Zakk jol le is fikazta, hogy olyan gitaros ne irjon Ozzynak szamot aki el sem tud jatszani egy Randy Rhoads szolot.
Előzmény: deliriousnomad (4337)
murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4357

most olvasom az origon: :-)

Dickinson legénykorában még a hadsereggel és egy katonai karrierrel is kacérkodott, de a Black Sabbath és a Deep Purple hatása olyan erős volt, hogy inkább zenekart alapított, majd így hívták 1981-ben az Iron Maidenbe. Bár bálványa akkoriban Ozzy Osbourne volt, metálegyüttes énekeseként Bruce nem lett igazi rosszfiú - írja a Telegraph. A rock and roll-életforma annyiban merült ki nála, hogy bedobott néhány vodkát, elszívott némi marihuánát és ágyába cipelt pár rockerlányt - de extrémebb kalandokba nem ment bele.

Ripper Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4356
Iced Earth Amerikában leginkább azért nem megy, mert arrafelé sem a régi kiadójuk (Century Media), sem a mostani (SPV) nem igazán erős, hogy úgy mondjam. Ha pedig a lemezek nem fogynak, akkor a koncertekre sem mennek el sokan. Viszont Európában - és gondolom, Japánban is - nekik azért elég komoly táboruk van, mégha nem is a Priest vagy a Maiden szintjén, nyilván.
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4355

a maidenre meg a priest-re miert kivancsiak megis?

bar igaz, rajuk meg a punnyadt seggu rajongok mennek ki, ripper-rel meg blaze-zel valahogy nem hivtak oket ozzfestre. a punnyadt segguek mennek a sabbath-ra is :)ami a gonosz mediat illeti, szeretnem neha azt hinni, hogy egy-egy zenekar sorsa nem menezsmenttol fugg

Előzmény: seabeast (4350)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4354
Lehet,de énIced Earth-öt alapból nem komálom,szal meg is értem hogy ha nem megy nekik:)
Előzmény: deliriousnomad (4353)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4353

Vannak gyárilag peches bandák, az említett kettő sajnos abszolút ide tartozik.

Előzmény: seabeast (4350)
Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4352

emberek ok is, maskepp viselkednek ven f@szkent, mint forroveru fiatalkent

en igenis el tudom kepzelni, hogy bruce mashol, mashogy is ki akarta probalni magat. nem kizart, hogy a kilepese is annak lehetett az eredmenye, hogy steve nem volt eleg rugalmas a szolopalyaja kapcsan.

es igenis lehetseges, hogy a komoly penz mellett azert emberileg is ujra egy hullamhosszra tudtak kerulni. oregebbek lettek, steve is aludt ra egy parat :)) vegulis ez olyan reszukrol, mint egy hazassag, ott is vannak ilyen periodusok, lelepsz egy fiatalabb no miatt, aztan a gyerekek miatt csak osszejottok, de tkp nagyon is jol elvagytok egyutt

Előzmény: The Evil (4348)
murray Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4351
bizony ez így van.
Előzmény: deliriousnomad (4344)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4350
Az tökmindegy:)Amcsik főleg ezeket az extrém bandákat hallgatják és kész pasz.Ha valakinek van nagyon sok feles pénze és energiája akkor csinálhat egy másféle metal fesztivált is,elötte a lehetőség.Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valakire nem kiváncsiak akkor annak azért oka van. Ha Exodus vagy Iced Earth nem tud befutni odaát akkor azért nem csak a gonosz média a felelős.
Előzmény: Artension (4343)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4349

Az más tészta, de az újjáalakulás -aminek örültem és máig örülök- egyértelműen a pénzről és a dicsőségről szólt. De nincs ebben semmi amúgy, mindenki ezt csinálja.

Előzmény: The Evil (4348)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4348
És ha nem vagyunk naivak, és belátjuk, hogy az egész csak biznic, akkor mivel magyarázzuk, hogy Bruce egyáltalán kilépett?
Előzmény: deliriousnomad (4344)
kalmo Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4347
Ozzy valóban egy legenda. De ha Dickinson baszogatja a szinpadon, akkor ott a Sabbath koncert, szóljon vissza. Tojást dobálni, kikapcsolni az áramot, amerikai zászlóval berohanni, pedig tipikus Beavis & Butthead attitűd.
Előzmény: murray (4334)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4346

Bukásról azért szó sem volt.

Kelly már nem.

Előzmény: The Evil (4342)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4345
ja láttam, ahhoz képest h nem akart beszélni róla elég sokat írt :)

majd nicko naplójára leszek kíváncsi.
Előzmény: kalmo (4341)
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4344

Srácok, ne legyünk már naivak... Ez biznisz. Nicko meg nemtomki akarta, nem Bruce, meg nem is annyira Harris... Ugyan már! Mivel ő az Iron Maiden Holdings tudtommal legfőbb tulajdonosa, Steve Harris az, akinek a házatáján mindent keresni kell itt. Ha pedig Dickinson nem akart volna, nem megy vissza. Ellenben letettek neki annyi pénzt, amennyiért akarta.

Artension Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4343

tevedes, baszottul nem erdekelnek a helloween-es bandak, de rengeteg jo amerikai banda is van, akiket a kutya nem ismer otthon - iced earth, symphony x, metal church stb vagy akar exodus, agent steel - bar az anthrax ugye azert volt veluk, hisz az o reunionuk is sharon agyszulemenye (ezert is sokan szeretik :))

az amerikaiaknal arra van igeny, amit elejuk tolnak

Előzmény: seabeast (4331)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4342
:)
lehet h amúgy még nagyobbat bukott volna :)

lehet h rosszul tudom, de Kelly Osbourne nem a Sanctuary kiadónál van?
Előzmény: deliriousnomad (4337)
kalmo Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4341
Smallwood kommentje fenn van a maiden.com-on érdemes elolvasni.
Előzmény: The Evil (4327)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4340
hát ez az.
Előzmény: seabeast (4333)
kalmo Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4339
Még a black-sabbath.com-on is a Blabbermouth verzió van belinkelve. És nem a Sabbathnak volt szüksége arra hogy megpróbálja szabotálni a Maiden koncertjét, hanem az Osbourne családnak és sleppjének (pl:BlackLabelSociety). Nem sikerült nekik. És azért a Sabbath nem egyenlő Ozzyval.
Előzmény: deliriousnomad (4324)
The Evil Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4338
azért rögzítsük, hogy nem a Bruce akart visszamenni, hanem őt keresték meg a többiek - nagy különbség.
mi több Bruce komoly feltételeket szabott ahhoz, hogy visszamenjen a Maidenbe, amelyeket be is tarttat.

mindez egy hangyányit árnyal az általad leírtakon.

Arról nem beszélve, hogy neki tényleg nincs szüksége reality show-ra a talpon maradáshoz, mert a Maidenen kívül is van pár olyan melója, amit élvezetből csinál, de külön-külön is megélne belőle.
Ami a legszomorúbb, hogy Ozzynak sem lett volna szüksége erre az egészre. Most rajta és a családján röhög mindenki, akkora tapló mindegyik hogy tárt karokkal várnák őket az Akelában. Egyedül Ozzynak maradt meg az esze és a humorérzéke. De az iskolából kibukott, elkényeztetett kis takony kölykeiktől feláll a hátamon a szőr.

Egyébként meg akinek nem inge, nem vegye magára, Sharon magára vette ezt a reunion-dolgot. Amit meg Bruce a realityről mondott, abban kurvára igaza van, és az a rock n' roll, hogy ezt el is mondja. Lehet erre azt mondani, hogy nem tetszik, de pl. Murray is hasonló szellemben nyilatkozott pár hozzászólással ezelőtt.

Steve lehet h nem akarta, h Bruce visszajöjjön, de Nicko és Dave (és Rod) elég keményen befolyásolták. Rod részéről nyilván az üzlet volt a motiváció.
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4337
Tudod, mi a vicces? Hogy Ozzy legutolsó lemeze, a Down To Earth nem volt olyan sikeres, mint az azelőtti, az Ozzmosis, pedig 2001-ben már ment az Osbournes. Tehát mindent nem lehet a szelebritiség számlájára írni.
Előzmény: The Evil (4332)
seabeast Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4336
Az meg a másii, hogy Ozzy 20 év szólókarrier,több tizmillió eladott lemez és a Sabbath nélkül is a csúcson volt mindenféle értelemben.Vesd össze Dickinsonnal aki pár évig bírta külön aztán gyorsan vissza is ment a Maidenbe.
deliriousnomad Creative Commons License 2005.08.24 0 0 4335

Amerikába már '87 körül sem lehetett Helloween-féle bandákat vinni, mert körberöhögték őket.

De '96-ban robbant be a Korn, ellenben gondolj bele, hogy abban az évben még a Metallica is hajhálóban bohóckodott a Lollapaloozán. A KISS turné meg az a pár OzzFest koncert, amit '97-ben követett az első normál OzzFest körút, egy kicsit aztán fordított a dolgokon.

Előzmény: Artension (4330)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!