A Számokról nem tudok semmit, de elhiszem neked. Ám, ha belegondolsz a Harcore fanok biztosan megvették az X-et, meg a Virtualt, míg Dickinsont árulónak tartották.
Viszont akkora kampányt nem kapott sem a Balls, sem a Skunkworks.
Attol függött, hogy ki melyiket vette, hogy akkor Dickinson, vagy Harris párti volt-e.
Viszont, ha a számaid igazak, Dickinson lehet, hogy nem volt olyan sikeres, de mindenképpen ismertebb volt. Az embert abban az időben kapták föl igazán, gondolj a sok showra, amiben fellépet, még a heli szerencsekerékben is énekelt egy Tom Jones számot.
Steve észrevette, hogy Dickinson pályafutása az Accident óta kezd felfelé ívelni,míg az övéké meg lefele. Konklúzió: Kell vissza.( És hidd el nekem a Tears mindenhol k*rva sikeres volt, mert Dickinson olyan hangja van, ami minden műfajban megálja a helyét, és ez a soft rock bejött a közönségnek is)
Ráadásul a szólókarrier sikeresebb volt, mint a Blaze-korszak.
az accident meg a chemical valoban sikeres volt, d elerte vajon a virtual xi eredmenyeit. maiden lemezt tenyleg reflexszeruen megvesznek egy csomoan, a szolokarriert meg egy csomo punnyadtseggu utalta (arulas stb). majd nomad megmondjha a szamadatokat ;))
VH1-nek sokkal több Dickinson klippje van raktáron, mint Maiden, a Blaze-korszakból egy sincsen.
erdekes, soha 1 dickinson klippet se lattam, maident annal tobbet (igaz, blaze-eset egyet se)
,,Britney fuckin Spears!!"
:)))) nem is lepett fel britney ugyanazon a feszten
Belekötök, naná. :))) A Balls To Picassót nagy reklámkampány vezette be, nyomták mindenütt, az MTV-n is leadták akkoriban sokszor a Tears Of The Dragont, de mégsem jött be a lemez. Konkrét példányszámokat nem tudok, de szerintem félmillió alatt volt. A Skunkworksbe még belenyomták a pénzt -lásd klip, borító, minden-, de az még nagyobbat hasalt. Magyarországon egyébként szerintem ismertebb a Tears, mint a világ más részein: az A3 (a későbbi MSat) még jóval '94, a lemez megjelenése után is rengeteget játszotta a nap minden szakában, ráadásul ott volt az az elő-Megasztár (a műsor címére nem emlékszem), amiben Bozsik Patrik ezt énekelte.
Az Accident Of Birth 1997-ben jött ki, független kiadásban - 100 ezer ment el belőle egy év alatt, amit komoly sikerként könyveltek el. A Chemical Wedding is felülütötte a 150 ezret. Na most ehhez képest a Maiden az X-Factorból is több, mint 1 milliót adott el. Összegezve tehát kétségtelenül Dickinson nyújtott jobb teljesítményt zeneileg, de az eredményeket tekintve a Maiden Blaze-zel is nagyobb pályán játszott, mint ő szólóban.
ja, meg lenyilatkozta, hogy azert, mert dave grohl a shitvana dobosa volt, ne irjon notat ozzy lemezre :)) ha jol tudom, nem kerult fel a lemezre az a dal, de zakk akkor belopta magat a szivembe (ma mar kicsit o is tulzasba viszi a taplosagot, ot is szivesen latnak az akelaban ;))
A reunion dologhoz: Steve rájött, hogy Dickinson nélkül nem megy a szekér annyira.
Ráadásul a szólókarrier sikeresebb volt, mint a Blaze-korszak.
Ebbe úgy is bele fogtok kötni, ezért: Sok huszonévessel találkoztam, akik egyáltalán nem halgatnak rockot, de amikor halgattam a Tears-t, akkor egyből fölismerték, és mondták, hogy ez az egyetlen rock szám, amit bírnak. Még valami: Egyik osztálytársam, meg sokkal elöbb hallotta a Tears-t, mint, hogy tudta volna, mi az a rock. Még érvek? Tessék: A VH1-nek sokkal több Dickinson klippje van raktáron, mint Maiden, a Blaze-korszakból egy sincsen.
A ToD még az 1994-es Bravo Hitsen is rajta volt. Ebböl a számból Dickinson megszedte magát, sőt a többi albuma is elég sikeres volt, a Chemical Weddingért valami díjat is kapott asszem.
Szerintem azért váltak szét, mert Steve nem akarta, hogy Bruce párhuzamosan vigye továbba szólót( A Tattooed Millionaire-t már megjelenéskor nyomták a zenetévék, míg a Fear of the Darkos klippeket nem olyan sűrűn). Valszeg föltette a kérdést: ,, Maiden, vagy Szóló?" Dickinson szólót mondott, és eltűzött.
Mikor visszajött kikötötte, hogy jön Adrian is, meg hogy párhuzamosan szólózhat, ennek terméke a Tyranny.
Amúgy Ozzyt én csak sajnálom. Szegénynek már ahhoz sincs ereje, hogy rendreutasítsa a nejét.
Sharon meg egy ripacs, mér olyan fontos neki, hogy Dickinson miket gajdol a színpadon. Egy ominózus szőke popsztár se verte magát a Rock in Rio miatt, mikor a 2 minutes közbenelhangzot: ,,Britney fuckin Spears!!"
Ja mert biztos Sharon intezte kik irjak ra a zenet. Zakk jol le is fikazta, hogy olyan gitaros ne irjon Ozzynak szamot aki el sem tud jatszani egy Randy Rhoads szolot.
Dickinson legénykorában még a hadsereggel és egy katonai karrierrel is kacérkodott, de a Black Sabbath és a Deep Purple hatása olyan erős volt, hogy inkább zenekart alapított, majd így hívták 1981-ben az Iron Maidenbe. Bár bálványa akkoriban Ozzy Osbourne volt, metálegyüttes énekeseként Bruce nem lett igazi rosszfiú - írja a Telegraph. A rock and roll-életforma annyiban merült ki nála, hogy bedobott néhány vodkát, elszívott némi marihuánát és ágyába cipelt pár rockerlányt - de extrémebb kalandokba nem ment bele.
Iced Earth Amerikában leginkább azért nem megy, mert arrafelé sem a régi kiadójuk (Century Media), sem a mostani (SPV) nem igazán erős, hogy úgy mondjam. Ha pedig a lemezek nem fogynak, akkor a koncertekre sem mennek el sokan. Viszont Európában - és gondolom, Japánban is - nekik azért elég komoly táboruk van, mégha nem is a Priest vagy a Maiden szintjén, nyilván.
a maidenre meg a priest-re miert kivancsiak megis?
bar igaz, rajuk meg a punnyadt seggu rajongok mennek ki, ripper-rel meg blaze-zel valahogy nem hivtak oket ozzfestre. a punnyadt segguek mennek a sabbath-ra is :)ami a gonosz mediat illeti, szeretnem neha azt hinni, hogy egy-egy zenekar sorsa nem menezsmenttol fugg
emberek ok is, maskepp viselkednek ven f@szkent, mint forroveru fiatalkent
en igenis el tudom kepzelni, hogy bruce mashol, mashogy is ki akarta probalni magat. nem kizart, hogy a kilepese is annak lehetett az eredmenye, hogy steve nem volt eleg rugalmas a szolopalyaja kapcsan.
es igenis lehetseges, hogy a komoly penz mellett azert emberileg is ujra egy hullamhosszra tudtak kerulni. oregebbek lettek, steve is aludt ra egy parat :)) vegulis ez olyan reszukrol, mint egy hazassag, ott is vannak ilyen periodusok, lelepsz egy fiatalabb no miatt, aztan a gyerekek miatt csak osszejottok, de tkp nagyon is jol elvagytok egyutt
Az tökmindegy:)Amcsik főleg ezeket az extrém bandákat hallgatják és kész pasz.Ha valakinek van nagyon sok feles pénze és energiája akkor csinálhat egy másféle metal fesztivált is,elötte a lehetőség.Én úgy vagyok ezzel, hogy ha valakire nem kiváncsiak akkor annak azért oka van. Ha Exodus vagy Iced Earth nem tud befutni odaát akkor azért nem csak a gonosz média a felelős.
Az más tészta, de az újjáalakulás -aminek örültem és máig örülök- egyértelműen a pénzről és a dicsőségről szólt. De nincs ebben semmi amúgy, mindenki ezt csinálja.
Ozzy valóban egy legenda. De ha Dickinson baszogatja a szinpadon, akkor ott a Sabbath koncert, szóljon vissza. Tojást dobálni, kikapcsolni az áramot, amerikai zászlóval berohanni, pedig tipikus Beavis & Butthead attitűd.
Srácok, ne legyünk már naivak... Ez biznisz. Nicko meg nemtomki akarta, nem Bruce, meg nem is annyira Harris... Ugyan már! Mivel ő az Iron Maiden Holdings tudtommal legfőbb tulajdonosa, Steve Harris az, akinek a házatáján mindent keresni kell itt. Ha pedig Dickinson nem akart volna, nem megy vissza. Ellenben letettek neki annyi pénzt, amennyiért akarta.
tevedes, baszottul nem erdekelnek a helloween-es bandak, de rengeteg jo amerikai banda is van, akiket a kutya nem ismer otthon - iced earth, symphony x, metal church stb vagy akar exodus, agent steel - bar az anthrax ugye azert volt veluk, hisz az o reunionuk is sharon agyszulemenye (ezert is sokan szeretik :))
az amerikaiaknal arra van igeny, amit elejuk tolnak
Még a black-sabbath.com-on is a Blabbermouth verzió van belinkelve. És nem a Sabbathnak volt szüksége arra hogy megpróbálja szabotálni a Maiden koncertjét, hanem az Osbourne családnak és sleppjének (pl:BlackLabelSociety). Nem sikerült nekik. És azért a Sabbath nem egyenlő Ozzyval.
azért rögzítsük, hogy nem a Bruce akart visszamenni, hanem őt keresték meg a többiek - nagy különbség. mi több Bruce komoly feltételeket szabott ahhoz, hogy visszamenjen a Maidenbe, amelyeket be is tarttat.
mindez egy hangyányit árnyal az általad leírtakon.
Arról nem beszélve, hogy neki tényleg nincs szüksége reality show-ra a talpon maradáshoz, mert a Maidenen kívül is van pár olyan melója, amit élvezetből csinál, de külön-külön is megélne belőle. Ami a legszomorúbb, hogy Ozzynak sem lett volna szüksége erre az egészre. Most rajta és a családján röhög mindenki, akkora tapló mindegyik hogy tárt karokkal várnák őket az Akelában. Egyedül Ozzynak maradt meg az esze és a humorérzéke. De az iskolából kibukott, elkényeztetett kis takony kölykeiktől feláll a hátamon a szőr.
Egyébként meg akinek nem inge, nem vegye magára, Sharon magára vette ezt a reunion-dolgot. Amit meg Bruce a realityről mondott, abban kurvára igaza van, és az a rock n' roll, hogy ezt el is mondja. Lehet erre azt mondani, hogy nem tetszik, de pl. Murray is hasonló szellemben nyilatkozott pár hozzászólással ezelőtt.
Steve lehet h nem akarta, h Bruce visszajöjjön, de Nicko és Dave (és Rod) elég keményen befolyásolták. Rod részéről nyilván az üzlet volt a motiváció.
Tudod, mi a vicces? Hogy Ozzy legutolsó lemeze, a Down To Earth nem volt olyan sikeres, mint az azelőtti, az Ozzmosis, pedig 2001-ben már ment az Osbournes. Tehát mindent nem lehet a szelebritiség számlájára írni.
Az meg a másii, hogy Ozzy 20 év szólókarrier,több tizmillió eladott lemez és a Sabbath nélkül is a csúcson volt mindenféle értelemben.Vesd össze Dickinsonnal aki pár évig bírta külön aztán gyorsan vissza is ment a Maidenbe.
Amerikába már '87 körül sem lehetett Helloween-féle bandákat vinni, mert körberöhögték őket.
De '96-ban robbant be a Korn, ellenben gondolj bele, hogy abban az évben még a Metallica is hajhálóban bohóckodott a Lollapaloozán. A KISS turné meg az a pár OzzFest koncert, amit '97-ben követett az első normál OzzFest körút, egy kicsit aztán fordított a dolgokon.