Szereztem 1 editor-t a CyM4-hez, má csak a játék kéne :))
Dc-ről szeditek le,én is + probálnám de nincs is semmi amit felajánlhatnék. :((( ugy meg asszem nem engedi.Vki nem irná ki cd-re? vagy nem lehet??? image file-t tudtommal ki lehet írni cd-re nem?
Nem találom hol lehet állítani a nehézségi szintet, és nagyon úgy tünik nekem hogy alapból valami marha nehezen van, mert a Touron Ullrich-hal, aki excellent formban van, simán leszakadok a hegyeken, amikor nincs semmi támadás se, csak tempómenés.
77-80-as MO értékű emberekkel képes csak tartani a tempót, pedig az övé 87...
Plaetou de Beille-i szakaszon 9 percet kapott, ennél még a demoban a QuickSteppel is jobban nyomtam...
A Cym 4 ilyen szempontból kicsit meg lett variálva, bár nem tudom te milyen patchet tettél fel a cym 3-hoz, de az 1.3-as patchek már ott is megnehezítették a sprintet. A Cym4 egyik lényeges újítása, hogy a kontrasprint és kontratámadás már nem olyan hatékony mint volt, a cym3-ban még a bénább kerekesekkel is fel lehetett menni a hegyre Armstrong mögött, ha megkontráztad, ez a cym4-ben nem működik. Ugyanez a helyzet a sprintekkel is, bár egy jó sprinterrel azért sztem be lehet jönni az elején.
Amennyire én tudom a szerződések meghosszabbítása is csak akkor lehetséges, amikor az új kerékpárosok igazolása, tehát az októbertől januárig tartó időszakban.
Asszem ezt a nagyobb img fájlt én is letöltöm, mert az én verzióm csak 0.8, bár persze így is a teljes játékkal játszom.
Mindössze ennyit: 1.1R - azaz a patch nevét, és eddig minden ok, túl vagyok Qataron meg egy GP-n, de!:
1) Hogyan kell a 4-ben sprintelni? Mert ami a 3-ban bejött - azaz hogy az első 7-8-9 helyen én végeztem - az itt nem igazán jön be, pontosítva már az is nagy szám, ha benne vagyok az első 20-ban. 2 szakasz győzelmem van eddig, két dombi támadás után......
2) Hogyan lehet a szerződéseket meghosszabítani??? Nem szeretném, ha B.Laci elhagyná a gyors léptűeket, de sehol sem találom azt a gombot, hogy "Offer new conctract"..........
Nekem is az a gondom, hogy hiába van a srácnak február beállítva fitness peaknek, még sík szakaszon is leszakad a mezőnytől a verseny végére... Az meg különösen érdekes, hogy az első szakaszon az Ausztrál körversenyen 1-2. helyen bejöttünk, teljesen simán nyertem a szakaszt, onnantól kezdve viszont már az is öröm volt, ha 2-3 emberem be tudott jönni a mezőnnyel.
Egyébként a kommentár most már teljesen angol nálam, a franciát kiszedtem a commentaries könyvtárból (meg úgy általában a game könyvtárból is), és a helyére raktam az angolt, persze átnevezve.
Mindenesetre a magyar db-mmel valszeg szívni fogok mint állat, mert így ki*****tt nehéz lett a játék.
2) Kiírtam CD-re, simán felinstalláltam, gép restart, utánna peccs, és működik, még csak serialt sem kért... viszont, ha kilépek és újra szeretnék játszani, nem engedi, csak gép restart után (nekem ugyanez volt a 3-mal is)
Viszont lenne 2 kérdésem:
1) Miért van az, hogy egyes (eddig az összes, kivéve TdF) versenyeken nincs a kerekesem fölé írva a neve??? Hogyan lehet bekapcsolni, mert már gúvad a szemem, mire megtalálom, hol kolbászol a csapat (persze 15 km-mel a vége előtt mindig a mezőny végén :) )
2) Van a 2004-hez team name, cyclist name és face patch? Mert nekem nem szimpi sem az US Pystol, sem Hamelton, sem Nillstrong. A CM3-ban lehetett szerkeszteni, de ebben még ezt sem..... pls aki tud replyzzen
Ezt a fitness peak dolgot nem nagyon értem, nálam Savoldellinek is a Giro vége felé volt beállítva az egyik, a végére mégis lejebb még a "very good"-ról is, nem csoda hogy nem kerültem be összetettben a top10-be, ahol kivétel nélkül "excellent" formájú emberek voltak...
másik meg a training camp-ek... tudja valaki hogy a "leisure" nevezetű az mire jó? mer nálam inkább rosszatt tett mint jót...
Ha tűzfal mögül netezel, a kapcsolatoknál passzív módot kell megadnod.
Hátránya hogy passzív a passzívtól nem tölthet, tehát kiesik egy csomó felhasználó (pl akiktől a Cym4-et is töltöm.)
Minden HUB-nak vannak belépési feltételei. hub/slot arány, megosztott mennyiség stb... Ha ezeknek nem felelsz meg nem léphetsz be a HUB-ra.
Én 6 slottal, 53Gb megosztott cuccal vagyok fenn, és így beenged az atlantisra.
De vannak fenn 15 gb-al is. Fontos hogy a megosztott dolgaidnak rendben kell lenni, különben kivágnak a HUB-ról. Pl. a zenéknek rendezetten album szerint könyvtárakban kell lennie, a játékoknak CD-képként, vagy darabolt rarként saját könyvtárban kell lennie, és úgy általában áttekinthető fájl és könyvtárszerkezetet várnak el. Ha valamelyik feltételnek nem teszel eleget kivágnak a HUB-ról, de mindíg kapsz egy üzenetet, hogy miért zártak ki, és így ha megszüteted a hibát beléphetsz.
Én már 56%-át letöltöttem, és holnapra valszeg lenn lessz a game.
Na, kipróbáltam, és megy nekem is rendesen, bár a feliratok közül néhány tényleg elég pici, de azért játszható. :)) A kommentáron még gondolkozom, mert elvileg van angol is meg német is, de hiába raktam be az angolt, így is a francia dumát nyomta. Azért ezzel még próbálkozom.
Camenzind nekem ma lesz meg az eredeti hamisítatlan CyM 4 mert egyik haverom valahonnan leszdte majd akkor megnézem mi van csak az a próbléma hogy nem lehet az SF miatt lemásolni ezért csak odaadják felteszem és meglesz. Amúgy én örülök hogy nehezebb a játék mert igazából se az van mint pl a 3-ban hogy a Quick Steppel megnyerem a szezon versenyeinek 90 %-át :)