Keresés

Részletes keresés

SebDani Creative Commons License 2000.08.07 0 0 4377
Szerintem is ez a (legjobb) helye az emlékezésnek, de ha van, aki nagyon lusta, akkor itt a hír is, ami merengésre késztetett bennünket:
MTI] Elhunyt szombaton Sir Alec Guinness, angol színészóriás. Obi Van Kenobi és a Híd a Kwai folyón Nicholson ezredesének életre keltője 86 éves volt. A színész azon kevesek közé tartozott, akiknek megadatott, hogy a hollywoodi szuperprodukciók mellett tehetségüket a legnagyobb európai színházakban is kamatoztathatták. Sir Alec Guinness halálhírét hétfő hajnalban közölték Londonban. Az idős művészt mentő szállította falusi otthonából a nyugat-angliai Midhurst kórházába, ahol szombat este csendesen jobblétre szenderült - közölte a család szóvivője. Az angol színház- és filmművészet e legendás alakja 1914. április 2-án született. Apja bankár volt, de a szülők hamar elváltak, és Alec Guinness később alig emlékezett apjára. Fiatal korában glaukóma támadta meg, csak több műtéttel lehetett visszaadni látását. Küzdelmes ifjúkora szerény, pontos, fegyelmezett, sallangmentes színészetre tanította. Munkásságát két Oscar-díj jutalmazta - az egyiket a Híd a Kwai folyón című filmben nyújtott alakításáért kapta -, II.Erzsébet királynő pedig lovagi címet adományozott neki. Sir Alec Guinness a színpadon és a filmvásznon kívül kerülte a nyilvánosságot, mértéktartón, visszahúzódva élt.
- Az embernek csak egy egyénisége van, akkor is, ha színész. Nos, én színész vagyok, és ha megpróbálnám a sztárt játszani, nevetségessé válnék – mondta sokszor a művész.
Előzmény: Enrico Palazzo (4375)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.07 0 0 4376
May he rest in peace! :-(((((
Előzmény: Enrico Palazzo (4375)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.08.07 0 0 4375
VISZLÁT, OBI-VAN !!!

(lásd: hírek)

Zombie Creative Commons License 2000.08.03 0 0 4374
Sziasztok,

Jatsszak meg valamelyik mozi az Episode 1-et?
Gondoltam szeptember 16-an az ezereves... ize egyeves jubileumra tekintettel megnezhetnek igy kozosen.

Update:
Megneztem es (jelenleg) a Rozsadomb moziban van mar csak szerda este :(

Előzmény: Gruppo Atletico (4373)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.02 0 0 4373
Sziasztok!

Láttátok a starwars.com-on az új fícsört, az "On location"-t? Kár, hogy baromi lassú, és semmit nem látok belőle. Van valakinek ötlete, hogy hogyan lehet a streaming Quicktime-ot elmenteni? Tudomásom szerint sehogy, de hátha valaki okosabb nálam... ;-)

Bateman Creative Commons License 2000.07.17 0 0 4372
Sőt már a karakter neve is meg van: Darth Bane
(Elég béna)Nőnek itt a sötét jedik mint fű.
Előzmény: Gruppo Atletico (4371)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4371
Kojak:
hát pedig tegnapi dátummal (13-a) ez található a Force.net-en:
"AICN is reporting that Christopher Walken has definitely been confirmed for Star Wars: Episode II, even suggesting that announcement would be up on the official site within days."

Én örülnék neki, a Sleepy Hollowban (is) nagyon tetszett. (Igaz, ott legtöbbször Darth Maul... akarom mondani Ray Park szerepelt helyette... :-)))

Előzmény: Kojak (4369)
Kojak Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4369
Én azt olvastam a theforce.net-en hogy Walken nem fog játszani a filmben.

Üdv

Kojak

Előzmény: Gruppo Atletico (4365)
Kojak Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4368
Szerintem is.

Üdv

Kojak

Előzmény: Gruppo Atletico (4363)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4366
én=és, of course...
Előzmény: Gruppo Atletico (4365)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4365
ds9:
én Christopher Walkenről is beszélnek. Az AICN szerint pár napon belül be is jelentik. Hiszem, ha látom...
Előzmény: ds9 (4364)
ds9 Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4364
Egyébként a héten bejelentettek új szereplőket is a filmhez. Úgy tűnik, hogy Organa szenátort Jimmy Smits fogja játszani ( NYPD Blue tv sorozat ).

After weeks of rumors flying around the Internet, Lucasfilm has finally, officially, announced Jimmy Smits as the most recent addition to the cast of Star Wars: Episode Two. The official Star Wars website announced earlier this morning that Smits would be taking on the role of Senator Bail Organa of Alderaan, a very important role in the Star Wars saga. In the established mythos, Organa willl adopt the unknowing Princess Leia as a means to keep her existence unknown from her father, Anakin Skywalker, who had transformed into the Sith Lord known as Darth Vader.

Casting head, Robin Gurland, is quoted on the Star Wars site regarding the addition of Smits to the cast, saying, "I'd thought of Jimmy for the role before George Lucas had even confirmed the character's appearance. Then completely independently, his agents let me know that he would love to be involved in a Star Wars project. It worked out great."

Valamint konfirmálták Christopher Lee részvételét is, őt igen sok Drakula és soft horror filmből lehet ismerni, de pl. játszik/játszani fog a Lord of the rings trilógiában is, és nem utolsósorban ő volt a gonoszember az 1974-es James Bond filmben a " The man with the golden gun" címzetűben.

Lucasfilm has officially announced that screen legend Christopher Lee has joined the cast of the currently in production Star Wars: Episode Two, this after weeks of rumors which started on the Ain't It Cool News website. Lee is said to have been cast in the role of an as yet unnamed character who is also "charismatic separatist."

On the official Star Wars website, Lee talks of joining the production, saying, "[The Star Wars
films] created a whole new era in the cinema. There's no question about that. The scale of imagination and the scale of production and the impact that it had on the entire world was a first. It created an impact in the cinema that was unique. This particular series of film will be a mythic saga on a vast scale."

Regarding working in yet another major, high profile project within a year's time, Lee says, "I've been in the film industry for 53 years, and I can remember doing very big pictures, very physically demanding pictures, very tough pictures. Big budget movies with big directors. So, I am used to working in epic pictures. I've been in many over the years. In the past, one could work extremely hard, very long hours, very demanding roles, and still have fun. It can still happen today, but 'fun' is a word you don't hear very often in the film industry these days, sadly. It's increasingly rare. One of the things that George Lucas said to me was, 'We'll have a lot fun.' And that, believe me, is very good to hear."

More specifically regrading the role he will play in the film, Lee says, "It will be more than another part. It will be another 'arrow in my quiver.' I'm looking forward to it enormously."

Earlier this year, Lee contributed his acting skills to Peter Jackson's Lord of the Rings production in the role of Saruman. Given that Lee's old friend and Hammer co-star, the late Peter Cushing, appeared as Grand Moff Tarkin, Lee's casting seems even more appropriate to the Star Wars saga.

Ami még hiányzik az az, hogy a Lucasfilm konfirmálja, vagy oszlassa szét azokat a híreket, amelyek ugyancsak néhány hete reppentek fel Gabriel Byrne részvételét illetően.
Ezzel kapcsolatban az az érdekes, hogy Jimmi Smits és Christopher Lee neve is felröppent már és arra sem reagálták, de most bejelentették részvételüket.
Azért nem lenne rossz, ha Gabriel Byrne is benne lenne e filmben.

A number of weeks ago, rumblings of this casting broke on the Coming Attractions website. Now, I guess it's time for Lucasfilm to say something about Gabriel Byrne… if that rumor is the real deal.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4363
Kojak:
szerinted is Hayden Christensen látható? Nekem nagyon úgy tűnik... Igazán adhattak volna némi infót, hogy mit is láthatunk a képen...
Előzmény: Kojak (4362)
Kojak Creative Commons License 2000.07.14 0 0 4362
Látáttok skacok, megjelent az alső hivatalos fotó a II részből, kicsit elmosódott, de frankó.

Üdv

Kojak

Rascal Creative Commons License 2000.07.12 0 0 4361
Az őzekre sem hat az erő... :)
ds9 Creative Commons License 2000.07.08 0 0 4360
Szerintem a principal photography azt jelenti, hogy elsődleges forgatás, magyarul a felvételek nagy részének elkészítése a film jelentős hányadának felvétele.
Ennek felhasználásával készítik majd el az effekteket és később majd ha szükséges forgatnak még hozzá, de igazándiból a film gerincét a principal photography adja.
Remélem igazam van :o)
Előzmény: Zombie (4359)
Zombie Creative Commons License 2000.07.07 0 0 4359
Amit en forgatasnak neveztem (meg az atlag is azt gondolja), az az amit angolul "principal photography"-nak neveznek es en nem tudom leforditani (ds9?)

Akkor amikor azt irtam, meg nem kezdtek el forgatni. Most mar igen!

Előzmény: Fancsali László (4358)
Fancsali László Creative Commons License 2000.07.07 0 0 4358
Dehogynem kezték forgatni. Már legalább 25 perc töltelékjelenetet leforgattak számítógépes tesztelés céljából.
Előzmény: Zombie (4348)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.06.26 0 0 4357
Na, ha minden igaz, ma elkezdődött a forgatás!
Nincs valakinek ingyé repülőjegye Syndey-be? :-)))

Nézegessétek a Starwars.com-ot, meg a Force.net-et, egyre több az infó!

Zombie Creative Commons License 2000.06.25 0 0 4356
Nem hinnem hogy a film sztorijaba lenne barmi beleszolasa. Nem akarok egyebkent kekeckedni meg OFF is, de IMHO a Salvatore-fele sotet elf sorozat nagyon legyengult a vegere... bar az teny hogy az elso 3 eleg jo volt.
Előzmény: Dob (4355)
Dob Creative Commons License 2000.06.25 0 0 4355
Most láttam.. R.A. Salvatore fogja írni a novellát a SWII-höz? Akkor lehet hogy lesz némi beleszólása a storyba. Ő azért elég jó. Mármint a könyvírás terén (igaz főleg fantasykat írt pl a Sötét Elf sorozat)
ds9 Creative Commons License 2000.06.24 0 0 4354
Igen a Scream3-ben, o volt az aki az alagsorban ucsorog ( elnezest nincs ekezet, kulfoldon vagyok ).
Előzmény: dr_OG (4341)
Zombie Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4353
Meg akkor is ha csak jelkepes marad a dolog, mindenkeppen aldozzatok 1 percet hogy alairjatok:

http://www.starwarsnews.de/release/

Dob Creative Commons License 2000.06.23 0 0 4352
Nem lehet mindenki olyan jól informált..:)
Előzmény: Kojak (4351)
Kojak Creative Commons License 2000.06.21 0 0 4351
Ez a süldő, az ál előzetest látta. :)))

Üdv

Kojak

Előzmény: Nátrix (4347)
druss42 Creative Commons License 2000.06.19 0 0 4350
sziasztok

Ezt nem hagyhattam ki , topicon belul ez a 4200. hozzaszolas :))))
Esetleg meg a 4242. et is meghagyhatnatok nekem :))

Ja es valami starwars dolog . Az SW filmek baromi jok :))))))))) (most nem jutott eszembe mas)

druss42

UBul Creative Commons License 2000.06.18 0 0 4349
:))

up2date paracsávók

Előzmény: Zombie (4348)
Zombie Creative Commons License 2000.06.17 0 0 4348
:)))))))))))

Mondd te hol voltal amikor a Lucasfilm bejelentette hogy Hayden Christensen jatssza majd Anakint?

Egyebkent meg el sem kezdtek forgatni...

Előzmény: Nátrix (4347)
Nátrix Creative Commons License 2000.06.17 0 0 4347
Hi everybody!

Már láttam az episode II bemutatóját és úgy néz ki , az ifjú skywalkert Leonárdo DiCaprió játsza. Letőlthető a http://www.extra.hu/ifa-ban de szükséges hozzá egy Quick Time Player.
Jó szorákozást.

Harmatos Creative Commons License 2000.06.16 0 0 4346

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!