Keresés

Részletes keresés

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.11 0 0 4446
Zombie:
könnyen lehet, hogy csak szívatás, főleg, hogy egy csomó domaint nem is a Lucasfilm jegyzett be.

Boldog Zombie-napot! :-)))) (Az élő holtak éjszakája?)

Előzmény: Zombie (4445)
Zombie Creative Commons License 2000.09.09 0 0 4445
Mi van akkor, ha csak poenbol foglaljak le azt a sok domain nevet, hogy te megirhasd a forumba, en meg hozzaszolhassak? Legalabbis neha nagyon atveresnek tunk az egesz... vagy csak en vagyok ilyen paranoid :) Na majd meglassuk, ha lesz az Episode 2 (hogy valami marha okosat is mondjak).

ds9: Happy Birthday! (nekem ma van a nevnapom, egyebkent.)

Előzmény: Gruppo Atletico (4444)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4444
Happy Birthday, Díesznájn!
Reméljük, hogy túléled Yodát is korban. :-)

Amúgy olvastatok a rengeteg domainnév-foglalásról? Itt van például a legérdekesebb: darthtyranus.com és lordtyranus.com. Tyranus lenne az új Sith-lovag neve? Aztén van még jó sok érdekes domain, mint pl. Shmi Lars. A Force.neten részletesebben.

Előzmény: ds9 (4442)
Kipper Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4443
ds9:

Boldog szülinapot, és az Erő legyen veled! (Én 31.5 vagyok, de sosem éreztem még ilyen jól magam a bőrömben, úgyhogy fel a fejjel! Meg aztán nem rémlik, hogy Obi-wan valaha is panaszkodott volna a kora miatt...:-)))

Előzmény: ds9 (4442)
ds9 Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4442
Úgy gondoltam, hogy nincsen jobb hely az alkalomhoz .)))
Ma vagyok 32 éves és ( bár ez elszomorít, mármint a kor ) úgy gondoltam, hogy a mai napra tartogatom a 2000. hozzászólásomat, amelynek nem is lehetne jobb helye, mint ez a kis ( :o) ) topik.
Remélhetőleg egyszer a távoli jövőben ( és ebben a galaxisban ) elérjük akár a 10.000. hozzászólást is errefelé ( a topikban persze ) és akkor jó lesz nekünk.

May the force be with you, always....

rizo Creative Commons License 2000.09.04 0 0 4441
Az elmult héten nézegettem a második kiadást (a Lucas interjust) és a Jedi visszatérben meglepődve fedeztem fel a császárbácsi mellett egy kereskedő szövetségi pacákot... szinte ugyanaz a ruha, csak az arca volt "emberibb"
R.
Skywalker. Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4440
Jahh... a régi szép idők!! Ha már Mos Eisley szóba került hadd dicsekedjek. 2 hete voltam a Tatooine-on. Mármint tunéziában, ha értitek mire gondolok, sétáltam Mos Eisleyben, hoztam homokot a Lars család kertjéből, valamint a Jundland homokdűnékről. Jártam arrafelé is ahol szegény Artoo-t kilövik a Jawák. Felemelő érzés volt ezeken a tájakon sétálgatni, leülni, megfogni a homokot ott ahol 76-ban Anthony Daniels főtt meg C3PO páncélja alatt. Csináltam király képeket is!
Előzmény: Enrico Palazzo (4439)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4439
A THX-verzióról:

Persze, ha létezik még olyan renitens alak (nevezzük, mondjuk E.P.-nek), aki annakidején elmulasztotta beszerezni az eredeti verziót, és azóta sem tudta megszerezni, viszont nosztalgikus emlékeiben az Ep. IV-ben Han Solo még csak feleannyi rohamosztagost kerget a Halálcsillagon, mint 20 évvel késobb, Jabba csak Greedo által van megemlítve, Mos Eisley is "demográfiai boom és robbanásszeru technikai fejlodés elott áll", stb...,annak ez bizony jó hír.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4438
druss42:
a Qui-Gon-Padme-párbeszéd mellett szerintem Obi-Wan mondata is jó: "You were right, master. The negotiations WERE short." Wattoról nem is beszélve (kézlengetős rész).

A mozizás jó ötlet, de nem tudom, kihez kellene ez ügyben fordulni...

OFF. Amúgy jól tudom: Te is 3D-ben nyomulsz?

Előzmény: druss42 (4435)
Artu Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4437
Persze, hogy vagyok. Rögtön tudtam, hogy a hír nem igaz, Artut nem lehet kitenni!
Én szívesen megnézném a TPM-en kívül az egész trilógiát is. Nincs valakinek házimozija?
Előzmény: druss42 (4434)
druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4436
szaisztok

Todom tudom , mar csak egy jutott eszembe :)

Nem tudja valaki , hogy azert nem jatszak
A baljos arnyakat mert lejart a jatszasi joga , vagy mert nincs ra kereslet ? Mert ha ledhatnak , nem lehetne valamelyik plazasmozit megfuzni , hogy szept 16 kor tartson egy eloadast .Engem erdekelne nagyon :))))) Gondolom egy moziravalot nemi reklammal meg lehetne tolteni azert :)

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4435
sziasztok

ujra en :)

Szia sylvie Hat tenylge gratula a vegiglolvasashoz
Egyebkent irtad :Leia-Han Solo-Chewbacca féle humor hiányzik .Na ja de van helyette mas , ha nem is olyan sok.Nekem kedvenceim amikor Qui-gon szovegei Padmenak oltozott Amidalahoz .Kicsit mintha csipkelodne vele (hisz o tudja hogy Amidala az :)legalabbis szerintem) Na holnapra kikeresem azokat a reszeket :)

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4434
sziasztok

Na ujra itt .Nem voltam par hetig erre tele a topic .Jo az osszevonas ds9 gratula az otletert es az atviteleert :) CSak egy bajom van vele , eltunt a 4242 hozzaszolas amit szerettem volna en megtolteni :)

Mas. EN ledobbentem amikor olvastam , hogy Kenny Baker nem fog belebujni R2D2 ba mert cg lesz artu.
DE most valaki irta is es en is olvastam , hogy Lucas megvaltoztatta a donteset es megis lesz R2D2
valojaban Hat nagyon is ajanlom neki :)

Artu te mit szolsz ehhez ? Itt vagy meg ? :)

zombi holnap felhivlak !! :))

druss42

Skywalker. Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4433
Akkor nem kell! Egyébként is tele a polc mindenféle CSH változatokkal....
Előzmény: Gruppo Atletico (4431)
ds9 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4432
Hülyék ezek, na de tényleg :))
Előzmény: Gruppo Atletico (4431)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4431
Skywalker:
pont hogy még kevesebb cucc lesz benne, mint a Special Editionben. Ugyanaz lesz, mint ami a Special Edition előtt jelent meg. Tehát az eredeti változat, csak feljavított. Semmi extra, kivéve a tízperces Episode2-interjút.
Előzmény: Skywalker. (4430)
Skywalker. Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4430
Ebben lesznek olyan jelenetek amik kimaradtak a SpecEd-ből is? (Biggs, homokvihar stb???) Lesz egyáltalán ennek valami különlegessége?
Előzmény: Zombie (4425)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4429
Mr. Palazzo,
:-))))
Asszem Natalie Portmannek én se tudnék ellenállni, pedig van egy kis korkülönbség köztünk. Mindenestre ha beigazolódnak a pletykák, akkor legalább élethűbb jeleneteket láthatunk Anakin és Padme között is. Ha meg tényleg egy hajón (nem űr~) jönnek össze, akkor meg már tiszta Titanic lesz.

Apropó, a legújabb sw.com-os "on location" videóból láttok valamit? Nálam csak szép fekete kép látszik. Arról nem beszélve, hogy letölteni sem lehet... :-(

Előzmény: Enrico Palazzo (4427)
ds9 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4428
Pedig az is érdekes .)))
Előzmény: Enrico Palazzo (4427)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4427
Gruppo Atletico!
Sejtettem, hogy lassú leszek, és szukösebb hírcsatornával rendelkezem, mint a nagyok.
Ugye, a forgatás alatti románc-pletykát már fel se hozzam?
Előzmény: Gruppo Atletico (4424)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4426
Zombie:
hát igen, egy újabb rókabőr. Viszont nem a Special Edition lesz, úgyhogy akinek nincs meg az eredeti változat (THX remastered hanggal mondjuk...), az most megveheti. A 10 perces EpisodeII-anyag viszont állítólag semmi különös nem lesz, csak egy-két riport.

Más:
Mégis szerepel Kenny Baker a SW2-ben! A starwars.com-on mindenesetre az írják.

Előzmény: Zombie (4425)
Zombie Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4425
Once again, Lucasfilm and 20th Century Fox are releasing the original (well... revamped original) Star Wars trilogy to video tape. The films will be released on VHS tape (no DVDs at this time... again) in two different box sets for a limited time. The editions are pan and scan or widescreen and each will also feature "an exclusive, ten-minute sneak peak of the next installment in the Star Wars saga, Episode II." The tape sets will hit store shelves on November 21st, 2000.

-----

Kommentarokat, reakciokat, ne kimeljetek.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4424
...vagy bővebben a Daily Telegraph cikkében.
Előzmény: Enrico Palazzo (4423)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4423

http://index.hu/tech/ihirek/#12660
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4422
...ehhh, Steve Sansweet, természetesen...
Előzmény: Gruppo Atletico (4421)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4421
UBul,
tegnap járt nálam Bori István, a klub fotósa, és elhozta a fényképeket az esküvőről, hogy dobjam át a Force.net-eseknek. Erre reggelre ez a cseh fickó megelőzött. Na de azóta már elküldem a képeket meg némi infót az esküvőről, remélem felrakják.
(A menyasszony egyébként Nagy Orsolya, a vőlegény meg Barta Zoltán (ő a fanzine főszerkesztője.)) A legjobb az egészben, hogy Steve Sanswett, a Lucasfilm guruja is küldött nekik üdvözlőlapot - azt is elküldtem a TFN-nek, majd nézd meg!
Előzmény: UBul (4420)
UBul Creative Commons License 2000.08.30 0 0 4420
ezt lattatok mar?:
'Getting Married: The Phantom Menace?
Tue, Aug 29, 00 11:32:37 PM EDT

panTau reports that Czech TV reported about a Star Wars wedding that took place in Hungary. No date was mentioned though he assumes it took place this past Sunday. The bride was dressed in a perfect Amidala costume (the white one) and had the make-up with a dot on each cheek. The groom had the white Obi-Wan costume from TPM. They were accompanied by Darth Vader, Darth Maul, Boba Fett, a stormtrooper and many others. Admiral Ackbar was standing behind the couple during the ceremony (while others were sitting, so he was kind of sticking out and it was pretty funny).
Congratulations from all of us at TFN! This will be a day long remembered ...
'

hmmm, kik lehettek? :)))

Skywalker. Creative Commons License 2000.08.28 0 0 4419
.....Végre egy nekemvaló topic! Kedvencekbe vele!!!!!!!!

megpróbálok minél több dolgot elolvasni!!!

UBul Creative Commons License 2000.08.25 0 0 4418
amerre az ut visz :) csak igy, siman

ha minden igaz meg nagyobb a szigor mint az ep-i nel volt... lasd: http://www.theforce.net/episode2/index.html#7592

Előzmény: sylvie (4417)
sylvie Creative Commons License 2000.08.24 0 0 4417
OFF
UBul kedves! Kösz az elismerést, én is büszke vagyok magamra (micsoda szerénység:-)))
Merre jársz Írországban?
ON
Lehet már tudni a második rész teljes történetét, vagy azt is hét lakat altt őrzi Lucas-bácsi, mint az előzőt?
Előzmény: UBul (4414)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!