Keresés

Részletes keresés

szo Creative Commons License 2000.09.28 0 0 4461
Hali expertek!

A mai cikkben azt emlegeti a szerzo, hogy tudjuk, hogy Obi-van es Owen Lars testverek, meghozza a Jedi visszaterbol. Ez nekem nem remlik, valaki fel tudna frissiteni a memoriam?
Koszi!

Szo

UBul Creative Commons License 2000.09.27 0 0 4460
nemtom eljut-e ez az index szerkesztosegehez, de jo lenne ha a spoiler jellegu infokat nem raknak ki nagybetuvel az index folapjara, ahol az olyan szerencsetlen halandok mint en egyszerre azon kapjak magukat hogy mar el is olvastak...
lasd (vagyis ne lasd):"http://index.hu/tech/uzlet/sw2/"

persze lehet hogy csak egy ocska pletyka, nadeazertmegis...

pedig ugy vigyaztam hogy ne tudjak meg semmit.. :)

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.26 0 0 4459
druss42:
Vicces, de a Sötét oldal vigyókazi azóta sem került elő... Ellenben a Dark Ridempsönöd még megvan valahol, csak kölcsönadtam.

A francia Lucasfilm magazin címlapján ott figyel az öreg Christopher Lee. Nekem már látatlanban ő a kedvencem a SW2-ből. :-) Meg a Gyűrűk urából is, mint Szarumán.

Előzmény: druss42 (4457)
druss42 Creative Commons License 2000.09.26 0 0 4457
sziasztok

gruppo atletico
Nyugodt vagyok :) Csak hat biztos ami biztos , es nehogy ugyjarjunk mint a kalozverzios filmel

Egyebkent nem tom , volt -e mar itt leirva
A sotet oldal magyar sw filmnek van magyar oldala
(gruppo atletico megvan meg a kazi ? :)))
www.sotetoldal.com
erdemes megnezni , van forgatokonyv hogy keszult es letoltheto az egesz film (270 mega , de lehet folytatolagosan leolteni) Amit eddig letoltottem belole az tetszett :)

druss42

ds9 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 4456
Star Wars 2' Wrapped?

It doesn't sound possible, but has principal photography on Star Wars: Episode Two wrapped? According to a source talking to SFX Online, it has. The site reports that they checked in with the Star Wars production office at Elstree Studios regarding word that shooting had been fnished there. The unnamed source is reported to have revealed, "The filming has all been finished. It is all done." Regarding any future pick-up shots, the source says, "Those have been finished as well." If such is the case, what are they doing in Tunisia? Time will tell.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.16 0 0 4455
Nyugi, druss, csak a forgatókönyv körüli botrányról van szó. NO SPOILERS!
Előzmény: druss42 (4454)
druss42 Creative Commons License 2000.09.16 0 0 4454
sziasztok

ize en meg akarom e topicot olvasgatni , de ha itt megjeleneki valami vita arrol , hohy mi volt a forgatokonyvben akkor kihagynam , ugyhogy ha egy lehetoseg van , akkor inkabb ne itt legyen majdan megvitatva az egesz sztori :)

druss42

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4453
Bocs, valami miatt nem megy a link. Copy paste: http://www.starwarz.com/tbone/prequels.htm
Előzmény: Gruppo Atletico (4452)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4452
Se7en:
igen, erről én is hallottam. A Starwarz.com-on van is róla egy cikk: a Force.net került állítólag bajba, de több fansite-nak is elküldték az ajánlatot a "tolvajok" - aki többet ad érte, az kapja. Régebbi hír, úgyhogy scrollozz le az oldalon. Az a címe, hogy "Baker, Lee, and a Big Tremor in Theforce.net"
Előzmény: Se7en (4451)
Se7en Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4451
Állítólag ellopták az Episode II forgatókönyvét, és máris viharos sebességgel terjed a net-en. Tudja valaki, hogy HOL van? Valahogy hiszek ennek a hírnek, egyszerűen azért, mert állítólag a LucasArts nagyon pipa, és hatalmas összegű perekkel fenyeget minden web-site tulajdonost, aki közzéteszi az irományt. De engem valahogy nem sikerült megijeszteniük, úgyhogy a lényeg: HOL VAN??????????????
OPi Creative Commons License 2000.09.14 0 0 4450
DS9 - Boldog Szulinapot !!!!

Este a stageben iszom egy sort az egeszsegedre, remelem leszel ;-)

(azt hiszem szulinapot meg egy hetig utana illik unnepelni :-)

Kojak Creative Commons License 2000.09.14 0 0 4449
Megkésve bár, de... Boldog születésnapot!

Üdv

Kojak

Előzmény: ds9 (4442)
Zombie Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4448
Nem, nem... az Halloweenkor van :))))))
Előzmény: Gruppo Atletico (4446)
OPi Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4447
jo otlet a vetites, mar yo regen nem lattam a filmet... van realitasa a dolognak ?
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.11 0 0 4446
Zombie:
könnyen lehet, hogy csak szívatás, főleg, hogy egy csomó domaint nem is a Lucasfilm jegyzett be.

Boldog Zombie-napot! :-)))) (Az élő holtak éjszakája?)

Előzmény: Zombie (4445)
Zombie Creative Commons License 2000.09.09 0 0 4445
Mi van akkor, ha csak poenbol foglaljak le azt a sok domain nevet, hogy te megirhasd a forumba, en meg hozzaszolhassak? Legalabbis neha nagyon atveresnek tunk az egesz... vagy csak en vagyok ilyen paranoid :) Na majd meglassuk, ha lesz az Episode 2 (hogy valami marha okosat is mondjak).

ds9: Happy Birthday! (nekem ma van a nevnapom, egyebkent.)

Előzmény: Gruppo Atletico (4444)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4444
Happy Birthday, Díesznájn!
Reméljük, hogy túléled Yodát is korban. :-)

Amúgy olvastatok a rengeteg domainnév-foglalásról? Itt van például a legérdekesebb: darthtyranus.com és lordtyranus.com. Tyranus lenne az új Sith-lovag neve? Aztén van még jó sok érdekes domain, mint pl. Shmi Lars. A Force.neten részletesebben.

Kipper Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4443
ds9:

Boldog szülinapot, és az Erő legyen veled! (Én 31.5 vagyok, de sosem éreztem még ilyen jól magam a bőrömben, úgyhogy fel a fejjel! Meg aztán nem rémlik, hogy Obi-wan valaha is panaszkodott volna a kora miatt...:-)))

ds9 Creative Commons License 2000.09.08 0 0 4442
Úgy gondoltam, hogy nincsen jobb hely az alkalomhoz .)))
Ma vagyok 32 éves és ( bár ez elszomorít, mármint a kor ) úgy gondoltam, hogy a mai napra tartogatom a 2000. hozzászólásomat, amelynek nem is lehetne jobb helye, mint ez a kis ( :o) ) topik.
Remélhetőleg egyszer a távoli jövőben ( és ebben a galaxisban ) elérjük akár a 10.000. hozzászólást is errefelé ( a topikban persze ) és akkor jó lesz nekünk.

May the force be with you, always....

rizo Creative Commons License 2000.09.04 0 0 4441
Az elmult héten nézegettem a második kiadást (a Lucas interjust) és a Jedi visszatérben meglepődve fedeztem fel a császárbácsi mellett egy kereskedő szövetségi pacákot... szinte ugyanaz a ruha, csak az arca volt "emberibb"
R.
Skywalker. Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4440
Jahh... a régi szép idők!! Ha már Mos Eisley szóba került hadd dicsekedjek. 2 hete voltam a Tatooine-on. Mármint tunéziában, ha értitek mire gondolok, sétáltam Mos Eisleyben, hoztam homokot a Lars család kertjéből, valamint a Jundland homokdűnékről. Jártam arrafelé is ahol szegény Artoo-t kilövik a Jawák. Felemelő érzés volt ezeken a tájakon sétálgatni, leülni, megfogni a homokot ott ahol 76-ban Anthony Daniels főtt meg C3PO páncélja alatt. Csináltam király képeket is!
Előzmény: Enrico Palazzo (4439)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4439
A THX-verzióról:

Persze, ha létezik még olyan renitens alak (nevezzük, mondjuk E.P.-nek), aki annakidején elmulasztotta beszerezni az eredeti verziót, és azóta sem tudta megszerezni, viszont nosztalgikus emlékeiben az Ep. IV-ben Han Solo még csak feleannyi rohamosztagost kerget a Halálcsillagon, mint 20 évvel késobb, Jabba csak Greedo által van megemlítve, Mos Eisley is "demográfiai boom és robbanásszeru technikai fejlodés elott áll", stb...,annak ez bizony jó hír.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4438
druss42:
a Qui-Gon-Padme-párbeszéd mellett szerintem Obi-Wan mondata is jó: "You were right, master. The negotiations WERE short." Wattoról nem is beszélve (kézlengetős rész).

A mozizás jó ötlet, de nem tudom, kihez kellene ez ügyben fordulni...

OFF. Amúgy jól tudom: Te is 3D-ben nyomulsz?

Előzmény: druss42 (4435)
Artu Creative Commons License 2000.09.01 0 0 4437
Persze, hogy vagyok. Rögtön tudtam, hogy a hír nem igaz, Artut nem lehet kitenni!
Én szívesen megnézném a TPM-en kívül az egész trilógiát is. Nincs valakinek házimozija?
Előzmény: druss42 (4434)
druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4436
szaisztok

Todom tudom , mar csak egy jutott eszembe :)

Nem tudja valaki , hogy azert nem jatszak
A baljos arnyakat mert lejart a jatszasi joga , vagy mert nincs ra kereslet ? Mert ha ledhatnak , nem lehetne valamelyik plazasmozit megfuzni , hogy szept 16 kor tartson egy eloadast .Engem erdekelne nagyon :))))) Gondolom egy moziravalot nemi reklammal meg lehetne tolteni azert :)

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4435
sziasztok

ujra en :)

Szia sylvie Hat tenylge gratula a vegiglolvasashoz
Egyebkent irtad :Leia-Han Solo-Chewbacca féle humor hiányzik .Na ja de van helyette mas , ha nem is olyan sok.Nekem kedvenceim amikor Qui-gon szovegei Padmenak oltozott Amidalahoz .Kicsit mintha csipkelodne vele (hisz o tudja hogy Amidala az :)legalabbis szerintem) Na holnapra kikeresem azokat a reszeket :)

druss42

druss42 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4434
sziasztok

Na ujra itt .Nem voltam par hetig erre tele a topic .Jo az osszevonas ds9 gratula az otletert es az atviteleert :) CSak egy bajom van vele , eltunt a 4242 hozzaszolas amit szerettem volna en megtolteni :)

Mas. EN ledobbentem amikor olvastam , hogy Kenny Baker nem fog belebujni R2D2 ba mert cg lesz artu.
DE most valaki irta is es en is olvastam , hogy Lucas megvaltoztatta a donteset es megis lesz R2D2
valojaban Hat nagyon is ajanlom neki :)

Artu te mit szolsz ehhez ? Itt vagy meg ? :)

zombi holnap felhivlak !! :))

druss42

Skywalker. Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4433
Akkor nem kell! Egyébként is tele a polc mindenféle CSH változatokkal....
Előzmény: Gruppo Atletico (4431)
ds9 Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4432
Hülyék ezek, na de tényleg :))
Előzmény: Gruppo Atletico (4431)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.08.31 0 0 4431
Skywalker:
pont hogy még kevesebb cucc lesz benne, mint a Special Editionben. Ugyanaz lesz, mint ami a Special Edition előtt jelent meg. Tehát az eredeti változat, csak feljavított. Semmi extra, kivéve a tízperces Episode2-interjút.
Előzmény: Skywalker. (4430)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!