Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2000.10.11 0 0 4477
Ez nagyon ott van! Köszi!
Előzmény: pint (4476)
pint Creative Commons License 2000.10.11 0 0 4476
druss42 Creative Commons License 2000.10.11 0 0 4475
sziasztok

se7ven en is erre gondoltam , de amit tudok azt en is letoltom , de ha jo nekem van irom meg kedvem is felirni mindenfele sw dolgot egy cd re
szoval en vallalnam

druss42

Se7en Creative Commons License 2000.10.10 0 0 4474
Bár tök jó az is, ha 1 valaki le tudja szedni a cuccokat, és felpakolni 1 vagy több CD-re, én tulajdonképpen máshogy gondoltam, mivel nem akarnék senkit sem ennyire leterhelni (de ez ne akadályozzon meg druss42 a letöltögetésben!!).

Gondoltam, mindenkinek van már 1-2 MB érdekes anyag a vinyóján. Már csak 1 megbízható ember kéne CD íróval, akinek mindenki elküldhetné a saját kis kincsét, és aki így össze tudná állítani az "anya"-lemezt, amiről az összes további másolat készülhetne.

druss42 Creative Commons License 2000.10.06 0 0 4473
sziasztok

se7ven
jo otlet, en is ezt filoztam ki nemreg , csak arra varok , hogy hozzajussak egy gyorsabb inet kapcsolathoz (meglesz 1 honapon belul :)) es akkor leszedek mindent a netrol :) Mar par dolog meg van igy is.

egyebkent a neten van font vagy 100 nal is tobb amator sw film

druss42

Skywalker. Creative Commons License 2000.10.06 0 0 4472
Bár én nem sokat tudnék hozzátenni, mivel ilyen gyüjteményem nemigen van, az öteletet jónak tartom. Ha egyszer elkészül ez az összeállítás annak én is örülnék.
Előzmény: Se7en (4471)
Se7en Creative Commons License 2000.10.06 0 0 4471
Sziasztok!

Volna egy ötletem, amivel szerintem nagyban növelni lehetne az együvé tartozásunk érzését a listán, és szerintem egy csomó embert boldoggá lehetne tenni (értsd: fanatikusokat). Kíváncsi vagyok mit szóltok hozzá?

Arról van szó, hogy mint az előző hozzászólásokból kivettem, egy csomó multimédiás anyag letölthető a net-ről a Star Wars-szal kapcsolatban, pl. Jar Jar Binks paródia, Sötét Oldal és egyebek. Nagy lelkierő szükségeltetik ahhoz a mai modemes Magyarországon, hogy egy ilyen letöltéshez nekifogjon az ember, de biztos vagyok benne, hogy egy csomóan közületek már szép gyűjteménnyel rendelkeznek. Ezt a gyűjteményt szerintem közkinccsé lehetne tenni CD-re írva. A terjesztés módszerei már ki vannak találva (egy zenei listán is tag vagyok, ahol koncertfelvételeket csereberélgetünk), senki nem veszít vele, csak nyerhet.

Nos, alapjában véve mi a hozzáállásotok?

Zombie Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4470
Ilyenkor nem is tudom, nevessek-e vagy sirjak... ;)
Előzmény: druss42 (4469)
druss42 Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4469
sziasztok

skyvalker
Hat en egy DVD lejatszora gyujtok , hogy mire kijon a dvd verzio addigra a penz is osszejojjon :)

Ja meg gyujtom a cd-ket foleg zombitol :)
(ha egyszer lesz egy percem azonnal viszem oket visza , azert meg kellene szamolni , hanyszor irtam mar ezt , lehet ginniszrekord kozeleben jarok igergetesbol :))

druss42

UBul Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4468
theforce.netrol:

Here's an interesting note for those keeping track. In the book "A Guide to the Star Wars Universe - 2nd Edition" by Bill Slavicsek, the following line appears in the entry for Owen Lars:

Luke believed that Owen was his natural uncle, but in fact the man was Ben Kenobi's brother.
The third edition of this reference book has just hit bookstores and the line has been totally removed from the Owen Lars entry. Now it just says, "Luke called him Uncle Owen". Looks like Lucasfilm is trying to set things back in order before Episode II!

Skywalker. Creative Commons License 2000.10.05 0 0 4467
Megyek is vásárolni!!!!

Tényleg, ti gyűjtötök valamit? (Kenner stb figura, modell, könyv stb??????)

Csak azért mert én mindent!

Előzmény: Se7en (4466)
Se7en Creative Commons License 2000.10.04 0 0 4466
Sziasztok! Egy-két különböző témáról írnék.
1. Meghalt Beru néni is. Tudom, jónéhányatok szerint ő már réges régen meghalt egy messzi-messzi galaxisban, de most Shelagh Fraser is jobb létre szenderült.
2. A lurdy ház könyvesboltjában (2. emelet, McDonald's mögött) kapható a tavalyi bemutató kapcsán kiadott könyvdömping jó része - alaposan leértékelve!!! Kétféle képes enciklopédia és fantasztikus gépezetek 2,5 helyet 1,5 ezer, és az I. rész regények ezer helyett 5százért. Szerintem ennyiért a hülyének is megéri, és jókat lehet röhögni az Ep.I képes enciklopédiáján.
3. Szerintem azért mert az Ep.1-ben Anakin egyke volt, azért még nem biztos hogy nem lehet testvére. Elvégre az anyja még összejöhet valakivel.
EMU- Creative Commons License 2000.10.02 0 0 4465
Sziasztok...

Idezek A Jedi visszater konyvbol, onnan, ahol Luke beszelget Bennel, Yoda halala utan:

-...igy hat elvittelek a Tatuinra, Owen ocsemhez... Anyad pedig magaval vitte a Leiat az Alderaanra, hogy ott Organa szenator lanyakent nevelkedjen fel.

eMU

Zombie Creative Commons License 2000.09.28 0 0 4464
Azt hiszem meg nem volt rola szo, nemreg kijott egy jopofa parodia mozi, amely Jar Jar Binks "eletutjat" mutatja be, nagyon vicces, nezzetek meg feltetlen (angol tudas nem art).

Homepage:
http://www.ifilm.com/ifilm/skeletons/film_detail/0,1263,430452,00.html

Van mindenfele valtozat, real movie, mov, stb.
Van 80 megas valtozat, de szerintem a 26 megas mov mar boven elvezheto.
Elvileg streaming formatum, de aki ugyes a html kodbol kihalaszhatja a linket es akkor rendesen le is lehet tolteni.

ds9 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 4463
Ez egyébként, csak egy újabbkori feltevés ( az Ep.I után ) merthogy, mivel Anakinnak nem volt testvére. ezért az ? nagybátyja nem lehetett Owen bá', mondjuk még lehetett volna a testvére, Amidalanak, de annak sem láttuk testvérét, de még ez lehet.
Ahogy meg, Owen Kenobiról nyilatkozott az nem esik a pozitív kategóriába.
Maradjunk abban, hogy Lucas 1977-ben csinált egy filmet, oszt annyi ezekután meg kénytelen volt kitalálni mindenfélét ( jól-rosszul, pl. Darth VaderLuke atyja, C-3PO-t Anakin építette és hasonlók ), hogy a történetet folytatni lehessen, vagy az el?zményeket úgy lehessen elkészíteni, hogy legyenek kapcsolt szerepl?k az el?z? részekb?l.

Aki nekem azt mondja, hogy Lucas valaha is gondolt arra ( amit azóta ugye nagyon állít, de szerintem kamuzik ), hogy lesz folytatás, azt én nem hiszem el :))))

Előzmény: ds9 (4462)
ds9 Creative Commons License 2000.09.28 0 0 4462
Szerintem azért nem rémlik, mert ilyen a RoTJ-ben nem is volt .)))
Előzmény: szo (4461)
szo Creative Commons License 2000.09.28 0 0 4461
Hali expertek!

A mai cikkben azt emlegeti a szerzo, hogy tudjuk, hogy Obi-van es Owen Lars testverek, meghozza a Jedi visszaterbol. Ez nekem nem remlik, valaki fel tudna frissiteni a memoriam?
Koszi!

Szo

UBul Creative Commons License 2000.09.27 0 0 4460
nemtom eljut-e ez az index szerkesztosegehez, de jo lenne ha a spoiler jellegu infokat nem raknak ki nagybetuvel az index folapjara, ahol az olyan szerencsetlen halandok mint en egyszerre azon kapjak magukat hogy mar el is olvastak...
lasd (vagyis ne lasd):"http://index.hu/tech/uzlet/sw2/"

persze lehet hogy csak egy ocska pletyka, nadeazertmegis...

pedig ugy vigyaztam hogy ne tudjak meg semmit.. :)

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.26 0 0 4459
druss42:
Vicces, de a Sötét oldal vigyókazi azóta sem került elő... Ellenben a Dark Ridempsönöd még megvan valahol, csak kölcsönadtam.

A francia Lucasfilm magazin címlapján ott figyel az öreg Christopher Lee. Nekem már látatlanban ő a kedvencem a SW2-ből. :-) Meg a Gyűrűk urából is, mint Szarumán.

Előzmény: druss42 (4457)
druss42 Creative Commons License 2000.09.26 0 0 4457
sziasztok

gruppo atletico
Nyugodt vagyok :) Csak hat biztos ami biztos , es nehogy ugyjarjunk mint a kalozverzios filmel

Egyebkent nem tom , volt -e mar itt leirva
A sotet oldal magyar sw filmnek van magyar oldala
(gruppo atletico megvan meg a kazi ? :)))
www.sotetoldal.com
erdemes megnezni , van forgatokonyv hogy keszult es letoltheto az egesz film (270 mega , de lehet folytatolagosan leolteni) Amit eddig letoltottem belole az tetszett :)

druss42

ds9 Creative Commons License 2000.09.19 0 0 4456
Star Wars 2' Wrapped?

It doesn't sound possible, but has principal photography on Star Wars: Episode Two wrapped? According to a source talking to SFX Online, it has. The site reports that they checked in with the Star Wars production office at Elstree Studios regarding word that shooting had been fnished there. The unnamed source is reported to have revealed, "The filming has all been finished. It is all done." Regarding any future pick-up shots, the source says, "Those have been finished as well." If such is the case, what are they doing in Tunisia? Time will tell.

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.16 0 0 4455
Nyugi, druss, csak a forgatókönyv körüli botrányról van szó. NO SPOILERS!
Előzmény: druss42 (4454)
druss42 Creative Commons License 2000.09.16 0 0 4454
sziasztok

ize en meg akarom e topicot olvasgatni , de ha itt megjeleneki valami vita arrol , hohy mi volt a forgatokonyvben akkor kihagynam , ugyhogy ha egy lehetoseg van , akkor inkabb ne itt legyen majdan megvitatva az egesz sztori :)

druss42

Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4453
Bocs, valami miatt nem megy a link. Copy paste: http://www.starwarz.com/tbone/prequels.htm
Előzmény: Gruppo Atletico (4452)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4452
Se7en:
igen, erről én is hallottam. A Starwarz.com-on van is róla egy cikk: a Force.net került állítólag bajba, de több fansite-nak is elküldték az ajánlatot a "tolvajok" - aki többet ad érte, az kapja. Régebbi hír, úgyhogy scrollozz le az oldalon. Az a címe, hogy "Baker, Lee, and a Big Tremor in Theforce.net"
Előzmény: Se7en (4451)
Se7en Creative Commons License 2000.09.15 0 0 4451
Állítólag ellopták az Episode II forgatókönyvét, és máris viharos sebességgel terjed a net-en. Tudja valaki, hogy HOL van? Valahogy hiszek ennek a hírnek, egyszerűen azért, mert állítólag a LucasArts nagyon pipa, és hatalmas összegű perekkel fenyeget minden web-site tulajdonost, aki közzéteszi az irományt. De engem valahogy nem sikerült megijeszteniük, úgyhogy a lényeg: HOL VAN??????????????
OPi Creative Commons License 2000.09.14 0 0 4450
DS9 - Boldog Szulinapot !!!!

Este a stageben iszom egy sort az egeszsegedre, remelem leszel ;-)

(azt hiszem szulinapot meg egy hetig utana illik unnepelni :-)

Kojak Creative Commons License 2000.09.14 0 0 4449
Megkésve bár, de... Boldog születésnapot!

Üdv

Kojak

Előzmény: ds9 (4442)
Zombie Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4448
Nem, nem... az Halloweenkor van :))))))
Előzmény: Gruppo Atletico (4446)
OPi Creative Commons License 2000.09.12 0 0 4447
jo otlet a vetites, mar yo regen nem lattam a filmet... van realitasa a dolognak ?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!