Mostanában egy kicsit kimaradtam a topic-ból, meg személyesen sem ismerek közületek senkit sajna, de amint olvastam druss42 (eddig egyedüliként) vállalta, hogy összeállítana egy CD-t. Egyébként szerintem lehet dupla is, ha van elég anyag.
Szóval én azt mondanám: nosza druss42, rakj össze egy válogatást, adj neki valamilyen jól hangzó címet (csak azért, hogy később ha esetleg beszédtémává válik a topicban, tudjuk miről is beszélünk!), és másold le két-három példányban olyan gyerekeknek, akik vállalják további másolatok készítését. Cserébe ők persze küldenek neked megfelelő számú üres CD-t, így neked semmibe sem kerül az egész. Aztán az új emberkék is lemásolják 2-3 embernek, és így tovább, míg végül csak azok maradnak, akiknek nincs CDírójuk (mint én). Sajna ők kapják meg utoljára.
ja, és még valami:
úgy olvastam, keleten megjelenik az eredeti trilógia VideoCD-n is. Druss, ha megveszed, és van CD-íród, mindig csinálhatsz egy másolatot a kölcsönkérőknek. :-)
A kazettara par percnyi anyagot fognak tenni az Episode II forgatasarol. Nagyreszt interjuk lesznek benne, kameraval maszkalas a diszletek kozott, ilyesmi (szerintem ilyen On Location stilusban). Magabol a filmbol a vilagon semmi sem lesz benne.
Ezt egyebkent a Lucasfilm is megerositette, mikor lattak hogy szinte mindenki felreertette, mirol is van szo.
Huh lehet, hogy kissé offtopic vagyok, de irnek egy SW erdekesseget :)) Az elkovetkezendo honapban megjelenik a SW trilogia ujra videokazettan (szelesvasznu, diszcsomagolas, kutyafasza...). Ez nem is lenne olyan erdekes, de a kazettara ratesznek egy rovid reszletet az EP2-bol... Ami azert eleg durva, masfel evvel a bemutato elott. Mondjuk nem tudom elkepzelni, hogy par masodpercnel tobb lenne, hiszen a szamitogepes munkat meg el se kezdtek, de azert az is jobb mint a semmi.
Látom pont jókor kapcsolódtam be a topicba. Engem is érdekelne ez a Cd-kreálás, és a találkozó is. Nekem is van egy kis sw mozi gyűjteményem ( 1.06 , de javában dolgozik még a GetRight! :) ), meg egy pár mp3 is, szóval tényleg össze kéne vetni a dolgokat. Ha megvan a találka időpontja és helye, írjátok meg a topicba vagy emilen plz.
druss42,
tényleg jó lenne összehozni a dolgokat, de az biztos, hogy egy CD-re nem férne fel. Én kb. két éve gyűjtöm az anyagokat a netről, és legalább 6-7 CD-nyi összejött már. Szívesen másolok, akinek kell.