Keresés

Részletes keresés

Vega77 Creative Commons License 2000.11.29 0 0 4537
Kutykurutty, ebben teljesen igazad van. Noha Yoda eredeti hangja nem tetszett, a szórendjéért teljesen odavoltam. Szégyen, hogy magyarban helyes nyelvtannal beszél - például a német szinkronban is keveri a szórendet, és ez olyan aranyos!
Vader hangja viszont tényleg szuper eredetiben! Főleg ha a Jockey-féle szinkronhoz hasonlítjuk. Nagyon bejött angolul az "I am your father" dolog, sokkal jobban hangzott, mint magyarul! (Az egész trilógiából ez a kedvenc mondatom.)
kutykurutty Creative Commons License 2000.11.28 0 0 4536
Ja, az a hakapeszimaki magyar Yoda-szinkron nem nagyon jon be...
Raadasul az Episode I-ben mar a szokasos forditott szorendjet sem adtak vissza...
UBul Creative Commons License 2000.11.28 0 0 4535
az ezust lab nekem is csak akkor tunt fel, amikor kezemben fogtam egy 'eredeti' (a sok magyar hamisitvany utan, vagy 15 evvel ezelott :) c3po jedi babut...

utana mar neztem a filmekben is, ugyemlexem legjobban a birodalomban latszik.

Előzmény: Vega77 (4532)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.11.27 0 0 4534
Csaba:
A hozzaszolasod elott parral irtam, hogy a force.net-en letoltheto rengeteg kep a 10 perces Ep2 werkbol. (Mar vagy ket hete.) Ebbol eleg jol kiderult mar akkor, hogy mi is szerepel benne.

Druss:
a felujitott valtozat jelent meg ujra. :-(

Viszont aki mar mindenkepp szeretne berakni valamit a DVD-lejatszojaba :-) (esetleg a szamitogepebe), az megrendelheti neten a trilogiat VideoCD-n. A VHS-nel egy fokkal jobb. Ja, meg van Laserdiscen is, de az szerintem minket nem annyira erint.

Előzmény: Ökrös Csaba (4530)
druss42 Creative Commons License 2000.11.27 0 0 4533
vega77

hat szerintem meg yoda hangja az amit sose tudtak normalisan szinkronizalni mert , marha jo az eredeti:) .Mindig valami borzaszto szinkron lett csak.Ezert nincs is szinkronos verziom es komolyan ez az oka.

Mas , akkor csak egy megerositest kernek .A mostani sw kiadas tehat a special edition ujrakiadasa es nem az eredeti trilogiaje ugye ?
(mert akkor nem veszem meg:))

druss42

Vega77 Creative Commons License 2000.11.26 0 0 4532
Nektek feltűnt már, hogy Thripio jobb lába bokától térdig nem arany, hanem ezüst? Lucas bácsi az újonnan kiadott trilógia elején tér ki erre, és azzal magyarázza, hogy Thripiot szemétből rakták össze. Mutatták egy kicsit az EPII Thripioját, és már eléggé hasonlít az igazira, de még totál matt. Na, biztos az Alderaanon fog majd kikupálódni a 3. részben. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én már 20-szor láttam mind a három filmet, de eddig még sosem vettem észre az ezüst lábat, és az sem rémlik, hogy ti említettétek volna.
Viszont a fiatal Owen és Beru tök aranyosak. (Bár nehéz elhinni, hogy ilyen csinos vékony csajból olyan tenyeres-talpas asszony lesz.) Érdekes lesz őket jobban megismerni, hisz az EPIV erre nem sok lehetőséget ad, mindjárt az elején kinyírják őket.
Egyébként - mint fent kiderül - megvettem ezt az újat, angolul, és totál kiakadtam, hogy Yodának milyen rémes a hangja eredetiben. Mint egy rekedt papagáj!
Zombie Creative Commons License 2000.11.26 0 0 4531
"nincs benne az uj filmbol egy igazi kepkocka sem"

Ezt lehetett tudni elore, a Lucasfilm is megerositette, es pl ha egy kicsit is visszaolvasol, akkor valamelyikunk is elmondta par honapja.

"meg Spielberg beszel"

Nem Lucas veletlenul?

"semmitmondo"

Na igen, megis mit vartal, 10 percet a filmbol?
SZVSZ csak ezert a 10 percert SW rajongo inkabb ne adjon ki penzt, ha a filmeket akarja megvenni mert meg nincs meg, az mas, de en varok a DVD-ig, addig meg ugyis lesz vagy 2-3 video ujrakiadas, ahogy a Lucasfilmet ismerem (pl kiadjak ujra a felujitas nelkul, "ujra eredetiben!" jelszoval, aztan kiadjak 10 percnyi Episode III maszlaggal, aztan kiadjak special special edition-ben, stb stb)

Előzmény: Ökrös Csaba (4530)
Ökrös Csaba Creative Commons License 2000.11.24 0 0 4530
ja igen, van egy tizperces werfilmszeru vaalmi, de nagyon gyenge, nincs benne az uj filmbol egy igazi kepkocka sem, a szereplokkel vannak interjuk, meg Spielberg beszel, semmitmondo.
Előzmény: IST (4527)
Vega77 Creative Commons License 2000.11.24 0 0 4529
Kösz az infot, emberek! Holnap rohanok a Westendbe!
IST Creative Commons License 2000.11.24 0 0 4528
Jelentem alássan, megnéztem. 6290 ft. Szóval aki akarja, az vegye meg a WECC MM-ben.
IST
Előzmény: IST (4527)
IST Creative Commons License 2000.11.24 0 0 4527
Hali!
Hát akkor érdemes körülnézni, mert a Tescoban 6290-ért árulják a feliratost is meg a magyar szinkronizáltat is. Vagy lehet, hogy 5290? Bogarat tettél a fülembe ezzel az 5600-zal. Na, majd jól megnézem. Na és a 10 perces rész milyen? Azt hiszem most mindenkit ez érdekel legjobban.
Üdv, IST
Előzmény: Ökrös Csaba (4526)
Ökrös Csaba Creative Commons License 2000.11.23 0 0 4526
en megvettem a West Endben a MM-ban, a felujitott valtozat, ugyanaz, mint amit ket eve kiadtak (meg csak a Star Wars-t volt idom megnezni, de abban benne voltak a kesobb beledigitalizalt jelenetek). Van szinkronizalt es feliratos is (legalabb is egy hete volt), ha jol tudom, mindketto szelesvasznu, en a szelesvasznu angol nyelvut vettem meg, 5600 HUF volt.
Vega77 Creative Commons License 2000.11.23 0 0 4525
Szerintetek feliratozva is megjelenik a trilógia? Magyarul és németül ugyanis már megvan. Nem ártana esetleg angolul is.
Szóval erről tudtok valamit?
És pontosan mikor jelenik meg? Mert hogy már egy hete látom a hirdetést a metróban meg mindenfelé, de még egyetlen boltban sem láttam.
Valahol azt hallottam, hogy 6900 Ft lesz. Két éve is 6000 valamennyi volt a Special Edition. Anyám kb. fél éve látta egy bolt kirakatában, angolul. Bement megkérdezni, hogy mennyi, és kijelentették, hogy 20000, merthogy már lejárt a forgalmazási idő. Úgyhogy most csodálkozom, hogy megint piacra dobták. Na persze, nem mintha baj lenne, hiszen a videokazetták a túlzott használattól hajlamosak amortizálódni.
Artu Creative Commons License 2000.11.23 0 0 4524
Arról nem is beszélve, hogy tényleg rajta van-e a tíz perc az EP II-ből. Látta már valaki?
Se7en Creative Commons License 2000.11.22 0 0 4523
Van már aki megvette ezt az új kiadást? Tényleg fontos lenne tudni, hogy ez az eredeti vagy a felújított változat, mert én is csak a "Classic Edition'-t szeretném megvenni.
Vega77 Creative Commons License 2000.11.21 0 0 4522
Sziasztok!
Én még új vagyok itt a topicban, de már több, mint
egy éve olvaslak titeket, csak eddig nem volt
otthon netem, úgyhogy nem tudtam hozzászólni.
Na de mostantól itt vagyok, és közlöm, hogy
imádom a Star Wars-t!
Az utolsó kb. 50 hozzászólást nem olvastam el, úgyhogy bocs, ha olyasmit írok, amiről már úgyis hallottatok.
Na szóval, olvastam valahol, hogy befejeződött az EPII forgatása, és hogy Hayden Christensen a legközelebbi filmjében drogost alakít majd. Haha, vicces, Ewan először volt drogos, aztán Jedi, Hayden meg épp fordítva. Hiába no, a Sötét Oldal...
Na és hallottátok (olvastátok) már a nagy hírt?
Úgy néz ki, mégsem hal ki a Skywalker név! A New Jedi Order 6. részében ugyanis kiderül, hogy Luke apuka lesz. (Na, már épp ideje.)
És tényleg sorry, ha már a számotokra ismerős dolgokat írtam, de erre tényleg csak az a mentségem, hogy még új vagyok itt. Remélem, szívesen fogadtok majd.
Vega77
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.11.21 0 0 4521
Az, hogy a felújított változat, az nekem inkább

:-(

A régit keresem (EP IV)
A régit keresem (EP V)
A régit keresem (EP VI)

Tud valaki segíteni?

Előzmény: Gruppo Atletico (4520)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2000.11.21 0 0 4520
Nagyon valoszinu, hogy a felujitott valtozat. :-) A starwars.com-rol letoltheto tevereklam alapjan legalabbis. Amugy a Tescoban mar lattam szombaton.

A 10 perces "beharangozobol" lathatoak screenshotok a force.neten. Idovel talan felrakja valaki az egeszet a netre, csak emiatt nem erdemes megvenni. :-(

Előzmény: Enrico Palazzo (4519)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.11.21 0 0 4519
Most már valóban ott van minden boltban a díszdobozos egységcsomag.
Bár a hírek arról szóltak, hogy ez a leg-leg-leg-eredetibb, ősi 70'-80'-as évek-beli változat, a csomagoláson nincs semmi, ami ezt megerősítené.
Vajon?
Skywalker. Creative Commons License 2000.11.20 0 0 4518
Az a "bizonyos 10 perc" az micsoda? Az EP 2 beharangozója, vagy valami teljesen új 10 perc?
Előzmény: Se7en (4517)
Se7en Creative Commons License 2000.11.18 0 0 4517
Barátnőm szerint az eheti Pesti Estben van egy hírdetés, mely szerint decemberben fog megjelenni hazánkban. Gondolom ennek két oka van: 1. a karácsony 2. időbe telik a szinkron elkészítése (még akkor is ha csak azt a bizonyos 10 percet szinkronizálják - de szerintem az egészet, nem hiszem hogy azt a régi jó kis szinkront használnák)
Mindegy, én úgyis feliratozva veszem meg!
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4516
Kösz.
Utánanézek.
Előzmény: Skywalker. (4515)
Skywalker. Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4515
Asszem már valamelyik Tesco vagy Metro újságban hirdetik is, mint akciós terméket!
Előzmény: Enrico Palazzo (4514)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2000.11.15 0 0 4514
Sziasztok!
Mi hír az újra kiadandó trilógiáról?
Nem novemberre volt igérve?

E.P.

UBul Creative Commons License 2000.11.11 0 0 4513
heh :)

kar hogy a videot nem tudtam megnezni, kivancsi lennek mijaz :)

http://www.thetroupe.com/pub/galactic/

druss42 Creative Commons License 2000.11.10 0 0 4512
se7ven nem allt le a dolog csak a multheten el voltam havazva :( :)

druss42

Skywalker. Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4511
A Floyd topicban viszont virul az élet ugye?
Előzmény: Se7en (4510)
Se7en Creative Commons License 2000.11.09 0 0 4510
Hűha, remélem nem ijesztettelek meg benneteket?!

Miért állt le ennyire az élet?

Se7en Creative Commons License 2000.11.04 0 0 4509
Tök jó, hogy már megy a dolog, csak ne feljtsetek el szólni, hogyan juthatnék hozzá én is az anyaghoz :)
Zombie Creative Commons License 2000.10.30 0 0 4508
Valaki mondta hogy Hayden ugy nez ki mint egy N Sync tag, hat tenyleg :))))

Na mindegy, remeljuk a legjobbakat :))

Előzmény: UBul (4507)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!