Keresés

Részletes keresés

Tibur55 Creative Commons License 2001.01.13 0 0 4567
Az Erő legyen Veletek!

Még pár ezer hozzászólással ezelőtt kérdeztétek, kinek mi a kedvenc mondata a Phantom Menace -ben. Mivel akkor én még távol voltam az Internet világától, nem tudtam megosztani veletek az enyémet. Pedig van ám nekem is, olyan, amit egyikkőtök sem mondott... Amikor a csapat a Skywarker házban étkezik, akkor szóba kerül, honnan van Qui-Gone "lézerkardja". Ekkor a Jinn fiú elereszt egy poént: "Talán megöltem egy Jedit, és tőle van." Mire a kis Anakin(és ez a lényeg): "Noone can kill a Jedi!" -és ezt épp ő mondja, aki ugye később igencsak rácáfol erre...

Tényleg! Vega77, mivel Te is új vagy, érdekelne, Neked mi a kedvenc idézeted...

Tibur55

Zombie Creative Commons License 2001.01.12 0 0 4566
Szerintem az Emperor az Császár (Star Wars-ban is meg azon kivul is).
Előzmény: Tibur55 (4564)
druss42 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 4565
tibur55

Nya ez meg egyszerubb :))
Azert kuldte rajuk mault , mert , ahogy Yoda is megmondta , hogy a jovo mozgasban van ,azaz hiaba latod mi tortenik nem mindig az tortenik :)
Vagy egyszeruen direkt fel akarta fedni a dolgot
.Egyebkent azt tudtak hogy mindig ket tanitvany van .Ha jol emlekszem utal erre az 1 resz vegen yoda.(meg a konyvben is irjak, ha jol emlekszem)

druss42

Na vegre kis elenkules a topicban

Hejjaaaa tobbiek , ne dolgozzatok mar annyit hanem irjatok ide :)))

Tibur55 Creative Commons License 2001.01.12 0 0 4564
Az Erő legyen Veletek!

druss42!

Képzeld! A kérdést megirtam a starwars.hu-nak is, most jött egy válasz. Azt mondja egy Royal Guard nevű alak, hogy ezt még nem irták meg Lucasék, és valószinüleg majd valamelyik elkövetkező regényben kapunk rá válasz. Mindenesetre a Te verziód tetszett. De ha látta a jövőt, akkor miért küldte rájuk a tanitványát (D. Mault), felfedve ezzel a Sith-ek 1000 éves rejtőzködését. Vagyis értelmetlenül...

ds9!

Gratulálok a 4500 hozzászóláshoz. Bocsi, hogy én happoltam el előled, nem figyeltem a számlálót. Az 5000. biztosan a tied lesz.

vega44!

Örülök, hogy örülsz nekem. Az az igazság hogy ez az 1. fórum, amibe beleszólok, tehát még nincs sok tapasztalatom.

Egyébként szerintetek mi az "Emperor" helyes magyar forditása? Uralkodó vagy Császár?

Ti mikor szoktatok Irc-zni a starwars.hu -n? Mikor én vagyok ott, akkor mindig max 1valaki van ott. Talán kicsit reklámozni kéne, én is csak ebből a fórumból tudtam meg, hogy létezik egyáltalán...

Tibur55

druss42 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4563
Tibur55

Hat ez nagyon egyszerut kerdeztel :)
Egyszeruen latta elore mi fog tortenni
Tobb konyvben is van , hoyg valami sotetgyanus eroerzekyenn urge netan jedi , latja mi fog tortenni.Es be is jon egy icipici hibaval :)))

Nezd pl a Jedi visszaterben , az egesz film azon alapszik , hogy a csaszar megfeleo szalakat megrangatja es minden ugy tortenik ahoyg o akarja es persze valammenyyire latja is a jovot.
Csak ket helyen tevedett ugye :) Nem szamolt az Ewokokkal , es alabecsulte Vader apai osztoneit :)

Tehat tudta hogy Amidala nem irja ala , mert latta hogy ez fog tortenni :)

druss42

UI hali ds9 vegre valaki a regiek kozul :) Tobiek is irjanak mar , akarmit :)

ds9 Creative Commons License 2001.01.10 0 0 4562
Na gondoltam, hogy hozzászólok én is a topikomhoz, hamár elérte a 4500-at :))
Még jövök !!
Vega77 Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4561
Tibur55,
Fogalmam sincs. De amilyen fifikás a mi Palpatine-ünk, biztos kitalált volna valamit.
Egyébként örülök, hogy te is új vagy, én is csak kb. egy hónapja jöttem. (De előtte elolvastam az összes hozzászólást, mint te.)
Na szia, az ERŐ legyen veled,
Vega77
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.09 0 0 4560
Üdvözlet nagytudású Jedi-mesterek!

Köreitekben még Padawannak számitok, a Kódexeteket azonban letöltöttem, az összes hozzászólást szeretném elolvasni. Ez még kb. két napig fog tartani (most járok a 2659-nél), de már ezek alapján is sok midi-chloriant érzek a véretekben.

Lenne viszont egy kérdésem, amire már '99 májusa óta keresem a választ: Mi volt Sidious eredeti terve? Vagyis mit csinált volna akkor, ha a Királynő már az elején aláirja neki azt a szerződést? Akkor hogyan távolitja el Valorumot, és hogyan lett volna főkancellár?

Az Erő legyen továbbra is veletek...

Tibur55

Vega77 Creative Commons License 2001.01.07 0 0 4559
A múltkor csaknem megfulladtam a héven a röhögéstől, ugyanis véletlenül kihallgattam néhány emberke beszélgetését.
Az egyik csaj: "Hé, figyeljetek, honnan is van az, hogy Az Erő legyen veled? Valami pankrációs filmből?"
Na persze, ti el tudjátok képzelni Hulk Hogant fénykarddal?
Nagy kísértést éreztem, hogy felvilágosítsam az illetőt. De jólnevelt kislány módjára visszafogtam magam. Mindenesetre azóta is röhögök, ahányszor csak eszembe jut.

Mondjátok csak, nem tudjátok, hogy milyen új SW könyvek várhatók az idén? Mikor kezdik már itt is a New Jedi Order sorozatot? Pl. az Aquila honlapjára hiába mentem, ott még csak az egy évvel ezelőtt kiadott könyvek vannak. Szóval, ha tudtok valami infot, léci osszátok meg velem!

druss42 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4558
folytatasa az elzonek

es amikro azthittek rosszab nem lehet , megerkeztek a harci turulok.A mesebeli madarak kepeben erkezo harci szamitogepekmegtizedeltek a kalozokat. a szemelyi eroteret vesztet kalozvezeruvoltve hatralt a zsilip fele , nem vette eszre hogy mogotte a falon kulonos fenyek mozognak.Az egyik fenyfolt megalt es kirajzolodott egy honfoglalaskori vitez a fenylo alakja, a feluletdomborodni kezdett, es a nema kommandos atlepett a normal terbe, Bor csuklovertes kezek kulcsolodtak a kalozvezer nyakara.. STB sTB

es akimaradt idezet ami a lenyeg :)

Es kezdetett vette az igazi csillagok haboruja, egy felezer eve halott, baseball-sapkas,szakallas milliomos konnyek kozt hullot volna terdre, hogy igen , igen , igen, ezt kellet volna az Elso reszeb , dehat elszurtam, most mondjatok meg mit csinaljak ! :))

Na szoval , nekem nincs bajom az elso resszel , de azert ez a ficko tenyleg tud valamit :)

REmelem atjott amit akartam , szemetek ele varazsolni azt amit en lattam amikor olvastam ezen sorokat (nem teljesen pontosan gepeltem be mindent es sokat kihagytam , de remelem azert lathato volt a lenyeg :))

Es elnezest ezert a sok szovegert :)
Ja egyebkent a kony vegig nagyon jo :) es a vegen is van egy nagy urcsata :) de azt nem irom be ...

druss42 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4557
az elozo hozzaszolasom folytatasa

Protontorpedok robbantak az urallomas metalkek pancelzatan, a fedelzeti lezervetok paros sugarnyalabjai szetszabdaltak a felszinen sorakozo lakotombok oldalfalait , konfettive szaggattak a harcallaspontokates a vilagur titkait kutato radartanyerokat , bibor tuzrozsak nyiltaka vilagurben , hogy azonnal elhervadjan az oxigenhianyos gyilkos korulmenyek kozott.Hangtalan robbanassorozatok cikaztak vegig a bazis felszinen, a belso folyosokon faltol falig dulongeltek a lassan eszmelo urkalozok, tisztek , es robotok,megallithatatlanul bomboltek a szirenak.. (itt kivagom a poent es a vegere irom be de ott is jo lesz :)es erthetobb..)

es ekkor elkezdodott a halottak porabol tamasztott nema entitasok rohama.Az elso csapatszallitok atjutottak a zarotuzon es tobb ponton behatoltak a bazisra.Az OPOS beindult :eloszor az energiaelszivo bionikus denever-fattyak arasztottak el a bazist es megtamadtak , lefogyasztottak , mukodeskeptelenne tettek a felsorakozo kalozok szemelyes vedelmi rendszeret.A kalozok pajzsaikat vesztven csak tuzerejukben bizhattak. "NEM HATRAHATUNK MEG" -uvoltottek az osztagparancsno9kok .. aztan meghaltak.. mert fekete taltosaik vezetesevel megerkeztek az OPOS nema harcosai...
A kalozvezer csuklojan megcsorrent a videofon.
-jelentest.
-Uram a tamadok ketdimenzios formaban folynak befele a sik feluleteken.Ilyen nincs nem tudjuk oket megallitani.
Akalozvezer tisztan halootta az adast , megis csak annyit ertett nem tudjuik megallitani oket
folyt (utolso:))

druss42 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4556
A elozo hozzaszolas folytatasa

A kozponti tengelye korul forgo 600 szintes kalozbazist varatlanul erte a tamadas , a szakadatlanul jarorozo melyuri flottak csodot mondtak , mert amikor felharsant az elso veszjelzes az ellenseg mar a kozmosz minden letezo iranyabol tamadott.
..de hova kapjon egy tisztesseges fonnan kaloz ha azt hozzak tudomasara , hogy a tamadok olyan energiaszivo deneverek amelyek szazezrevel tapadnak ra a kozponti energiapajzsra es miztan teleszivtak magukat szetsugarzodnak a kzomoszban.
ilyne technologia nincs jelentette ki a fonna vezer .De letezett .Amimkezdetet vette nem egy hollyvoodiremlatomas volt hanem az OPOS csucstechnologiai bemutatoja, A misztikus taltos szekta a legtitkosabbfegyvereit vonultatta fel.
A kaolzbazis elvsztette pajzsanak 70% , s ekkor -mitegy vegszora- megerkeztek a tamado erok.
Egy kobfenyeves korzetben nyiltak meg a terido lathatatlan csatornanyilasai, s okadtak ki magukbol az OPOS strategiai bombazoit, melyek harmastamadoalakzatban allva ,tobb hullamban repulteka celra.
Elkepeszto urcsata , szemkapraztato energiahaboru vette kezdetet.Az urallomas ionagyui lassan feleledtek csipkerozsika almukbol, es halalos energiaadagokat koptek az urbe.Komputervezerlesu lovegek gyilkos zarotuzzel fordultak a sebesen kozeledourhajok utan

folyt kov..

druss42 Creative Commons License 2001.01.06 0 0 4555
szisztok
most egy kisicst offot foggok irni , de talan nem annyira , ja es hosszut :)

Olvastam egy konyvet A korona hatalma Egy magyar urge irta (mellesleg o irta a Katedralis sorozatot is) Szuper egy konyv :) DE alenyeg van egy ket utalas az sw re .Az egyiket le kell irnom , mert orakig rohogtem rajta es talan egy kis igazsag volt benne.

Szoval idezet a konyvbol (azert roviditek nehol)
(a tortenesrol roviden annyit 26. szazadban vagyunk , epp egy kaozbazist tamadnak a magyar taltos szovetseg az OPOS es a kereszteny Urtemplomosok egyuttes erovel .Van itten kerem magia technika lezer meg minden ami kell :)

Es jojon a lenyeg :) amit a kov hozzaszolasban irok le :))

Skywalker. Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4554
pölö:

BIRDy Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4553
Megjelent egy halom kep a Francia Insider magazinban!
Itt egy force.net link a kepekhez:

http://cgi.theforce.net/theforce/tfn.cgi?action=getstory&storyID=8898

BIRDy Creative Commons License 2001.01.05 0 0 4552
A link az, amit Vega emlitett
Előzmény: Se7en (4550)
Vega77 Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4551
Se7en, ha az EP2 spoilert keresed, én találtam egy szupert, ahol totál le van írva a sztori (remélem, nem ezt említették a többiek is, most nem néztem meg az előző hozzászólásokat, csak a tiédet, mert csak az volt új.) Naszóval, keresd itt:
www.starwars2x.com/plot.html
Én ezt már el is olvastam, és hát elég érdekes. (De nem írom le, mert itt ugye sokan nem akarják előre tudni a sztorit. Én viszont kis kíváncsi vagyok. Öreg hiba, tudom.)
Se7en Creative Commons License 2001.01.04 0 0 4550
Boldog új évezredet mindenkinek! (na ez már az enyém ;)

BIRDy! Lehet, hogy én vagyok a hülye, megnéztem az imdb-linket, de nem jöttem rá, hol kell keresni azt a bizonyos spoilert. Vagy legyél légyszíves egy kicsit pontosabb a fórumon, vagy egy private mail-ben írd meg a konkrét URL-t! Köszi!

Egyébként talán már kiderült, de én másokkal ellentétben nem osztom azt a nézetet, hogy a story ismerete lerombolja a film élvezetét. Sőt! Akármelyik általam olvasott SW könyvet is filmesítené meg Lucas (óh, bárcsak megtenné!) én baromira élvezném! (Mara Jade-et olyan jó lenne látni!)

Előzmény: BIRDy (4548)
Skywalker. Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4549
Igaz!

Lécci a sztorit ne itt diskuráljátok majd meg jó? Én sem akarok semmit sem olvasni róla. Inkább nyíljék új topic ami kizárólag a sztorival foglalkozik majd.

Spec én örülök, hogy Spielberg bácsi közbeszól, kedvelem a műveit. Bár újabban elkövetett egy-két marhaságot is: Jurassic Park brrrrrrrrrrr......

Előzmény: BIRDy (4546)
BIRDy Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4548
Itt a Harry fele link (a filmmaniasok gondolom ismerik az urget :)):
http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=7783

Ez pedig az imdb hir linkje:
http://us.imdb.com/StudioBrief/
A sitot is megjeloli, en direkt nem adtam meg...
Bar mindegy, aki akarja biztos megtalalja. :(

greg5 Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4547
Tudsz webpageket mondani ahol ezeket az infókat olvastad?
Köszi
Előzmény: BIRDy (4546)
BIRDy Creative Commons License 2000.12.29 0 0 4546
No kerem, all a bal az Ep2 kerul! Lucas elkeszitett egy korai nyers vagast a filmbol es levetitte a spec. effekteket gyarto ILM csapatnak.
Ez meg nem lenne baj, de egy ILM-es bennfentes szerint Lucas es McCallum elegedetlenek az eredmennyel es a sztori alapos atdolgozasan gondolkoznak. A pletykak szerint Spielberget is bevonjak a sztori helyrerazasaba. hat mindesetre ez nem tul biztato fejlemeny...
Azonkivul most olvasom az imdb-n, hogy egy "dicso" website kozzetette a film sztorijat reszletesen, 2800 szoban... hat nem tudom, de engem kiakaszt, hogy megint egy masfel evig csak fel szemmel olvasgathatom a forumokat, hogy nehogy megint egy barom elszurja a film poenjait. (Ahogy ez tortent az EP1 eseteben).
Skywalker. Creative Commons License 2000.12.23 0 0 4545
Nézzétek meg a starwars.com-ot! jó kis csh mesét láthattok, főszerepben R2D2 és a Wampa!!!
Vega77 Creative Commons License 2000.12.21 0 0 4544
Bateman,
nem tudom, de jól néz ki. Örülök, hogy végre megint van itt valaki a topicban. Talán mégsem halt ki. Na, ha addig nem jönnék, akkor boldog karácsonyt, és az ERŐ LEGYEN VELETEK a harmadik évezredben is!
Skywalker. Creative Commons License 2000.12.19 0 0 4543
Boba Fett sapkájának korai prototipusa belülről kulcslyukon át nézve....:o)
Előzmény: Bateman (4542)
Bateman Creative Commons License 2000.12.19 0 0 4542
Na akkor errol nyogjon valaki valamit.Ezt mi a csocs?

kutykurutty Creative Commons License 2000.12.18 0 0 4541
Indy ul a budin ?
Előzmény: Skywalker. (4540)
Skywalker. Creative Commons License 2000.12.18 0 0 4540
ühümmm a kép igen sokatmondó. :o)
Előzmény: Bateman (4539)
Bateman Creative Commons License 2000.12.18 0 0 4539
Csekkoljatok be az uj Episode II select kepet:

A masik, hogy marciusban ujabb jeleneteket vesznek fel itt Sydneyben a Fox studioban.
Ujra jon Jackson es vele az ero.

Vega77 Creative Commons License 2000.12.16 0 0 4538
Kihalt a topic? Emberek, ne csináljátok! Az nem lehet, hogy ennyire nem tudtok semmit újdonságot SW ügyben! (Vagy hogy újabban ennyire nem érdekel titeket a dolog!)
Voltatok mostanában a Forceneten? Ha nem, nyomás, muszáj látnotok Darth Vadert Mikulás sapkában! Egyszerűen elragadó!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!