Keresés

Részletes keresés

Vega77 Creative Commons License 2001.01.21 0 0 4597
Gruppo Atletico,

Tökjók a poszterek, amiket összeszedtél. Pont ma reggel beszélgettünk anyámmal Obi Vanról, és azon aggódott, hogy vajon hogy fogják megcsinálni, hogy Obi idősebbnek nézzen ki az EP2-ben. Én mindjárt mondtam, hogy tutira szakálla lesz. Na, ezek szerint igazam lett. Padmé is jól néz ki, végre mellőzni látszik azokat a puccos cuccokat. (Utáltam, amikor villanykörték szegélyezték a ruháját, meg amikor úgy festett, mint egy paprikajancsi a Szenátus-jelenetben. Remélem, az EP2-ben végig emberi külseje lesz.)

druss42 Creative Commons License 2001.01.20 0 0 4596
sziasztok

tibur55

Ja tudom , hogy milyen az :)(en is abba akartam :) ) es azt is hogy jo kis melo lehetett ez :) Szal akkor azt is belevehetjuk :)

birdy

"6. Egyszeruen nem ertem, miert allna erdekeben egy (profi grafikus) fannak, hogy osszerakja ezt a kepet, eljuttassa a DH-nak, majd kitalalja a sztorit Drew Struzan-rol, atverje Garth-ot, hogy a vegen hatradolve elvezze, hogy atverte a fel vilagot. Es az o neve el sem hangzott... Ez nem vall egy SW fanra. "

Hajajaajj :) Akkor nem ismered az igazi fan okat :)))

druss42

BIRDy Creative Commons License 2001.01.19 0 0 4595
Lehet, hogy igazad van. De azert meg egy kicsit vitatkoznek. :)
(Maradjunk a szamoknal, latom szereted oket ;))

1. Termeszetesen a VAZLAT keszitoi is azokat a kepeket hasznaltak, amelyek legjobban sikerultek a szineszekrol, amelyeket aztan a sajto rendelkezesere is bocsatottak, igy kerultek a netre. En itt nem erzek ellentmondast, mivel hangsulyozottan VAZLATrol van szo. Az osszegyujtott kepeid stimmelnek, de nekem az elso pillanattol fogva a neger jedi figura volt gyanus, hogy azt honnan szedhettek. A jatekrepulo is tobbfele szogben talahato plakaton. A japan kepen csak egyben.

2. Tisztelem a force.net-et mint No.1 SW site-ot. En nem erzem persze, hogy a DH es az AICN "nyilvanvalo hulyesegeket" irt volna barmikor is, legalabbis nem emlekszem ilyenre. (Pl. az AICN vezetoje Harry, fanatikus SW fan, jart mar a Skywalker ranchon is a Lucasfilm meghivasara, tehat igen jo kapcsolatokkal rendelkezik, szerintem jobbakkal mint a force.net).

3. Ez (ha igaz) harom lehetseges vazlat kozul az egyik, valoszinuleg semmi koze a vegleges plakathoz.

4. Jatekrepulo ugyben remelem igazad lesz, es ilyen NEM lesz a vegleges filmben!

5. Ez a Jake Lloyd dolog bizonyitja szamomra, hogy nem fanarttal van dolgunk, egy "fan" soha nem kovetne el egy ilyen hibat, hogy rajtahagyja a nevet. Ez is erisiti szamomra a vazlat sztorit.

6. Egyszeruen nem ertem, miert allna erdekeben egy (profi grafikus) fannak, hogy osszerakja ezt a kepet, eljuttassa a DH-nak, majd kitalalja a sztorit Drew Struzan-rol, atverje Garth-ot, hogy a vegen hatradolve elvezze, hogy atverte a fel vilagot. Es az o neve el sem hangzott... Ez nem vall egy SW fanra. Azt, hogy Garth kavart kizarom, megbizhato a gyerek.

Egyebkent a dolognak nincs tul sok jelentosege, eloszor ugyis a teaser plakatot kapjuk majd, majd egy ev mulva jon talan a vegleges plakat. Az, hogy egy grafikai tervezes milyen hosszu folyamat tud lenni neha, arrol tudnek meselni...

Előzmény: Gruppo Atletico (4594)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.01.19 0 0 4594
Ja, meg valami:
Boba/Jango Fettrol annyi kep van, hogy csak odaraktam egyet kozuluk. Samu is talan masik keprol van.
Előzmény: Gruppo Atletico (4593)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.01.19 0 0 4593
BIRDy:
1. nem hinnem, hogy a Lucasfilm berkein belul a mar publikalt kepekbol takolnanak ossze a plakatot - meg ha csak skicc is. Van annyi SW-rajongo a vilagon, hogy keruljon kozejuk nehany profi DTP-s is, aki profi fanartot tud kesziteni. En ugyan nem allok neki leutanozni a kerdeses posztert (bar ha lesz idom, meg lehet, hogy meg is csinalom), beloni a maszkokat es a szinvilagot, de belathatod, hogy az odapakolt kepek alapjan ez mar csak ido kerdese. Osszeraktam egy kepre a hires "posztert" es az alapanyagot, amit itt megnezhetsz.

2. Amugy ha SW hirek erdekelnek, javaslom a DH es az AICN helyett a Force.net latogatasat, akik jobban ralatnak a temara, es jobban kiszurik a kacsakat. Felre ne erts: sokszor van olyan, hogy a DH es az AICN kozol legeloszor informaciokat, sokszor be is igazolodnak, de pont amiatt, hogy altalanossagban foglalkoznak a kulonbozo mozifilmekkel, sokszor "nincsenek annyira kepben", es az egyes filmek fanjai szamara nyilvanvalo hulyesegeket is beveszik.

3. Visszaterve a poszterre: ha megnezed az Ep1 poszteret, sokkal tobb szereplo van rajta, mint ezen az allitolagos skiccen. Hol vannak errol az Ep2 jellegzetes figurai a foszereplokon kivul?

4. A japanok altal renderelt urhajo termeszetesen a kiszivargott informaciok alapjan keszult, de hogy ilyen pontosan leutanozzak a vegleges filmben levo hajot, azt ketlem. Raadasul nagyon amator munka a modell, a Force.net-en megtalalod a kep linkjet is nagyobban - ott aztan latszik, hogy milyen gagyi.

Mindent egybevetve: tenyleg szep a poszter, de szerintem nem a Lucasfilmen belul keszult.

Előzmény: BIRDy (4592)
BIRDy Creative Commons License 2001.01.19 0 0 4592
En azert ebben ketkedem :))
Előzmény: Zombie (4591)
Zombie Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4591
Ez egy nagyon profi fanart :))
Előzmény: BIRDy (4587)
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4590
Az Erő legyen veletek!

Nem tudom, tudjátok-e, de a www.pararadio.hu -n minden csütörtökön SW félóra van. Ma pl jól kibeszélték az Ep II -t. A régebbieket is meg lehet hallgatni természetesen...

Tibur55

BIRDy Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4589
Ime az eredeti szoveg:
I'll say it again this is NOT the official poster (that in fact will probably look totally different anyhow) - here's the proper explanation that came with it: "It's one of three designs that the in-house team have designed as possible poster designs for Drew to check out in the next few weeks". The Drew in question is Drew Struzan, the man who made the first prequel's official poster and is up for the job on this film too. The poster yesterday was never intended for publication or release and was only cobbled together in a few spare minutes/hours by the production to give Drew some ideas for when he gets to work on it (my guess is the concern right now is on the teaser poster, the proper one-sheet is still a LONG way off) which is why they've used existing designs handy to them plus the Episode I credits (that's why Jake Lloyd's name is in there).
BIRDy Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4588
A Gamestar eleg nagy hulyeseget ir, (hogy ez a harom hivatalos plakat egyike)ugy latszik egy angol nyelvlecke rajuk fer...
Előzmény: Tibur55 (4586)
BIRDy Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4587
A plakatrol bovebben:
A plakattervet a Dark Horizons hozta nyilvanossagra. Ezt oldalt evek ota olvasom, az egyik legjobb filmsite a neten, informacio pontosak es naprakeszek. A DH informacioi szerint ez a kep egy vazlat, egy abbol a harom vazlatbol, amelyet Drew Struzan (az EP 1 plakat festôje) teamje keszitett Drew reszere, mint egy lehetseges kiindulopontot a vegleges plakathoz. Tehat senki sem allitotta es allitja, hogy ez lesz a vegleges plakat, csupan egy lehetsegs koncepcio vazlata. A fanart gyanura reagalva a DH megegyszer lenyomozta a plakatot es megerositte a fennt emlitet tenyeket. A fanart dolgot a magam reszerol en is kizarom, mert evek ota dolgozom filmplakatokkal, (tobbek kozt a EP1 videoanyagainak magyaritasat is en csinaltam) tehat eleg konnyen megkulonboztetek egy fanartot egy profi team munkajatol, es ez a terv profi munka.
Gruppo allitasaira raterve, a repuloket a japan fan is valoszinuleg kiszivargott tervekrol vette, bar en rendkivul orulnek, ha nem ezek a repulok lennenek a vegleges verzioban. Dough Chiang modell tervei az elso reszben sem nyertek el a tetszesemet, nagyon felek, hogy a masodik reszben sem lesznek olyan atuto es markans modellek, mint a klasszikus trilogioban. Nem tudom, miert nem assak elo Sid Mead-et, az o design terveiben (Aliens, Blade Runner) soha nem csalodtam.
Meg egy kerdes Grupponak, en a plakaton szereplo kepeket (Anakin kivetelevel) meg nem lattam a neten (kulonos tekintettel a neger jedire), ugyhogy ha tudsz olyan helyet , ahol fellelhetem oket, oszd meg velem, lehet, hogy en is osszedobok valami jo kis fanartot :)

Tibur55 Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4586
Az Erő legyen Veletek!

Amig mi találgatjuk, hogy a plakát valódi-e vagy nem, addig az egyik legnagyobb magyar számitástechnikai újság (gamestar) honlapjára már hirként tették fel. Szerintük ez a 3 hivatalos plakát közül az egyik...

Tibur55

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4585
BIRDy:
az is egy fake plakat.
1. hol lenne mar ilyen koran hivatalos plakat???
2. szerepel rajta Jake Lloyd neve :-)
3. a "jatekurhajokat" egy japan fan csinalta honapokkal ezelott 3DS MAX-ben.
4. mindegyik szereplo a neten mar megjelent kepekbol lett kiollozva.
Előzmény: BIRDy (4578)
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.18 0 0 4584
Az Erő legyen veletek!

druss42: Minden be van digizve, avi/mpeg4 -be(saját munka, de ha mégse tetszene, megvan külön videokazin is). Nemtom tudod-e, mit jelent ez, a lényege, hogy kis helyen tv minőségben tárolja az adatokat. Összesen kb. 3 óra ilyen "sallang" van a magyar tv-ből, meg egy csomó fanfilm a Netről. Nekem 3 CD telt meg velük, igaz, még csak december óta keresgélek...

Zombie: Éljen a BME, remélem minden vizsgád sikerül!

Tibur55

Trayton Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4583
Szóval ez kamu... :) És jó rég is volt :)
Trayton Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4582
Hi!

Láttam az EPISODE II trailer preview-t. Létezik ez a .mov valami jobb minőségben is mint 316x137?

druss42 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4581
syiasytok

oke februar kozepen akkor kiabalok majd megint

:) Hat nem valami nagy plakat de mekk gregor az meg van csinalva :)

druss42

tibur55 nana hogy johet minden , foleg ha mar be is van digizve (mar ha jo mindosegben :)), de ha nincs az se baj be tudom digizni

egyebkent nem novenyt termeltek a tatooinon hanem lass csodat :) vizet hiszen valami leparlotelepuk volt , de reszletesebben benne van a most nem jut eszembe cimu novellaskotetben amibol megtudhatjuk , hogy nem is oly gonoszok azok a buckalakok :) csak szomjasak

druss42 megegyszer

Zombie Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4580
Pedig minden bizonnyal fanart, foleg azert mert a fo szereplok (Anakin, Obi-Wan, Amidala) kepei mar eddig is lathatoak voltak a weben (a jatekrepulok is egyebkent), es eleg valoszinutlen hogy azokbol rakjanak ossze posztert. Meg aztan nincs rajta egy gonosz sem, pedig az minden SW poszteren szokott lenni.
Az egesz egyebkent az Episode I moziplakatra emlekeztet... nagyon is. Ja ugye emlekeztek hogy az Episode I teaser posztereken csak a kis Anakin volt meg az arnyeka (semmi szereplobrigad).

Ha tenyleg ilyenek lesznek az urhajok az borzaszto... en csillagrombolo meg TIE fighter kezdemenyeket szeretnek latni :)

Előzmény: BIRDy (4577)
Vegetable Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4579
Hali! :)
Megnéztem, ez tényleg müanyagrepülő :o)
Előzmény: BIRDy (4578)
BIRDy Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4578
No lassunk egy mi van a poszteren:
1. Foszereplok: Anakin, Amidala, Obi-van
2. Itt figyel a Boba Fett, meg egy neger(?) jedi... (Asszem nem a Samu)
3. Egy par JATEKREPULO!!!
Nem hiszem el, de ugy latszik itt mar elore jateknak tervezik az urhajokat, vagy mi van?
Borzaszto, hogy ezt a nevetseges jatekrepulot kell eloszor meglatnom az uj resz jarmuvei kozul :(((
Az a jedi figura is gyanus nekem, aki tud esetleg valami nem tul spoiler infot rola, az nyugtasson meg, hogy nem o lesz az uj sith tanitvany.
BIRDy Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4577
No kerem, ime egy elozetes terv, nem fanart, de nem is a hivatalos poszter, csak egy lehetseges verzio:
EP II. borito
Lehet velemenyezni...
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4576
Az Erő legyen veletek!

Vega77! Dzsészennek kell mondani, még a barátnőm szerint is. Ő is rajongó, persze nem olyan nagy, mint én, de azért még mindig elvisel valahogy...

Fiúk! Nekem is vannak SW Cd -im, bár lehet, hogy nem érdekel titeket. Pl megvan az a hires Fókusz Extra, a Dóra mozija, a Fábry show, Friderikusz szubjektiv, a magyar tv-s trailerek, a reklámok(Pizza-hut, Pepsi,...), az Este Erős Antóniával és Feldmájer Sándorral, hiradó a Tv2-ről, stb... Beszállnék abba a közös CD dologba. (Februártól, ugyanis a vizsgaidőszak engem is érint...)

Tibur55

ui.: Milyen növény az, ami megterem a Tatooine -on, és be kell takaritani? Mármint mit termeltek Lars-ék egy olyan bolygón, ahol csak sivatag van??

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4575
Igen, terjunk ra vissza februarban.
Előzmény: Zombie (4574)
Zombie Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4574
druss42: En most vizsgazom :(( de februartol nekem jo barmikor (viszont elotte kizart).
Előzmény: druss42 (4573)
druss42 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 4573
sziasztok

Nya Sw cd ugyben ujra ossze kene illeszteni idopontokat , jovo hetvege jo lenne

Zombi ?

Gruppo Atletico ?

druss42

Vega77 Creative Commons License 2001.01.16 0 0 4572
Helyes, én is így gondoltam. A "Szmi" sokkal szebben hangzik, mint a "Szmáj".
Tényleg, ha te ilyen jó vagy angolból, meg tudnád mondani, hogy kell ejteni Han idősebbik fiának a keresztnevét?
Dzséken vagy Dzsészen?
Én az előbbi felé hajlok, de hallottam már ellenvéleményeket is. (Egyébként utálom Jacent. Olyan egy rinyálós! Jaina meg túl beképzelt. Hiába no, Anakin az egyetlen értelmes Solo kölyök. Hm, nagyon hasonlít Luke-ra.)
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.14 0 0 4571
Szerintem "smi"-nek kell ejteni, csak igy simán.

Előzmény: Vega77 (4570)
Vega77 Creative Commons License 2001.01.14 0 0 4570
Tibur55,

Nekem határozottan az a kedvencem, amikor Palpy kijelenti Anakinnek, hogy figyelemmel fogja kísérni a pályafutását. Az naggggyon telitalálat!
Rajta kívül még a Jar Jar dumák állatiak, kifekszem a röhögéstől, ha csak eszembe jutnak.
Meg persze az se rossz, amikor Shmi Skywalker kijelenti, hogy a fiának nincs is apja. (hehe...)

Tényleg, emberek, ezt már rég meg akartam kérdezni, hogy kell angolul ejteni Shmit?
"Szmí"-nek, vagy "Szmáj"-nak?

Tibur55 Creative Commons License 2001.01.14 0 0 4569
Az Erő legyen veletek!

Ugye nincs külön fórum az Episode II-nek? Vagy mindenki oda ir, és azért olyan csendes itt minden... Az nem lehet, hogy nincs téma!

Más. Pár hónapja beszéltetek SW Fan CD -k elkészitéséről, amin filmek, képek, előzetesek, stb. lettek volna. Lesz ebből valami? Vagy már meg is csináltátok? Engem is érdekelne a dolog...

Az I. Rész szinkronos változatának egyik legnagyobb hibáját még meg sem emlitettétek! Vagy nem vettétek észre? Mit szóltok (szóltatok...) ahhoz, hogy más a magyar hangja Sidiousnak, és más Palpatine -nak? Mi lesz velük a folytatásokban?!!! (szerintem Palpatine -é volt a jobb...) Vagy Lucasék elfelejtették emliteni a szinkronosoknak, hogy a kettő ugyanaz?

Tibur55

Bateman Creative Commons License 2001.01.13 0 0 4568
Birodalmar :-)
Előzmény: Tibur55 (4564)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!