Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2001.02.17 0 0 4641
Nagyon király!
És a falcon tényleg nagyon ügyes!!!
Előzmény: Vega77 (4640)
Vega77 Creative Commons License 2001.02.16 0 0 4640
Zombie, ez tényleg állati aranyos! Főleg Han abban a fizetőpincér cuccban! Elég érdekes volt, hogy Obi 1 úgy nézett ki, mint Lando, a tauntan kiköpött Süsü volt, a birodalmiak a Jediben pedig mint a kiscserkészek. Chewbaccáról nem is beszélve! Viszont a wampát meg a rancort hiányoltam. Ja, és cuki volt az egér Jabba palotájában!
BIRDy Creative Commons License 2001.02.15 0 0 4639
Duality: hat egy-ket reszen ledobbentem, hogy milyen jol meg van csinalva.
Legjobb reszek: Az urhajo az elejen, sith kardporgetesek :)
Leggyengebb resz: A Sith Master, szerintem inkabb nevetseges, mint ijeszto...
Zombie Creative Commons License 2001.02.14 0 0 4638
Nem tudom ismeritek-e, de szerintem nagyon aranyos:
Lego Star Wars

Duality-t valaki latta mar? Most kezdem el letolteni...

boros1 Creative Commons License 2001.02.13 0 0 4637
Bocsanatot kerek attol, aki mar ismerte, de en meg nem, es azt se tudtam, hogy mi a cime. Gondoltam nem olyan nagy, hogy osszedol a vilag, ha vki foloslegesen tolti le. Bocs meg1x.

Borisz

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.02.13 0 0 4636
Bateman:
csak a jo oreg Star Wars Ganxta Rap.

Plz, ha belinkeltek valamit, irjatok mar oda melle, hogy kb. mi is az, mert novemberben ezt a flasht 3x kaptam meg emilen 3 kulonbozo neven... THX.

Előzmény: Bateman (4634)
BIRDy Creative Commons License 2001.02.13 0 0 4635
A link kisse hibas, ez a jo:
http://www.extra.hu/tnelis/starwarz.zip
Előzmény: Bateman (4634)
Bateman Creative Commons License 2001.02.13 0 0 4634
Mi volt az? Mert a link mar nem mulkodik.
Előzmény: boros1 (4631)
BIRDy Creative Commons License 2001.02.12 0 0 4633
Nagyon kiraly az anim valoban!
Zombie Creative Commons License 2001.02.12 0 0 4632
Amikor valaki ilyet ir, es megnezve rajovok hogy ismerem, az szokott eszembe jutni, hogy vajon nem tulzott-e a Star Wars rajongasom, de aztan mindig megnyugtatom magam hogy nem :-)

Egyebkent tenyleg sulyos :-))

Előzmény: boros1 (4631)
boros1 Creative Commons License 2001.02.12 0 0 4631
Vega77 Creative Commons License 2001.02.10 0 0 4630
Na, épp öt perce fejeztem be a Vector Prime c. könyvet. Hát nem értem, hogy ezek az amcsik mit rinyáltak, hogy 'így nem jó meg úgy nem jó!' Szerintem igazán szenzációs volt, és lehet, hogy egyesek szemétnek tartanának emiatt, de engem nemigen rázott meg Chewie halála.
Állítólag az októberben az USA-ban megjelenő Star by Star c. könyvben is kinyírnak majd egy fontos szereplőt. Sokak szerint Lando lesz az, de egyesek azt állítják, hogy még Luke, Han és Leia sincsenek biztonságban. Szerintem viszont Lucas bácsi nem fogja engedni, hogy bárkit is kinyírjanak a trióból.
Én a magam részéről Kyp Durront, Jacent vagy Jainát nyírnám ki. (De nem lesz ilyen szerencsém.)
KÖZVÉLEMÉNY KUTATÁS: ti kit látnátok szívesen meghalni a fontosabb szereplők közül?
(Puszta kíváncsiságból kérdezem.)
Bateman Creative Commons License 2001.02.09 0 0 4629
Ezt check out-oljatok:
http://www.wizards.com/starwars/article.asp?x=rpg,3&c=rpg

Star Wars roleplaying game

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.02.07 0 0 4628
BIRDy:
valami orult ki is szinezte a figurakat. (A cikk aljan talalhatoak).
Klikk ide.
Előzmény: BIRDy (4626)
Bateman Creative Commons License 2001.02.07 0 0 4627
Egy helyi lapban, ma olvastam, hogy a stab megsem jon vissza Sydney-be ujra felvenni jeleneteket.
Amit ujra fel kellene venni, azt mar felvettek Londonban.Ujra forgattak szamos jelenetet Hayden Christensen-el, Natalie Portman-al es Ewan McGregor-al.
Valami megis alapveto valtozas lesz.
BIRDy Creative Commons License 2001.02.06 0 0 4626
Inkabb ezt csekkoljatok le (a link alapjan sejtheto, hogy nem fanart :))))):
http://www.starwars.com/episode-ii/news/2001/06/news2a.html

Christopher Lee rulez :)))
Ja, es Sam kicks ass!!! :)

Bateman Creative Commons License 2001.02.02 0 0 4625
Lattatok ezt?
http://www.figures.com/databases/action.cgi?setup_file=ssnews2.setup&category=starwars&topic=17&show_article=324

zerintem egy nagy kamu, megint egy idiota rajongo unalmas orainak az eredmenye.

kutykurutty Creative Commons License 2001.02.01 0 0 4624
Azaz, Irwin Kershner.
A Jedi-s Richard Marquand meg talan meg is halt.
UBul Creative Commons License 2001.01.31 0 0 4623
igazad van... kicsit be is tojtam amikor jott az info hogy az ep-ii -t o rendezi. raadasul szerelmi szallal... hmmhmm

erwin kershner (vagy hogyaturoba hivjak) a birodalommal nagyot lott. o kene most is. persze nem biztos hogy vallalna :)

Előzmény: kutykurutty (4622)
kutykurutty Creative Commons License 2001.01.31 0 0 4622
Hat szerintem Lu:ka' bacsi ott ve't hibat, hogy mindent o akar csinalni. Ugy kellene, ahogy annak idejen, kitalalni a dolgokat, otleteket, stb.
A forgatokonyv tenyleges megirasat es a rendezest meg rabizni egy forgatokonyvirora meg egy rendezore.
Mas.
Szerintem pl. a gungan csata azert olyan, amilyen, mert ha egy kicsit is brutalisabb, a szigoru emberek ranyomjak, hogy 14 even felulieknek, aztan oda a fele nezoszam.
(Bar szivesen latnek lerepulo gungan fejeket, meg beleket :-) Ryan stilusban :-)))
UBul Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4621
sokmindenben igazad van, sokmindenben nincs (szerintem). lucas mar 20 eve is maximalista volt, ugyanugy ahogy most is az. a 'hiba' ott van, hogy most mar megvan a kello merteku tokeje ahhoz, hogy a maximalizmusat a vegletekig kielje (es ezzel talan a hangulat is romoljon picinyket). lasd special edition, hiperspecial edition, archival edition stb.

ez sok esetben lehet hogy ront az osszkepen, hisz ha a lehetosegek nem mindig adottak, hogy az ember fullra azt csinalja amit szeretne, akkor alternativ utakat kell keressen, es akaratlanul kreativ kornyezetet teremt maga korul. lasd csillagok haboruja es az ott alkalmazott trukkok, hogy pl. a kantin olyan legyen amilyen. HA lucasnak akkor is lett volna INF mennyisegu penze, valszeg a hangulat rovasara meg lett volna tomve preCG monsztrakkal az egesz kocsma. de nem igy volt, es kenytelen lett kreativ bazisokat letesiteni (ilm (amibol kesobb reszben pixar lett), skywalker sounds stb.), es ezzel megteremtette a technikai hatteret a mai special-effekt filmeknek.

szoval szerintem dzsordzsi nem valtozott semmit, csak a penze lett tobb. en bizom a csavoban, az eddig tole latott filmek maximalisan elertek a varakozasaimat (ebbe a kretafirkatol kezdve a kis dino rajzfilmig minden beleertendo). az ep-I kulonleges, hiszen 20 even keresztul gyulemlett mindenkiben a feszultseg, es aztan meg DURR, es nem az lett amit vartak. ahogy egyes subkulturakban mondjak, az elmeny ket dologtol fugg: set es setting.

Előzmény: simon templar (4620)
simon templar Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4620
Mióta elindult a topic azóta olvasom. Soha egyetlen egyszer sem szóltam hozzá. Pusztán olvastam. Ezentúl sem fogok hozzászólni, mert nem szeretnék senkit sem megbántani, vagy a kedvencét szidni. (Én sem szeretem ha az enyémet szidják.) De most az egyszer leírom a szubjektív véleményemet:
Imádtam a Csillagok háborúját (most is). Többszázszor láttam a moziban annak idején a három részt. Képeket vettem és még 3 éve is tele volt a lakásom lépegetőkkel a Falconnal és egyéb repülő és kevésbé repülő szerkezetekkel. Mivel iskolatársam volt az akkori filmforgalmazó egyik fejesének a fia, az ő lakásukon zseblámpán átvilágítva néztem meg a Jedi visszatér első pár percét a filmszalagon hetekkel a bemutató előtt. Nem mondanám, hogy izgalmas volt :-) Tele vagyok itthon Geroge Lucas és Steven Spielberg önéletrajzokkal sőt évekkel ezelőtt magam is csináltam Csillagok háborúja homepaget az akkor fellelhető információkból. De. Az akkori kezdő és minden elismerést megérdemlő fiatal ambíciózus rendező-gyártásvezető már a múlté. Ha valaki összehasonlítja Spielberg és Lucas pályafutását az jól látja a különbséget. Spielberg alázatos ember maradt aki még mindig a közönségért él. "Csak" egy rendező akinek az a dolga, hogy elmondja amit akar a maga lehetőségeivel élve. Nyilvánvalóan üzletember ő is, de ezt egy percig sem érezteti a közönséggel, hiszen pont őértük teszi amit tesz. Vissza Lucashoz. Az érdemei elvitathatatlanok. Skywalker Sound, Tomlinson Hollmans eXperiments (THX), Industrial Light and Magic stb. De mindeközben olyan távol került a közönségtől, hogy elfelejtette mi az alázat. Mikor megjelent az Episode I. természetesen megnéztem (ez az enyhébb megfogalmazása, én is percenként lestem minden új fotót, előzetest stb). Próbáltam összefoglalni magamban, hogy milyen volt. Elszörnyedve vettem észre, hogy affelé tendálok, hogy egyszerűen rossz film volt. Megnéztem többször próbálva elűzni a lappangó gonoszt, de az egyre inkább erőt vett rajtam. És aztán szép lassan megvilágosodtam. Láttam magam egy marketinggépezet kezeiben akik remekül felhasználták fiatalságom "ártatlanságát" és becsukva tartotta a szemem olyan dolgok előtt amelyeket máskor már az elején kiszimatolok. Azóta nem nézem sem az új képeket nem várom lázasan az újabb előzeteseket és már meg sem lepődtem mikor egy éve egy hangyányi cikkből értesülök, hogy Lucas digitális filmvetítőgép gyártó üzemet avatott amerikában mellyel egyedüli és kizárólagos jogot szerzett a hasonló gépek gyártásában és rá 3 hónappal nagy zsivajjal bejelenti a Lucasfilm, hogy az Episode II-t teljesen digitális nyersanyagra forgatják és csak digitális mizikban, digitális vetítőgépekkel lesz majd látható. Mint írtam nem lepődtem meg csak kérdeztem magamtól, hol van az a fiatal George Lucas akinek mindene a film volt, aki meg akarta mutatni, hogy nem csak sztárokkal nagy költségvetéssel lehet jó mozit csinálni? És vajon meddig menetelhet még az a George Lucas aki bábszinházat mutogat és miközben mindenféle hókusz-pókuszokkal ámulatba ejt ellopja a pénztárcánkat. Sőt ennél többet: az illúziónkat.

Bocsi ha hosszú voltam: Simon Templar

Előzmény: Vega77 (4619)
Vega77 Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4619
UBul, 1-etértek veled. Én ugyan még nem voltam itt akkoriban, amikor Ripityom elkezdett bunkó dolgokat írni, de emlékszem rá, mivel az összes hozzászólást elolvastam. Akkor sem tett rám valami jó benyomást. Úgy látszik, ő sosem változik. Na, mind1. Reméljük, hogy az EP2-t nem fogja majd olyan hévvel pocskondiázni.

UBul Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4618
hat igen... ripityom is regi bunko...

gyulik a tarsasag :(

Előzmény: RIPityom (4615)
simon templar Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4617
De sajnos igaz! Az a "sz@rfa@szú" az valóban nem kellett volna, de a mondanivalóval egyetértek. Van még mit tanulnia George Lucasnak és sajnos olyan dolgokat melyeket mások már kiskorukban megtanulnak. Strenght and honor!
Bár a "honort" már magyarul megtanulta.

Előzmény: BIRDy (4616)
BIRDy Creative Commons License 2001.01.27 0 0 4616
Huhh, ez egy velos hozzaszolas volt...
RIPityom Creative Commons License 2001.01.26 0 0 4615
George Lucas,
ez a kis sz@rf@szú hímringyó átriszálhatná seggét az SDK –hoz, a Gladiátor okán, hogy tanulhasson Ridley Scott –tól
Erőt, s Erényt!

RiP

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.01.25 0 0 4614
Tibur55:
:-))) nem, azt sajnos nem.
Előzmény: Tibur55 (4613)
Tibur55 Creative Commons License 2001.01.24 0 0 4613
Az Erő legyen Veletek!

Tudjátok mit olvasni a német Star Wars Fanklub honlapján? (www.oswfc.de) Állitolag a fiúknak sikerült pár napot a Skywalker Ranchon tölteniük, ahol elolvashatták a forgatókönyvet, beszélhettek a Mesterrel, stb... Aki nem hiszi, járjon utána.

Gruppo Atletico : köszi a tippet, ki fogom próbálni. Ja! Nem tudod véletlenül, hogy a "Little Girl" c. On Location videóban szereplő kiscsaj melyik szereplőnek a húga?

Tibur55

BIRDy Creative Commons License 2001.01.24 0 0 4612
Az a bizonyos vetites a haveroknak, par honappal az EP1 bemutato elott tortent, amikor a film nagyjabol kesz volt, szinte csak a score hianyzott, mert azon Williams meg javaban dolgozott. Ez a szoban forgo vetites az ILM stabnal volt, akiknek egy nagyon nyers anyagot vagtak ossze, hogy lassak, hogy megis mirol van szo, es elkezdhessenek dolgozni az effekteken. Az EP2 "vetites a haveroknak" (Spielberg, Coppola, Howard, De Palma) csak egy ev mulva varhato :).
Előzmény: UBul (4611)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!