Keresés

Részletes keresés

kutykurutty Creative Commons License 2001.03.27 0 0 4672
Ja, Russell Crowe meg Chewbacca :-)
Előzmény: Vega77 (4671)
Vega77 Creative Commons License 2001.03.26 0 0 4671
Ja, port törölgetni azt én is utálok.
Épp most chatelek egy amerikai sráccal az Oscarokról. Mondtam neki, hogy az öreg császár a Gladiátorban kiköpött Ben Kenobi. Szerintetek is?
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.25 0 0 4670
De van...
Minap letöröltem a port a Kenner figura gyűjteményemről, és a Poncho Leiámnak elveszett a fegyvere :-(
A makett lépegetőmröl meg letört egy ágyú....:-(
Megint nem tisztitom meg őket pár évig.
Előzmény: Vega77 (4669)
Vega77 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 4669
Úgy kihalt a topic, mint a dinoszauruszok! Ne csináljátok, léci! Nincs manapság semmi új, érdekes info?
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.03.22 0 0 4668
Huhh,
lattatok a hivatalos oldalon ezt a kepet? Lehet, hogy feltunnek koreliai teherhajok az Episode2-ben? (A tobbi kep se semmi.)

Ealingben (London) szombattol elkezdik felvenni a hianyzo jeleneteket. Egy angol faszi osszefutott Ian McDiarmiddel (Palpy) a londoni foldalattin. En eddig csak a Trethon Juditot lattam a kettes metron. :-)

Tibur55 Creative Commons License 2001.03.15 0 0 4667
A cimet természetesen sikerült elrontani...
Helyesen: www.gladiator.hu/akademia/akademia.htm
Tibur55 Creative Commons License 2001.03.15 0 0 4666
Helló!

Igen, az Erőpróbát (Alan Dean Foster: Splinter of the Minds Eye) én is olvastam, elég egy félresikerült könyv. Leia pl legyőzi benne Vadert fénykardpárbajban, sőt, a Sith fekete nagyura még valami gödörbe is beleesik... Borzasztó! De szerintem Bateman nem erre a kristályra gondolt, hanem a 80-as évek elején Lucas által irt "előtrilógia" forgatókönyv vázlatában szereplő varázskristályra. Nekem is megvan az Ep III. ilyen "forgatókönyve", ha kell valakinek, szivesen elküldöm e-mailben. Van abban sokminden érdekesség(pl Ani és Obi párbaja, a Jedik irtása, Ani áttérése, Antilles kapitány, meg az az Erős kristály...), de azért remélem, nem EZ lesz az igazi EP III...

Beszéltünk régebben számitógépes Star Wars cuccok (fanfilmek, zenék, reklámok) csereberéjéről, csak akkor "vizsgaidőszak" miatt el kellett halasztani...:( Pedig az a 10 fancd-m nagyon várja ám, hogy megosszam veletek a tartalmát!)

Kérdés: Van köztetek fan-klub tag? Mert a barátnőmmel most tervezünk egy ilyen "klubba-lépést", csak nem tudjuk, milyen. Ja, az Eredeti Csillagok Háborúja Klub Egyesület új fanfilmet készit, nézzétek meg ezt: www.gladiator.hu/akademia

Az Erő legyen veletek!!!

Tibur55

druss42 Creative Commons License 2001.03.14 0 0 4665
sziasztok

csaki egy gyors hozzaszolas

bateman
a kristalyrol olvashatsz a reges regen :) megjelent robur cimu magazinban , vagy egy nem olyan reg de azert regen megjelent konyvben aminek eroproba volt a cime (rosszul irtam szoval a sztori megjelent magazinban is es konyvben is)
Ha jol emlekszem a sw4es sw5 kozott jatszodik , de igen ellentmondasosssa teszi a tobbi reszt , de azert belesuvaszthato a tortenesek koze
Megtudhatod belole hogy a fenykard vizalatt is hasznalhato , es azt hogy luke meghal de aztan feleled , es hogy leia majdnem legyozi darth vadert(meghogy amikor megkinoztak ugy erezte kukacok maszaklnak az agya'ba) , es hogy leszakad darth vader keze luke altal (asszem :))es hogy darth vader tud energiagombot kiloni es hogy van egy egy jedi kristaly ami felerositi az ero hatasat annal aki hasznalja .Meg par apro dolgot :)

druss42

Zombie Creative Commons License 2001.03.14 0 0 4664
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Na ezt olvassatok el!

Ha ennek a fele is igaz :)

Foleg ez tetszik:
- Three different versions of the film (Theatrical Version/A version minus special effects/And a longer cut of the film with remastered special effects)
- At least 30 minutes of deleted scenes

Mikor lehet mar elorendelni? ;)

Bateman Creative Commons License 2001.03.14 0 0 4663
Talaltam egy erdekes, bar regi - meg az EP-1 megjelenese elotti - cikket, amiben a szerzo kulonfele forrasok segitsegevel, megprobalja felvazolni a 3 elozmeny resz tortenetet.Egy csomo erdekes meglatas van benne, am tokre mas, mint ami pl. az elso reszbol kikerekedett.
Emlitenek benne valami kiber kristalyt, hallottatok valamit errol?

http://www.relax.hu/kultura/starwars/newstars.htm

Vega77 Creative Commons License 2001.03.13 0 0 4662
Nem, Zombie, már elsőre sem szúrtad el a linket.
Köszi. Hasznos info. Én pedig még azt hittem, hogy a Jedi rend talán 6-7000 évvel az ANH előtt jött létre - ezek szerint pedig már 25000 éves. Hú! Hát nem semmi!
Zombie Creative Commons License 2001.03.12 0 0 4661
Sikerult elszurnom a linket, akkor meg egyszer:

Time Tales

Előzmény: Zombie (4660)
Zombie Creative Commons License 2001.03.12 0 0 4660
Ezeket nem kutfobol irom hanem az amugy nagyszeru Time Tales-bol (BSW4 az Before Star Wars 4):

1) c. -25,000 BSW4: The Jedi are formed, a theological and philosophical study group. Over several centuries, however, the monastic Jedi become aware of something more in the universe - some kind of “Force.” They dedicate themselves to studying and learning how to master the Force. By the time the Old Republic is founded, the Jedi decide to take a more active role in galactic society, using the Force to aid in peace, justice, and order. Operating out of the Judicial Department under the office of the Chancellor, the Jedi become the guardians of peace and justice. As a result, the Jedi Knights, a corps of Force - wielding guardians, are formally established (on Ossus, in the Adega system?). They battle interplanetary criminals and settle cosmic disputes, becoming legendary throughout the galaxy. Legend later has it that the first of the Jedi Knights learns the moral use of his power from the Caamasi race.

2) c. -11,500 BSW4: The first great schism between the Jedi Knights takes place, a schism between the Forces of Light and Darkness. After a century of battle, the Dark Jedi are exiled and eventually take over the Sith civilisation, building it into an empire, bringing about the so - called 'Golden Age of the Sith.' Among the many Jedi literature and traditions of the time is the prophecy of the one who will bring ‘balance to the Force’ and heal the schism. During this time, the fallen Jedi also begin experimenting on their subjects, converting many Sith into deadly Massassi warriors.
-5,000 BSW4: Naga Sadow and his Massassi warriors arrive on the quiet planet of Yavin IV. He decides to establish a base there, and begins building great temples.

Utobbi esemenyt a "Tales of the Jedi: The Fall of the Sith Empire." kepregeny irja le reszletesen.

Ennel joval tobb is van a -ben, nezd meg ha erdekel.

Előzmény: Vega77 (4659)
Vega77 Creative Commons License 2001.03.11 0 0 4659
Emberek, szükségem van a segítségetekre!

Két kérdésre keresem a választ:
1. Mikor alakult meg a Jedi-rend? ANH előtt hány ezer évvel?
2. Milyen lények voltak a Massassik? (Tudjátok, a Yavin4 őslakosai), hogy néztek ki, mit csináltak, meg ilyesmik. És egyáltalán, mikor éltek (úgy ezerévre pontosan).
Léci, válaszolhatok, hat tudtok!

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.03.10 0 0 4658
Zombie:
ja, szerintem is kenyer. Itt egy kepelemzes, amin eleg jol latszik. Talan Artoo keze log be.

BIRDy:
Palpy kix ass!

Előzmény: Zombie (4656)
BIRDy Creative Commons License 2001.03.10 0 0 4657
Na es mit szoltok a jo oreg Palpatine-hoz?

http://www.aint-it-cool-news.com/display.cgi?id=8347

Csaszarosodik a fiu :)))

Zombie Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4656
Szerintem inkabb barna kenyernek nez ki.

:))))

Előzmény: Vega77 (4655)
Vega77 Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4655
Tényleg érdekes, de szabad tudnom, hogy mit ábrázol? Egy járművet rajta kövekkel?
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4654
Bocs..
Előzmény: Zombie (4653)
Zombie Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4653
Igy jobb egy kicsit:

Erdekes kep... :)

Előzmény: Skywalker. (4651)
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4652
Előzmény: Skywalker. (4651)
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4651
Előzmény: Skywalker. (4650)
Skywalker. Creative Commons License 2001.03.09 0 0 4650
Vega77 Creative Commons License 2001.03.01 0 0 4649
Na mondd már, legfeljebb az ewokok még mutánsabbak lettek, mint voltak. Egyébként tényleg érdekes teória, lehet benne igazság.
druss42 Creative Commons License 2001.02.28 0 0 4648
sziasztok

olvastatok ? :)
Szegeny ewokok

druss42

Zombie Creative Commons License 2001.02.24 0 0 4647
Erdekes az uj select kep... Egyebkent nem az ifju Boba Fett volt a 18-as Select kepen is?

En is olvastam az uj filmcimes pletykakat, hogy "The Rebellion Rise Forth" (Episode-X)meg "The Shadow Falls" (AICN) hat szerintem az hogy "Rebellion Rise Forth" az borzaszto... de SZVSZ az eddigi osszes filmcim kacsa.

Megneztem haverommal a The Invisible Enemy-t, hat eleg gyatra volt... neha kinunkban nevettunk csak :)

Előzmény: Gruppo Atletico (4646)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.02.23 0 0 4646
Ja, tenyleg szep a Duality.

Lattatok az uj select-kepet? Ha a kissrac tenyleg a fiatal Boba Fett lesz, asszem sokaknak ujabb csalodast fog okozni a rejtelyes Fett demisztifikalasa. Hat, majd meglatjuk.

Az AICN-en meg az Episode-X oldalakon mar megint a film cimerol irnak, de T'bone Lucasfilmes ertesulesei szerint megintcsak kacsa. (The Rebellion Rise Forth)

Zombie: ja, ma megint megerositette egy "megbizhato forras" a decemberi DVD-megjelenest. Jo volna...

Ja, es az uj Insider kepei, ha meg nem lattatok volna: itt<>/a.

Zombie Creative Commons License 2001.02.23 0 0 4645
Megneztem a Duality-t, nekem tetszett, igazabol a latvanyra mentek ra abban viszont jo is. Sok fan film beleesik abba a hibaba hogy a latvany nem olyan jo penz stb. hiany miatt, viszont otlet sincs nagyon benne, igy aztan elegge semmilyenek lesznek (vannak azert jok is). Szoval jo latvanyos, megeri a nagyfelbontas SZVSZ, itt tenyleg szamit hogy szepen nezzen ki.

PS1. Nagyon mondogatja a TheForce.Net hogy iden karacsonyra kijon az Episode I DVD, lehet hogy tenyleg?

PS2. Van egy jopofa cikk a TheForce.Net-en itt, kicsit regi de jo. Az alaphelyzet kb. annyi, hogy az elso harom epizod utan tobb mint 10 evvel, vegre folytatodik a sorozat: bemutatjak a mozikban az Episode IV: A New Hope-ot. A cikk egy errol irt kritika, es teljesen lesujto: a fenykard parbajok lassuak, az effektusok idejetmultak, Yoda sehol, Jar-Jar poenjai sehol, az oreg Obi-Wan megcsak nem is hasonlit fiatal onmagara, sot meg is hal :) stb, stb. Szerintem vicces olvasmany.

PS3. Letoltom az Invisible Enemy-t is :)

Előzmény: Tibur55 (4644)
Tibur55 Creative Commons License 2001.02.19 0 0 4644
Halihó!

A Duality-ről annyit, hogy mindenképp a 480 -asat érdemes letölteni, csak mert úgy az igazi. Egyébként szerintem klasszra sikerült. Ja, és még valami! A készitők névsorának megjelenésekor senki ne tenyereljen az ESC gombra, ugyanis még hátra van a "slusszpoén"...

Egyébként a napokban fölraktak egy új fanfilmet, a The Invisible Enemy-t, az is egész jó. Vagy nektek más a véleményetek?

Zombie Creative Commons License 2001.02.18 0 0 4643
Ize en modemes vagyok, meg mindig toltom (jo jo nem egyfolytaban azt).
De majd ha lejon megnezem es beszamolok :-)
Előzmény: BIRDy (4642)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!