Keresés

Részletes keresés

Kuusamo Creative Commons License 2014.09.20 0 0 4752

Atomot a bestiáknak!:D

(Azért remélem nem mindenkit nyírnak ki, mondjuk a banda 99% valóban megérett a  golyóra:D)

Előzmény: mindenki senkije (4749)
Kuusamo Creative Commons License 2014.09.20 0 0 4751

Nálam már csak 2 rész van a 4. évadból. Jövőre jön a az 5., egyben záróévad...ezt már végig kell néznem!:)

Előzmény: Biga Cubensis (4748)
mindenki senkije Creative Commons License 2014.09.15 0 0 4750

Boardwalk Empire:

elindult az 5. évad, a nyitányból még sok nem derül ki, de most is szívesen néztem, HIÁNYZOTT ez a világ! :D

mindenki senkije Creative Commons License 2014.09.14 0 0 4749

soa 7/1

durva nyitán, talán túlságosan is

nagyon remélem, h ebben az évadban Jax is meg az anyja is meg az egész hülye brigád nagyon csúnyán MEGDÖGLIK!!!

Biga Cubensis Creative Commons License 2014.09.11 0 0 4748

jah, nálam sincs az az izgalom és várakozás, mint amilyen a BSG, de akár a GoT  évadok között volt/van :)

még inkább így vagyok ezzel az Éghasadással is Spielberg ide vagy oda, nincs is nagy kedvem továbbnézni...

Előzmény: Kuusamo (4747)
Kuusamo Creative Commons License 2014.09.11 0 0 4747

Jól indult, de aztán átment eléggé bugyutába...mindegy a 2. évad elejét még tervezem megnézni, aztán majd meglátjuk.

Előzmény: Biga Cubensis (4743)
Kuusamo Creative Commons License 2014.09.11 0 0 4746

Salem 1. évad

Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen sorozat maradásra bír, de tévedtem és végignéztem...Jó kis cliffhangerrel lett vége az évadnak, szóval várós a 2. Ezek után lehet, hogy kedvet kapok majd a TWD-hez is? (Nem hinném, de ki tudja?:)

jelenvalólét Creative Commons License 2014.09.11 0 0 4745

És elindult hát a SOA 7. évada. Kifejezetten újra kell ilyenkor szoknom a miliőt, mikor új évad kezdődik valamelyik sorozatnál, nem olyan, mint amikor darálva nézi az ember.:)

Bateman Creative Commons License 2014.09.05 0 0 4744

dánke. befigyelem

Előzmény: Biga Cubensis (4743)
Biga Cubensis Creative Commons License 2014.09.05 0 0 4743

a last ship?

a fene tudja. én azért kezdtem el nézni, mert amúgy a hadihajók érdekelnek, és szívesen elnézegetek egy Arleigh Burke osztályú rombolót mindenféle kalandokban.

végül is ez a része kicsit US Navy-reklám szagú lett annak, aki nem ilyen beállítottságú, és szerintem az oroszok bemutatása is meglehetősen sztereotíp (eddig legalábbis).

viszont amiről a sorozat igazából szól, csak ilyen keretben, az végül is a vírus és a túlélők sorsa.

ha valakinek tetszett anno az Outbreak Dustin Hoffmannal, akkor szeretni fogja, mert a kapitányon és a hadihajón kívül a másik főszereplő a virológus, aki persze nő, és végeredményben ekörül forog a sorozat. 

a felállás amúgy kicsit emlékeztet a BSG-re, hogy a Galactica kíséri a megmaradt embereket.

összességében engem lekötött, a páromat is érdekelte, szóval megnézzük a második évadot is, de azért kicsit még fokozhatnák. erre az évadzáró történései adnak esélyt, majd meglátjuk. 

amúgy meg valószínűleg az is erősítheti az élményt, hogy van egy kis külpolitikai feszültség mostanában, pont az oroszokkal, és az ebola is benne van a hírekben.

Előzmény: Bateman (4742)
Bateman Creative Commons License 2014.09.05 0 0 4742

az ízletes? mert akkor beveszem.

Előzmény: Biga Cubensis (4741)
Biga Cubensis Creative Commons License 2014.09.04 0 0 4741

hát kicsit nekem is az az érzésem, néha úgy tűnik, az invéderek csak díszletek, komótosan eldrámáznak az emberek, mintha amúgy nem lenne a Föld megszállva.

mindegy, kicsit még nézem, aztán meglátjuk.

most lett vége a Last Ship első évadnak, kell valami helyette :)

Előzmény: Bateman (4740)
Bateman Creative Commons License 2014.09.04 0 0 4740

egyszer belekezdtem, de nagyon 'B' íze volt:(

Előzmény: Biga Cubensis (4735)
Kuusamo Creative Commons License 2014.09.04 0 0 4739

Jó kis nyári sori ez...lassan kezdem a 4. évadot.

Kuusamo Creative Commons License 2014.09.04 0 0 4738

Hoppácsak!:)

A SyFy hivatalosan is berendelte A gyermekkor vége című, Arthur C. Clarke-regényből készülő, hatrészes minit.

divaoni01 Creative Commons License 2014.09.03 0 0 4737

Vagy háromszor elkezdtem már, de csak egyszer sikerült eljutnom éppenhogy a második évad elejéig.

Ha már pótlások, a 24 a negyedik évadnál se fárad különösebben.

Ami viszont nagyon könnyedén csúszik, szinte repül az most a Californication ! Elképzelni is nehéz szórakoztatóbbat a maga műfajában. :)

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.09.03 0 0 4736

Na, a Teenwolfnak sikerült átváltania bazi erősből istentelenül szarba :(

Biga Cubensis Creative Commons License 2014.09.03 0 0 4735

elkezdtem az Éghasadást. lesz mit pótolni :)

jelenvalólét Creative Commons License 2014.09.02 0 0 4734

Ray Donovan

Így a 2. évad közepe felé továbbra is azt kell mondjam, hogy nagyon jó, rendkívül színvonalas sorozat.

nina_morgan Creative Commons License 2014.09.02 0 0 4733

Én is nemrég nyomtam le - teljesen behúzott, pedig konkrétan egyáltalán nem kiugró a brit (mini)sorozatok között. Mégis... 

Előzmény: Maitréja buddha (4731)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.25 0 0 4732

2 broke girls magyar címe: Az élet csajos oldala.

No komment :(

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.23 0 0 4731

Happy Valley...ez is angol, jól indul.

Az angolok erősek, végén megszokom azt a gyökér kiejtésüket.

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.20 0 0 4730

Akit amúgy Brodie-nak hivnak :)

Eszembe se jutott, hogy nem Case a neve.

Akkor javitok, a főszereplő rokonszenves, aki a case history-kat csinálja :P

Előzmény: Maitréja buddha (4729)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.20 0 0 4729

Case histories- angol magánnyomizós, van hangulata, rokonszenves a cimszereplő.

Kuusamo Creative Commons License 2014.08.17 0 0 4728

Bocs!:)

Előzmény: Maitréja buddha (4727)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.17 0 0 4727

Tuti gimi...ezt meg se hallottam:P

Előzmény: Kuusamo (4726)
Kuusamo Creative Commons License 2014.08.17 0 0 4726

Csak azért kérdeztem, amit kérdeztem, mert elolvasva a sorozat alapsztoriját egész érdekesnek tűnt, de amikor belenéztem az első részbe, akkor meg inkább a Tuti gimi, meg hasonló közép-iskolás sorozatok jutottak eszembe...szóval nem voltam benne biztos, hogy nekem látni kell ezt a sorit...de majd kipróbálom eredeti nyelven is...csak az a kérdés, hogy mikor...mert úgy be vagyok táblázva sorozatilag:)

Előzmény: Maitréja buddha (4723)
Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.17 0 0 4725

Persze, még bármi lehet az évadból.

Hangvétel tetszik, sztori se rossz, Kate nem nagyon kellett, a medvelényei még kevésbbé,

a japó csaj semmilyen, és keveset szerepel (meg elmaradtak a beszólásai a banshee csajnak, az hiányzik). Argent se sokat villantott, a mexikoi vénasszony meg hol megjelenik, mond valami nagyot, hol eltűnik a balfélen.

Scott lehetne alfásabb, kellene olyan villantás mint mikor a "forródrótos" killer a nyakába ugrott. Ez az uj farkaskölyök meg nem sok vizet zavar.

De !

Peter cool, mint jég:). A lánya meg aranyos, ő egy jó választás volt. A kettőjük viszonya érdekes lehet. Stiles szegény megint szopóágon, pedig ha ő kapna egy spin-off-ot a coyotte lánnyal, azt nézném.Basszus, mégha tini love story lenne is :)

A srác jó szinész, a két karakter is elég mély.

Derek érdekes csavar, a fekete csaj se rossz (úgy külsőre)

Az évadban jó ötlet a Jótevő, a széf (és kirablása), talán Kate is, de a múlt évad ütős vége után nagyon hullámzik.

A legutolsónál jó volt az ötlet, hogy kinyirják a főszereplőt:P de a medvékkel az a kardpörgetés meg mi, olyan röhejes volt, nem igaz.

Az tetszik, hogy Maila nem szivatja Stlies-t, volt egy felindulás, de most úgy néz ki, ok a dolog. Tulajdonképpen tényleg egyik erénye a sorozatnak, hogy nem huznak mindent mint a rétest, megoldódnak hamar a konfliktusok...annak idején a Smallville-en be tudtam fosni, mit össze nyihog Clark akörül a bociszemű szuka körül :P

Előzmény: Aragorn83 (4724)
Aragorn83 Creative Commons License 2014.08.16 0 0 4724

Maitréja buddha: A tini farkast még követed? :)

Maitréja buddha Creative Commons License 2014.08.16 0 0 4723

Én rajongó vagyok :)

Szvsz minden idők egyik legjobb sorozata,  az első évad mindenképpen, a második is, de ez megosztóbb. Nekem bejött a harmadik is.

A mozifilm egyfajta homage,túl sokat késett.

VM egy tinilány, de a szinésznő a karaktertől x évvel öregebb volt, úgyhogy a mozinál már vicces, hogy 3x évesen 2x éveset játszik.

Rajongók szerethették a filmet, mert minden fontos karaakter megjelenik benne, és ad némi lezárást, uis a sorit kaszálták váratlanul, valószinűleg szarul menedzselték, ugyanis akkora tábora van, hogy mikor kitették a Kickstarterre, (nem emlékszem a számokra, de érdemes utánakeresni mert döbbenetes) pillanatok alatt rekordösszeg gyűlt rá össze,azt hiszem nagyságrenddel kevesebb idő alatt, mint amire számitottak és nagyságrenddel több.

Nézem a Wikit, 2 milla volt kitűzve, akkor elkezdik forgatni, ez 10 órán belüll összegyűlt !!!

Egy hónap alatt majdnem 6 milliót szedtek igy össze.

De szerintem nem érdmes a filmmel kezdeni, az csak egy elkésett lezárása a sorozatnak.

Felirattal nézd, ugyan szvsz a szinkron nem rossz, de a hangszinek miatt tinisebb magyarul és a forditó is sokszor félrenyúl.

Irtam már itt, az 1/1 nyitó jelenetében (kétféle nyitás van) mikor feltűnik VM, ugye később megtudjuk hogy (megalázták, megerőszakolták, leköpték, szétverték a barátnője fejét, a volt barátai gyalázzák etc.) úgyhogy mikor ő segit egyedül egy megalázott gyereken, becsengetnek és mindenki közömbösen kezd beténferegni a suliba, aminek a Kalózok a kosárcspapata és a suli jelszava a Go pirates !, angolul a csaj k.va fanyarul odaszól nekik, hogy Go pirates ! a magyar szinkron meg vidáman felsikkant, hogy: Nyomás, kiskalózok (vagy ilyesmit)

Az első rész egyik legnagyobb poénját, Backupot is elb.ák. magyarul.

Előzmény: Kuusamo (4721)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!