Keresés

Részletes keresés

imi57 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1828
Nekem az a sötétkék ott hátul. Az mennyi?
Előzmény: Roland #25 (1827)
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1827

Sziasztok!

Soha nem tettem ilyet, de.... most...!
Az elmúlt hónapokban túlköltekeztem egy kicsit, így most sajnos meg 
kell válnom néhány személyes holmimtól. A jövő hétvégére tervezek egy
kisebb árverést nálunk a kertben esetleg a hétfői családi napra is
leviszem őket.
Ha láttok valamit a képen, aminek megvételével esetleg ki tudnátok 
segíteni szorult anyagi helyzetemből, kérlek, írjatok!
Segítségeteket előre is köszönöm.
Panyo#33 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1826
http://www.metacafe.com/watch/71411/michelob_2006_superbowl_commercial/
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1825
Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1824
Sztem a bécsi meccs pont magyar bajnokira fog esni (amiben remélhetőleg maximális lesz az érdekeltségünk). A prágai szombati nap, az inkább tűnik megoldhatónak. Részemről roppantul érdekelne, de csak szervezett formában. Magamtól lusta vagyok kijutni =)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1823
Legyen?:D:D:D:D
GeGe007 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1822
Szerinted van még jegy????? :D
Csui_ Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1821
Lesz szájbergyerek, lesz hamarosan, már csak kicsit kell kibírni, nyugodj meg...
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1820
Nagy tömeget várnak Ausztria legnagyobb football show-jára a Platz Dornback Stadionba. Az amerikai válogatott elfogadta az EFAF meghívását és június 4-én Bécsben a Chiquita Charity Bowl-on láthatunk egy hamisítatlan amerikai football mérkõzést. Az amerikai csapat ellenfele a Vienna Vikings lesz, melyet a legendás amerikai edzõ, Tom Smythe készít fel az összecsapásra. A Vikingek játékosai nagy harcosok és Európában ez egyik legjobban szervezett csapatnak számítanak.
A bécsi összecsapás után az amerikai csapat Prágába utazik, ahol június 10-én a Prague Lions-szal mérkõzik meg. Az elmúlt szezonban az Oroszlánok lettek a bajnokok hazájukban és Európai szinten is figyelemreméltóak. Mindkét összecsapás rendkívül izgalmasnak ígérkezik, úgyhogy akik kedvelik a valódi küzdelmet mindenképpen látogasson el e két európai helyszínre.

kimegyünk?
---==CyberBoy==--- Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1819
Honlapotok mikor lesz Tehénfiúk :D ?
GeGe007 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1818

Hali, lesz.... Deffensnek. 

Schneider87 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1817
Hali, lesz ma elmélet ?
sabian Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1816
Köszönöm a korrekt összefoglalást!
T
Előzmény: chrisztosz (1807)
Gee0101 Creative Commons License 2006.03.20 0 0 1815
http://www.break.com/movies/tornadokick.html
ezt kell alkalmaznunk a meccsen:)
M.Robert Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1814
infoblog Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1813
Schneider87 Creative Commons License 2006.03.19 0 0 1812
Riszpekt és písz!
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1811

Bocsi Zotya, véletlen írtam fel a neved, sajnos nem tudlak kiszedni ezért írom itt, hogy TE nem fenyegetőztél.... Rögtön ki is cseréllek Midvegyre!!

Kapor_ Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1810
Én ennek ki*aszottúl örülök, hogy ilyen emberek a CSAPATTÁRSAIM!!!!
Tiszteletem Chrisztosz!!!!!
GGGooooo Cowboys!!!
peace
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1809
riszpekt énis
villa84 Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1808
FULL RESPECT!!
A csapat melletted áll!

Goo CowboyS Goo
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1807

Csak a dolgok tisztázása végett, úgy döntöttem leírom, hogy miért hagytam ott a giantset és miért váltottam csapatot, miért döntöttem a cowboys mellett. Csak, hogy tisztába tegyem a dolgokat és véget vessek a pletykának amik terjengenek.

Sajnos az a baj, hogy a felelősőket rossz oldalon keresik az emberek a Giants "széthullásával" kapcsolatban.

Hát álljon itt egy tanulságos történet.

Még tavaly január környékén jelentkeztem Steelnél, hogy szerenék lejárni hozzájuk amerikai focizni, egyrész azért mert imádom ezt a sportot másrész azért a giants mellett voksoltam, mert én is XVIII. kerületi vagyok.

Szerintem a giants széthullásához az alábbi dolgok vezettek:

1., Írányító és egyben (tulajdonos vagy elnök) hektikus és egyben gyerekes viselkedése (egy dolog mondjuk mellette szól, a hihetetlen edzésmunkája)

2., Nem megfelelő játékosokhoz való túl szoros barátság

3., Egy pár játékos önsztárolása

4., Fórumgladiátorkodás....

5., Nagyobb energia és pénz fordítása a külsőségekre

6., Csapategység hiánya!!!!!

Ezúton kijelentem, hogy csak egy ember ösztönzött leginkább arra, hogy a Cowboysba menjek és az maga a QB-tulajdonos-elnök személye volt - mármint a Giantsnél - alias Stefán. Illetve még itt hagy nevezzek meg két embert: Bigl és Busta.

Sajnálom, hogy a giants eddig sülyedt de nem érdekel már.

A giantsból 3-5 játékos (QB közeli személyek) tehetnek arról, hogy tavaly év végén az alábbi gondolatok merültek fel bennem:

1., Befejezem az amerikai focit

2., Csapatot váltok, a felmerült csapatok pedig a BlackKnights és a Cowboys volt, én a Cowboys mellett döntöttem. Lehetet volna akár a BlackKnights is. Kérdem én akkor most mindenki a BK-t okolná a Giants megszünésközeliségével? Csak jelzem, hogy mi kb. 12en -exgiantsesek - kerestük meg a Pistit, hogy szeretnénk vele arról beszélni, hogy a Cowboysba foyltatnánk a focsit. Azt kell mondjam - mind a tizenkettőnk nevében is mondhatom - egyikunk sem bánta meg.

Szóval megkérek mindenkit, hogy ne a Cowboysban, a cowboys játékosaiban, edzőiben keresse a Giants mélyrepülését.

JA és giantsesek ne a kicsiket fenyegessétek kéz-lábtöréssel...ez olyan szánalmas: csak leírom azért ide is a fenyegetőzőket: Bigl, Busta, Zotya, Stefán, Cagala..... Tudjátok a számom, engem simán agyonverhettek!!!

Ennyi.

Kapor_ Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1806
Engem annyira hidegen hagy ez az egész...vhogy nem tudok felháborodni!!
Ami a fórumunkon szerepel az pusztán poén...ennyi!!!
peace
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1805
http://www.haloscan.com/comments/butch911/1358051/ Itt olvasd el az összeset,innentől a dologgal én nem foglalkozom,leírtam amit gondolok ennyi!!
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1804
Bunda ird le nekem légyszives hol találtad meg azt a kiállást felénk a wolvestól mert nem találom!!kösz
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1803
eztr ne nekem mond hanem szennylapos barátodnak
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1802

Most ebből ne indítsunk vitát,nincs sehol kokszbajnok,sőt azon az oldalon a commenteknél Anabolic még talán (én így vettem ki az írásából) mondhatni a mi oldalunkon állt,hisz a legális tömegnövelés mellett volt!! Szóval nem hiszem hogy bármennyire is negatívan kéne hozzáállni!! Sőt! Meg egyébként is unom már hogy mindig csak a feszültségkeltés megy! Vannak az életben sokkal fontosabb és komolyabb dolgok minthogy itt savazzuk egymást....tapasztalatból mondom!!

Szóval PEACE!!

Előzmény: KETREC (CAGE) (1801)
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1801
eddig az összes forumot elnézegetve 1 helyen találtam olyan közérdekű informáciot,h.ki kokszolt ki nem!!ez pedig nem más a nevét nem meghazudtolva a wolves 2 harmadrangú cserejátékosa vagy kicsoda anabolic bece nevű kolléga!!ugye ő kokszolt csak nem most!!ezt ő irta saját szavaival!!=>aki már 1x kokszolt többször is fog!!letagadhatatlan!!az h.az ember elmegy és vesz valami port,kapszulát és 2 pofára zabálja és rá van szólva,az nem minősül kokszolásnak 1 szennylapban sem!!viccből sem lehetett felirva kokszolás!!1x a szabó dávid irta mi a mellékhatása bizonyos kokszoknak amire arra akarta figyelmeztetni a csapatot,h.ne nagyon aberáltkodjanak ilyen hülye szerekkel ami visszafordithatatlan betegségeket okozhat!!nem érné meg ezekre a magyar ligákra!!aki külföldi csapatokkal játszik annak több az esélye a kokszolásra mert ahogy elnéztem vannak ott is izmos néger gyerekek akik szép idő alatt futkossák a 40yrd ot,meg odébb teszik a falat!!ugy hogy a kokszbajnok max.wolves lehet!!
Misike barátnője Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1800

Misike is megy pókerolni. Az a főnök úrral együtt már öt fő.Zsír!

7-8 körül lehet futóbekk Gabeszék is jönnek.

Defense Go!!!!!

üdv: Misike 

gabrielH Creative Commons License 2006.03.18 0 0 1799
Bunda, micsoda hasizmod van.... meg is irigyeltem rögtön. (a bajuszod igazi?)
Előzmény: Bunda84 (1797)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!