Csak a dolgok tisztázása végett, úgy döntöttem leírom, hogy miért hagytam ott a giantset és miért váltottam csapatot, miért döntöttem a cowboys mellett. Csak, hogy tisztába tegyem a dolgokat és véget vessek a pletykának amik terjengenek.
Sajnos az a baj, hogy a felelősőket rossz oldalon keresik az emberek a Giants "széthullásával" kapcsolatban.
Hát álljon itt egy tanulságos történet.
Még tavaly január környékén jelentkeztem Steelnél, hogy szerenék lejárni hozzájuk amerikai focizni, egyrész azért mert imádom ezt a sportot másrész azért a giants mellett voksoltam, mert én is XVIII. kerületi vagyok.
Szerintem a giants széthullásához az alábbi dolgok vezettek:
1., Írányító és egyben (tulajdonos vagy elnök) hektikus és egyben gyerekes viselkedése (egy dolog mondjuk mellette szól, a hihetetlen edzésmunkája)
2., Nem megfelelő játékosokhoz való túl szoros barátság
3., Egy pár játékos önsztárolása
4., Fórumgladiátorkodás....
5., Nagyobb energia és pénz fordítása a külsőségekre
6., Csapategység hiánya!!!!!
Ezúton kijelentem, hogy csak egy ember ösztönzött leginkább arra, hogy a Cowboysba menjek és az maga a QB-tulajdonos-elnök személye volt - mármint a Giantsnél - alias Stefán. Illetve még itt hagy nevezzek meg két embert: Bigl és Busta.
Sajnálom, hogy a giants eddig sülyedt de nem érdekel már.
A giantsból 3-5 játékos (QB közeli személyek) tehetnek arról, hogy tavaly év végén az alábbi gondolatok merültek fel bennem:
1., Befejezem az amerikai focit
2., Csapatot váltok, a felmerült csapatok pedig a BlackKnights és a Cowboys volt, én a Cowboys mellett döntöttem. Lehetet volna akár a BlackKnights is. Kérdem én akkor most mindenki a BK-t okolná a Giants megszünésközeliségével? Csak jelzem, hogy mi kb. 12en -exgiantsesek - kerestük meg a Pistit, hogy szeretnénk vele arról beszélni, hogy a Cowboysba foyltatnánk a focsit. Azt kell mondjam - mind a tizenkettőnk nevében is mondhatom - egyikunk sem bánta meg.
Szóval megkérek mindenkit, hogy ne a Cowboysban, a cowboys játékosaiban, edzőiben keresse a Giants mélyrepülését.
JA és giantsesek ne a kicsiket fenyegessétek kéz-lábtöréssel...ez olyan szánalmas: csak leírom azért ide is a fenyegetőzőket: Bigl, Busta, Zotya, Stefán, Cagala..... Tudjátok a számom, engem simán agyonverhettek!!!
Ennyi.