köszi, ez jól esett!! Meg a köszöntés is! Azért csodálkoztam, hogy tényleg nekem szól??
Igen, olvastam én már Rozogát... emlékszem!!
Ne csodálkozz, mondtam, hogy szoktunk Rólatok beszélni! Azt is elmeséltem, amikor voltatok nálunk!! Meg, hogy milyen tök szép könyveket kaptunk!!! :))) Meg a Núros könyvet is megírtam neki! Mostanában elég sokat beszélgettünk, jönnek-mennek a mailek, sms-ek.
Ma például annyira szörnyű volt olvasni a szakadó esőben, hogy mennek a beachre a gyerekekkel!!!! Szinte hihetetlen volt ebben a 15 fokban!!!!!
Meg vagy sértve???? Ez is miattam???? De miért???? Vagy ez nem nekem szólt??
Én azt hittem, hogy mivel a 21 nem életkor, igy már szóba sem állsz velem....:)))
Jól van na!! Igy kezdésnek még gátlásos és visszahuzódó vagyok...:))) Sati, ne buktass le!!! Még csöndes is egy kicsit, mert hát mégiscsak bepofátlankodtam ide a Ti topicotokba... remélem azért nem nagyon baj....
Igen igen igen!!! Utazunk!!! Insallah!!! Hát én is kicsit aggódom a 42 fok miatt!! Ibrahim nem is merte megírni, hogy mennyi az annyi. Azt írta, hogy most akarunk vele találkozni, vagy nem? Akkor meg ne kérdezgessem folyton, hogy hány fok van. De főleg a gyerek miatt aggódtam, mert azért mégiscsak 3 éves (mindjárt +fél).
Harmadszorra utazunk. Először tavaly novemberben, akkor ismerkedtünk meg Ibrahimmal, aki taxis Aqabában, és tök jó barátunk lett azóta, de tényleg. Aztán ajánlottam őt Satiéknak, és ők is jól érezték magukat, annyit hülyéskedtek vele, mint mi. Aztán ugy alakult, hogy most márc. közepén voltunk Szíriában, bejártuk az egészet, persze gyerekestül. Ebben is segített Ibrahim, Damaszkuszban az unokatesójával mászkáltunk. Mert a felesége szír, ugy volt, hogy ő is jön velünk, de aztán az asszony nem engedte Szíriába, mert féltékeny. Ennyit arról, hogy náluk a pasi az úr!!!! :)))) jót röhögtünk!!
Aztán átmentünk Jordániába, Ibrahim Ammanban várt minket, és bejártuk azokat a helyeket, amiket novemberben nem tudtunk. És végigröhögtük egész Jordániát, nagyon jó volt!!!! Aztán vissza: Aqaba-Amman-Damaszkusz.
Most meg sikerült elcsipni egy akciój JT-s utat, ugyhogy megyünk megint....még van mit nézni, de tulajdonképpen Ibrahim miatt megyünk. Ránk férne megint egy hetes röhögés...:))) Meg tanulok arabul és legalább tudunk majd gyakorolni...megígérte. Nagyon nehéz!!! Befűztem még egy kisgyerekes baráti családot is, remélem ők is jól érzik majd magukat. Mondjuk nem biztam véletlenre, elküldtem őket a Mövenpickbe!!!:)))) az csak fog tetszeni!!!:))))
Húúúú! kezdek oldódni, látjátok? :))))
Most döbbentem rá, hogy olvastalak, hogy mi még nem is ittunk arakot!!! Ibrahim nem iszik, ugyhogy szerintem eszébe se jutott. Mindig azt mondja, hogy csak beduin whiskey-t iszik (tea).
Ne röhögtesss!!!! MÁr bocs, Sati!!! Te ezt most tényleg komolyan mondod, hogy Ibrahim nem emlékszik Rátok??????? Pár hónapja még a telefonban is kérdezte, hogy mi van Veletek. Simán név szerint emlékszik Rátok. De azért küldhetsz képet!!! :)))))
köszi a meghivást ugy gondolod, hogy ásd el magaddal együtt?
jordán topicban majdnem leszurtalak ám!!
idősebbek ne menjenek taxival, nyelveket nem beszélőknek való a szervezett út! ehhez képest és ezen felül még itthonról sem voltam hajlandó taxist keresni nehogy az adott pillanat varázsát elveszitsem. és minden jó lett és ha nem akkor is magamnak köszönhettem volna!!!
sat sat
nektek kutyátok van annyi macsek után? tukkuja ha jól értem? sömmit nem értek , de ez a KORRAL jár!!
hogy ez az ásd el magad milyen bú..... bánatos egy egyszerü zöld csillagot nem tud a lilától megkülönböztetni!!! édes komám fradi meccccccsre nemenj.... ritkán!!!
na én is nagyon udvariatlan vagyok
ÚJ vendég van a restiben!!!!!
ccsak az a 21 jaj istenem, istenem csak a kezemben lenne este egy párszor ugy kivágnám a kártya asztalra , de ugy...
mert hát életkor az nem lehet!!!
ha nem meritettem volna ki a 10 éves tánckeretemet vagy hét évvel ez előtt úgy de úgy felkérnélek egy keringőre de hát sajnos...
addig is egy arakot mindenkinek!!!
azalatt meg csak csodákszom ,hogy mikkkk vannak földön és égen
totál ablak csere, és persze az uj nem fér be a régi helyére.
totál kupi két hete , a szél lengedez a gép az ágy alatt, én meg ...
nézem a nem létező ablakon keresztül tunéziát, szép fémes kerete van
jaj törökország nagyon szép( ugye ami görög rossz nem lehet)tengerparton el a szir határig, kappadokia nagyon nagyon messze, az ország belsejéből csak pamukkale, na meg persze aphrodisias mért is.....,. meg az elmult tiz év
Ha már itt voltam, akkor beledumálok, remélem nem haragszotok meg érte... Isztambulba láttam akciós repjegyeket, 39.ért... a Malévnál. De 2 hétre lehet menni a Török riviérára, az most elég jó áron van, ugy emlékszem, és onnan is be lehet járnia az egészet. Az utóbérlés nem volt drága.
A gáz az hogy a Jt-nál nincs olyan hogy további hét. Ha két hétre megyünk, kétszer fizettetik ki a repjegyet... Tehát ez az út most már szinte biztosan őszre halasztódik.