Keresés

Részletes keresés

Skywalker. Creative Commons License 2001.07.10 0 0 4738
Ti mindig olyan rendesek voltatok hozzám, lécci segítsetek már ebben a próblémámban:

Na itt!!!!

Köszi, bocs az offért!
:-)
é

Előzmény: Tibur55 (4737)
Tibur55 Creative Commons License 2001.06.28 0 0 4737
Csak szólok, hogy ma váratlanul felkerült a 4. making of video. Az új Anakinről szól, lehet tölteni lefelé...
Bateman Creative Commons License 2001.06.25 0 0 4736
Here's what the two-disc set will feature:

The Phantom Menace, mastered by THX for superior sound and picture quality, presented in Anamorphic Widescreen and Dolby 5.1 Surround EX (English), Dolby 2.0 Surround (English and Spanish), and Dolby 2.0 Surround (French, for Canadian release)

Audio commentary by Writer-Director George Lucas; Producer Rick McCallum; Co-Editor and Sound Designer Ben Burtt; Visual Effects Supervisors Scott Squires, John Knoll and Dennis Muren; and Animation Supervisor Rob Coleman, offering personal insights into the making of the film

Seven never-before-seen deleted scenes with full visual effects completed just for the DVD release

"The Beginning" -- an all-new hour-long documentary culled from over 600 hours of footage offering unprecedented access inside Lucasfilm and ILM during the making of Episode I

Multi-angle storyboard to animatic to finished film feature, that lets you flip through the various phases of development of key action sequences

Five behind-the-scenes featurettes exploring The Phantom Menace's storyline, designs, costumes, visual effects and fight scenes

The popular "Duel of the Fates" music video that debuted in 1999

All 12 parts of the Lynne's Diaries, the web documentaries that first appeared here at starwars.com

Galleries of theatrical posters, print campaign, and never-before-scene production photos

Downloaded by millions from starwars.com, the original theatrical teaser and launch trailers, plus seven TV spots including the "tone poems"

Előzmény: Berunéni (4729)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2001.06.22 0 0 4735
Zombie, Berunéni:
Sejtettem, hogy lehet még kapni, sőt, láttam én is azóta itt-ott (7500 - 8000 Ft körül).
A történtekben (lásd:4663)igazán az volt az érdekes, amit a MM-ban mondtak a havernak. (Bár harmadforrásból van az infó,.... majd kiderül év végén.)
simon templar Creative Commons License 2001.06.22 0 0 4734
Ja és még egy fontos dolog. A Fox arcpirítóan sok pénzt kér az Intercomtól a szinkronért. Nem is volt eddig egyetlen egy szinkronos film sem tőlük. Tehát valamicskét azért az Intercomon is múlik. Ha úgy látják el tudnak adni annyit belőle, hogy visszajöjjön az ára akkor talán.
simon templar Creative Commons License 2001.06.22 0 0 4733
Ebben teljesen igazad van. Ám mint tudod a DVD technikai keretei behatároltak. Ergó adott, hogy hány nyelv és hány felirat fér rá. Azt kell eldöntenie a Fox-nak, hogy hány európai kiadást tervezzen. Ha csak egy-kettő lesz arra nagy valószínűséggel nem kerül magyar szinkron. Elveszi a helyet a német, francia, olasz stb.
Előzmény: ds9 (4731)
Zombie Creative Commons License 2001.06.22 0 0 4732
Pont ugyanezt akartam en is felvetni.
Azt hittem Lucasfilm tamogatja a jo minosegu szinkront. Intercomnak meg erdeke hogy legyen rajta szinkron (is).
Előzmény: ds9 (4731)
ds9 Creative Commons License 2001.06.22 0 0 4731
Namost én itt valamit nem értek, mi az, hogy folynak a tárgyalások a szinkronról ???
Ez véletlenül egy olyan film, amihez csináltak DolbyDigitalEX szinkront a moziba ( az els?t eleddig ) és nem is volt rossz ( bár az eredeti természetesen jobb ).
Rá kell rakni a DVD-re a már kész szinkront azt csá.
Ez nem a Gladiator, amihez nincsen igazán jó DD szonkron ehhez van.
Nem vagyok egyáltalán a szinkron híve, de sok tirpák honfitársunk ezt a filmet akkor fogja jószívvel megvenni DVD-n, ha magyarul beszél...
Előzmény: simon templar (4730)
simon templar Creative Commons License 2001.06.21 0 0 4730
Csak ha már pontosítunk: az Xpress-en kívül Mo. összes On-line DVD boltjában megrendelhető. Mivel az Xpress-es srác is az Intercomnak dolgozik ezért teljesen pontosan tisztában van azzal, hogy a felirat a biztos és hogy folynak a tárgyalások a szinkronról. Tehát ma még nem lehet állítani azt, hogy csak feliratos verzió lesz. Ez egyébként az Xpress-en szintén olvasható.
Bocsi az OFFtopicért!
Előzmény: Berunéni (4729)
Berunéni Creative Commons License 2001.06.21 0 0 4729
Csak tájékoztatásul: az Epizód I. DVD-n megrendelhető a www.xpress.hu-n, ára 9.000.-Ft plusz kb 500.-Ft postaköltség. Csak felíratos verzió lesz, 2 db lemez, mindenféle extrával. Már most megrendelheted, a megjelenéskor kiküldik.
A trilógia videókazi még kapható a www.netpiac.hu-n. Ára szinkronizálva 9.025.-+postaköltség,
felíratozva 8.075.-+postaköltség. A megrendelést 6 napon belül teljesítik, attól függően, hogy hol laksz, Pesten és környékén futárral, egyébként postán küldik ki.
Onnan tudom mert én is megrendeltem.
Előzmény: simon templar (4727)
Skywalker. Creative Commons License 2001.06.21 0 0 4728
Nekem nincs DVD-m, műsoros kazin meg megvan, szóval nem veszem meg, csak ennyit akartam. :-))
simon templar Creative Commons License 2001.06.20 0 0 4727
Mivel világpremier lesz ezért az egész világon (így Magyarországon is) egyszerre 2001. október 16-án fog megjelenni. Felirat biztos lesz rajta a szinkron miatt még tárgyalnak. Nem sok esély van rá, mivel Fox film és ők még nem adtak ki szinkronos filmet Mo-n. Az ára 10 000 Ft lesz előreláthatólag (a Fox árkategóriákban gondolkodik és ezt feltette a legdrágábba, lásd még Titanic).
Zombie Creative Commons License 2001.06.19 0 0 4726
Szinte minden egyezik a mar korabban kiszivargott infoval (datum, feature-ok, stb.) Valamit megiscsak tudhatnak azok az insider-ek :)

A regio 2 megjelenes mellett, az ar miatt is aggodok. USA-ban 30 dollar, barati, nalunk mennyi lesz? 15000?

Le a regiokoddal.

Előzmény: Gruppo Atletico (4725)
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.06.19 0 0 4725
Nakeremszepen...

BEJELTETTEK A PHANTOM MENACE DVD-T.

Oktober 16, es eleg szep a feature-lista is. Mar csak az a kerdes, milyen regiokoddal jelenik meg oktoberben, es itthon mikortol lehet kapni. (Nincs kedvem megint az amerikai rokonokkal szorakozni.)
Tovabbi info a hivatalos oldalon.

Zombie Creative Commons License 2001.06.15 0 0 4724
Majusban lattam egy halomnyit a budaorsi Tesco-ban.
Előzmény: Enrico Palazzo (4723)
Enrico Palazzo Creative Commons License 2001.06.15 0 0 4723
Szevasztok!
Ismerősöm járta a boltokat, kereste a trilógiát VHS-en. Mondtam neki, hogy szerintem van még. Naná, hogy sehol nem talált.
A Media Marktban azt mondták neki, hogy bevonták, de karácsonyra újra polcokon lesz.
Ha egy üzlet beindul....
:-o

Mit szóltok?
Merthogy egy csomó vélemény elhangzott már arról itt, hogy csak a pénz, a pénz, a pénz....
Kiadják karácsonyra, fél év múlva már sehol nincs, aztán majd (állítólag) megint lesz.
Időzített reklám lenne az EPII elé???

Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.06.14 0 0 4722
Skywalker:
na, en is pont ezen a velemenyen vagyok. Es igen, nekem is tetszett a Fantompenisz. :-)
Előzmény: Skywalker. (4721)
Skywalker. Creative Commons License 2001.06.13 0 0 4721
Aha kösz, így már annyira nem is érdekel.
Az EPII-től én is sokkal többet várok, bár én annak az "elmélet"-nek vagyok a híve, hogy az EPI is majdcsak be fog érni, ha már láttuk a II+III-t is!!!!!
Előzmény: Zombie (4720)
Zombie Creative Commons License 2001.06.13 0 0 4720
Nekem is tetszett!!!
Elso voltam "in line" es nyolcszor neztem meg egeszpontosan...
Ettol fuggetlenul, tobbet varok az Episode II-tol.

Phantom Edit: annyi a lenyeg, "valaki" elkeszitett egy kb. 20 perccel rovidebb Ep.I-et, amelyben bizonyos reszek (leginkabb Jar Jar, Anakin) ki lettek vagva, egyes dolgok at lettek rendezve, stb. Allitolag a vagasok nagyon profi kivitelezesuek, moziban is vetitheto lenne.
Eredetileg ez videokazettan terjedt el, egy ideig hirbe hoztak Kevin Smith-t, hogy o rendezte, de aztan ezt tagadta.

Szerintem sem egy nagy otlet, engem max. egy vegignezes erejeig erdekel a dolog. Egyebkent meg, ha egy jelenetet unok a filmben erre van a fast forward nem? :)

Előzmény: Skywalker. (4719)
Skywalker. Creative Commons License 2001.06.13 0 0 4719
Nekem is tetszett!!!
Na jó, persze a klasszikusok sokkal jobban.

Valaki pliz foglalja össze mi fene ez az EPI Edit mert most lusta vagyok utána járni. :-)
Előre is köszönöm!

Előzmény: Tibur55 (4718)
Tibur55 Creative Commons License 2001.06.13 0 0 4718
Tényleg! Ha igennel vagy nemmel kellene válaszolni, nektek tetszett az Episode I.? - Nekem igen. ..... A barátnőm itt ül mögöttem, ő is igent mond.
Gruppo Atletico Creative Commons License 2001.06.13 0 0 4717
Zombie:
Ja, en is tobbet varnek a DVD-tol, ha mar pont amiatt huzzak a megjeleneset, mert "valami egeszen kulonlegeset tartogatogatnak nekunk"...

Tudtommal az animaticot magyarul is igy hivjak a storyboarddal egyetemben. Legalabbis a mi cegunknel.

A Phantom Editre (jo kis noi nev :-)) mar raszabaditottunk amcsi ismerosoket, bar engem annyira nem erdekel. A force.neten van egy iras errol, amivel nagyjabol egyetertek: egy bigott, szemellenzos os-fanboy alkotasa, aki nem hajlando semmilyen nyitottsagra az eredeti trilogia rovasara. Meg az a mondat is tetszett, hogy az "every generation has a legend" feliratot a sajat generaciojara ertette, pedig itt pont a mai gyerekekrol van szo(vagyis mi vagyunk az egyik generacio, ok a masik). Persze azert megneznem az erdekesseg kedveert.

Előzmény: Zombie (4716)
Zombie Creative Commons License 2001.06.12 0 0 4716
En is nezelodtem, hogy lehetne megszerezni, de egyelore szerintem nem lesz egyszeru. En varok addig, amig valaki megszerzi itthon :) vagy addig, amig annyira elterjed, hogy nem kell verre meno harcot folytatni erte. Annyit tudok, hogy az alt.binaries.starwars newsgroup-ba feltette valaki, meg egy forumon lattam egy ftp linket is, amit meg is probaltam de tele volt. Azoknak, akiknek megvan nagyreszt VHS-en van, szerintem kell par het amig elterjed a neten annyira, hogy konnyen be lehet szerezni. (Nyilvan akinek megvan, nem teszi fel egy szerverre mert orakon belul behal a forgalomtol).
Bar lehet hogy csak en vagyok a bena es mar mindenki azt nezi otthon :-)

Mas:
Episode I DVD-rol olvastam ezeket az infokat (persze semmi sem hivatalos... ez csak hireszteles):
- megjelenes USA: oktober 16., Europa: november
- 2 lemez
- Dolby Digital EX Surround
- audio kommentar George Lucas-tol
- trailerek
- Duel of the Fates video
- TV reklamok
- 7 kivagott jelenet
- kulisszak mogotti osszeallitas
- animatic dolgok (hogy mondjak ez magyarul?)
- fenykepek

Ennyi, en egy kicsit azt erzem, hogy ez amolyan "nesze nektek, ti akartatok" alapon megy, az igazi durranas a hatreszes trilogia egybekiadas lesz (mert hogy a fentiek kozott semmi egetvero dolog nincs mas DVD-khez kepest).

Előzmény: Tibur55 (4715)
Tibur55 Creative Commons License 2001.06.12 0 0 4715
Halihó!

A jedineten olvastam, hogy le lehetett tölteni a teljes Episode I.I: The Phantom Edit-et. Megadták a cimet is, de sajna nekem már nem sikerül. Van köztetek olyan, aki elég szemfüles volt, és magáénak tudhatja ezt a nem mindennapi alkotást? Egyáltalán látta valaki? Tényleg olyan "más", mint az igazi EpI?

Előzmény: kutykurutty (4710)
Zombie Creative Commons License 2001.06.08 0 0 4714
A harmadik Making of Episode II videoban, amely egyebkent a kulonbozo helyszinekrol szol, erdekes megfigyelest tehetunk, ha eszrevesszuk, hogy George baratunk a Hoth bolygo neve't hosszu o-val ejti ("Hoooth"). Mikozben mindenki tudja, hogy is kell ezt ejteni:
"Set your course for the Hoth system! General Veers, prepare your men!", ugye mindenki emlekszik.

Ez nem az elso alkalom, egyszer Naboo-t is mondta "néjbú"-nak.

Remelem azert a Special Special Special Edition-ben nem fogja ezeket is megvaltoztatni Lucas bacsi ;))

UBul Creative Commons License 2001.06.04 0 0 4713
hehe :)

hat bizony... nincs megallas, hatar a csillagos eg :)

Előzmény: Zombie (4712)
Zombie Creative Commons License 2001.05.24 0 0 4712
OFF
Ha nem csal a szemem, UBul az ifju Jedi most mar TV sztar is ;)))
ON
Zombie Creative Commons License 2001.05.23 0 0 4711
Az kiszivargott Ep2 cucc nekem is megvan (jedinet-rol), nem ertem miert aggodik ugy a Lucasfilm kb. SEMMIT nem lehet erdemlegeset latni benne. Masreszt ami egyszer kiszivargott azt nem lehet visszatartani akkor sem ha a nagy oldalak (TF.N, Jedinet, Aldera stb) nem teszik fel.

kutykurutty: amit irsz az nagyon erdekes de tul jol hangzik hogy igaz legyen SZVSZ. Majd meglatjuk... en inkabb abban bizom hogy az Ep2/3 jo lesz, nem abban hogy az Ep1-et "ujrafogalmazzak".

Előzmény: BIRDy (4709)
kutykurutty Creative Commons License 2001.05.23 0 0 4710
Ugyanitt talaltam:

A mysterious video cassette containing a re-edited version of George Lucas' "Star Wars Episode I: The Phantom Menace" has started circulating around Hollywood. Called "Star Wars Episode I.I: The Phantom Edit," the "special corrector's edition" challenges the vision of the original film. According to posts on an online Phantom Edit discussion forum, "The Phantom Edit" represents a better version of the story than the version that was released in May 1999, which has inspired strong negative feelings in many dyed-in-the-wool Star Wars fans -- including one dissatisfied fan who created a forum on the Internet called "Jar Jar Sucks So Hard I Can't Stand It!" The Razzies nominated "Phantom Menace" for a whopping seven "worst" awards, including worst picture of the year. (The film "won" for worst supporting actor for Ahmed Best, the voice of Jar-Jar Binks.)

The posts on the online discussion board, which hail from the likes of "TrueJedi," "SW lover" and "wisejedi," range significantly in subject matter. Some posts are desperate pleas for ideas on how to get a copy of "The Phantom Edit." Some delineate the differences between the original and the unauthorized re-edit. And some muse on the possible identity of "The Phantom Edit's" mysterious auteur. Many suggest that the new cut is the handiwork of filmmaker Kevin Smith ("Clerks," "Dogma").

BIRDy Creative Commons License 2001.05.23 0 0 4709
kosz a linket, leszedtem

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!