Szia! Pillanatnyilag biztos segít, de az ünnepek után újra szemléld meg. Azt, hogy mitől ragad nem tudtad megállapítani? Nyílván pajzstetves szegényke, a lemosással, ha gondos voltál, akkor akár végleg is legyőzhetted, de ha elsőre nem is sikerült, még egy mosás után biztos jó lehet:-)
Szevasztok! A segítségetek kérném, bár tudom, hogy korábban erről sokat írtatok ( na meg gondolom, mostanában ti is inkább a konyhában vagytok ) . Ma locsoltam az ifjoncokat. Vettem észre, hogy az egyik tetőtől talpig ragad. Szappanos vízzel lemostam, elkülönítettem. Mit gondoltok, értem el ezzel valamit? Nem akarnék még vegyszeres boltba is eltalpalni. A segítségetek előre is köszönöm! Békés, boldog Karácsonyt kivánok valamennyiőtöknek! Magdi
Szia! Megcsodáltam annó, de mert nem írtad, "milyen gyerek", ezért nem fontoskodtam, bár gondoltam, hogy a Chopinnak lehet köze hozzá. Már így is szép, hát reméljük nyáron még szebb lesz! De nagyon klassz, hogyha az és már virágzik! ekem sem sikerült még kihozni belőle a maximumot, eddig jutottunk:
Ez a szoba keleti fekvésű az biztos voltak mostanában olyan borult idők,hogy egész nap elfért volna a világítás Szépek virágaid így is és egyben érdekes is a színváltás. Nem tudom milyen lesz de garantálom megmutatom akkor is. A többit azt hiszem egyenlőre tisztáztuk.
Nagyon szép a virágod, de vajon csak a fénytelen idő teszi ilyenné? Ezek a képek nyáron, esős időszak után készültek. Majd tavasszal kiderül, vajon a Tied milyen is igazából. A felső képen lévőnek a baloldali az igazi színe, de az alsón lévő valójában egészen sötét bordó.
Igen, úgy lett volna helyesebb, de így egyszerűbbnek tűnt, bár tényleg "nemmindenvirágosleanderes, detalánmindenleanderesvirágosis":-) Köszi a közreműködést. Az lenne a jó, ha tudnám hogyan lehet felírni az adatlapomra, de ezt még nem tudom.