Most olvasgatom a kulonbozo forumokat, es kb. 100-bol 100-an velekednek ugy, hogy ez a cim ugy szar, ahogy van. Csak remelni merem, hogy a negativ viszhang (negativabb mint a TPM eseteben) talan hat valamit, bar keves a remeny, amit Gyuri a fejebe vesz (barmilye ostobasag), senki ki nem veri onnan.
ds9: Abszolut nem ertunk egyet. 20 eve vagyok SW fan es meg egyetlen masodpercre se fordult meg a fejemben, hogy a cimek butuskak lennenek (kivetel termesztesen a TPM), es mastol se hallottam ilyesmit, kicsit furcsa, hogy epp toled kell ilyet olvasnom...
Igyekszem betudni a (termeszetes) sokhatasnak.
Azért félénken megjegyezném ( úgy is mint ezen topik inditója ), hogy az eddigi cimek is meglehet?sen ostobákok voltak.
"Egy új remény ", " A birodalom visszavág", "A jedi visszatér", "A fantom fenyegetés ", valljuk be ezek mint eléggé gyatra cimek, beleférnek bármilyen gyatra képregénycim kategóriába.
Egyébiránt volt már olyan cimvariáció is, hogy "The rise of the Empire ", ami azért 1-el jobb.
Én azért még várnék ?szig, amig kijön az új trailer vagy a dvd akkor talán okosabbak leszünk.
Egyébként a cim röviden szar, de nem lennék meglepve, ha tényleg ez lenne, a " The phantom menace"-en meg voltam lepve, de azóta már nem vagyok semmin :o))
Szerintem ez a cim: kaki, de lehet hogy en is meg sokkhatas alatt vagyok. Nem tudom miert nem tetszett az ezer eve pletykalt Clone Wars. Ez olyan mint valami igenytelen kepregeny igenytelen cime.
A StarTrekkes topicon epp a Voyager sebbesseget szamolgatjak.Eszembe jutott hogy az SW univerzumban hogy is neznek ki a dolgok ?
Tehat pl egy victori osztalyu csillagrombolonak mennyi a sebbessege feny felett? Esetleg a falcone ? (bar ugye azt elvileg tudjuk , de az nem tunik soknak:))
Szoval ?
The Phantom Menace, mastered by THX for superior sound and picture quality, presented in Anamorphic Widescreen and Dolby 5.1 Surround EX (English), Dolby 2.0 Surround (English and Spanish), and Dolby 2.0 Surround (French, for Canadian release)
Audio commentary by Writer-Director George Lucas; Producer Rick McCallum; Co-Editor and Sound Designer Ben Burtt; Visual Effects Supervisors Scott Squires, John Knoll and Dennis Muren; and Animation Supervisor Rob Coleman, offering personal insights into the making of the film
Seven never-before-seen deleted scenes with full visual effects completed just for the DVD release
"The Beginning" -- an all-new hour-long documentary culled from over 600 hours of footage offering unprecedented access inside Lucasfilm and ILM during the making of Episode I
Multi-angle storyboard to animatic to finished film feature, that lets you flip through the various phases of development of key action sequences
Five behind-the-scenes featurettes exploring The Phantom Menace's storyline, designs, costumes, visual effects and fight scenes
The popular "Duel of the Fates" music video that debuted in 1999
All 12 parts of the Lynne's Diaries, the web documentaries that first appeared here at starwars.com
Galleries of theatrical posters, print campaign, and never-before-scene production photos
Downloaded by millions from starwars.com, the original theatrical teaser and launch trailers, plus seven TV spots including the "tone poems"
Zombie, Berunéni:
Sejtettem, hogy lehet még kapni, sőt, láttam én is azóta itt-ott (7500 - 8000 Ft körül).
A történtekben (lásd:4663)igazán az volt az érdekes, amit a MM-ban mondtak a havernak. (Bár harmadforrásból van az infó,.... majd kiderül év végén.)
Ja és még egy fontos dolog. A Fox arcpirítóan sok pénzt kér az Intercomtól a szinkronért. Nem is volt eddig egyetlen egy szinkronos film sem tőlük. Tehát valamicskét azért az Intercomon is múlik. Ha úgy látják el tudnak adni annyit belőle, hogy visszajöjjön az ára akkor talán.
Ebben teljesen igazad van. Ám mint tudod a DVD technikai keretei behatároltak. Ergó adott, hogy hány nyelv és hány felirat fér rá. Azt kell eldöntenie a Fox-nak, hogy hány európai kiadást tervezzen. Ha csak egy-kettő lesz arra nagy valószínűséggel nem kerül magyar szinkron. Elveszi a helyet a német, francia, olasz stb.
Namost én itt valamit nem értek, mi az, hogy folynak a tárgyalások a szinkronról ???
Ez véletlenül egy olyan film, amihez csináltak DolbyDigitalEX szinkront a moziba ( az els?t eleddig ) és nem is volt rossz ( bár az eredeti természetesen jobb ).
Rá kell rakni a DVD-re a már kész szinkront azt csá.
Ez nem a Gladiator, amihez nincsen igazán jó DD szonkron ehhez van.
Nem vagyok egyáltalán a szinkron híve, de sok tirpák honfitársunk ezt a filmet akkor fogja jószívvel megvenni DVD-n, ha magyarul beszél...
Csak ha már pontosítunk: az Xpress-en kívül Mo. összes On-line DVD boltjában megrendelhető. Mivel az Xpress-es srác is az Intercomnak dolgozik ezért teljesen pontosan tisztában van azzal, hogy a felirat a biztos és hogy folynak a tárgyalások a szinkronról. Tehát ma még nem lehet állítani azt, hogy csak feliratos verzió lesz. Ez egyébként az Xpress-en szintén olvasható.
Bocsi az OFFtopicért!
Csak tájékoztatásul: az Epizód I. DVD-n megrendelhető a www.xpress.hu-n, ára 9.000.-Ft plusz kb 500.-Ft postaköltség. Csak felíratos verzió lesz, 2 db lemez, mindenféle extrával. Már most megrendelheted, a megjelenéskor kiküldik.
A trilógia videókazi még kapható a www.netpiac.hu-n. Ára szinkronizálva 9.025.-+postaköltség,
felíratozva 8.075.-+postaköltség. A megrendelést 6 napon belül teljesítik, attól függően, hogy hol laksz, Pesten és környékén futárral, egyébként postán küldik ki.
Onnan tudom mert én is megrendeltem.
Mivel világpremier lesz ezért az egész világon (így Magyarországon is) egyszerre 2001. október 16-án fog megjelenni. Felirat biztos lesz rajta a szinkron miatt még tárgyalnak. Nem sok esély van rá, mivel Fox film és ők még nem adtak ki szinkronos filmet Mo-n. Az ára 10 000 Ft lesz előreláthatólag (a Fox árkategóriákban gondolkodik és ezt feltette a legdrágábba, lásd még Titanic).
Oktober 16, es eleg szep a feature-lista is. Mar csak az a kerdes, milyen regiokoddal jelenik meg oktoberben, es itthon mikortol lehet kapni. (Nincs kedvem megint az amerikai rokonokkal szorakozni.)
Tovabbi info a hivatalos oldalon.
Szevasztok!
Ismerősöm járta a boltokat, kereste a trilógiát VHS-en. Mondtam neki, hogy szerintem van még. Naná, hogy sehol nem talált.
A Media Marktban azt mondták neki, hogy bevonták, de karácsonyra újra polcokon lesz.
Ha egy üzlet beindul....
:-o
Mit szóltok?
Merthogy egy csomó vélemény elhangzott már arról itt, hogy csak a pénz, a pénz, a pénz....
Kiadják karácsonyra, fél év múlva már sehol nincs, aztán majd (állítólag) megint lesz.
Időzített reklám lenne az EPII elé???
Aha kösz, így már annyira nem is érdekel.
Az EPII-től én is sokkal többet várok, bár én annak az "elmélet"-nek vagyok a híve, hogy az EPI is majdcsak be fog érni, ha már láttuk a II+III-t is!!!!!
Nekem is tetszett!!!
Elso voltam "in line" es nyolcszor neztem meg egeszpontosan...
Ettol fuggetlenul, tobbet varok az Episode II-tol.
Phantom Edit: annyi a lenyeg, "valaki" elkeszitett egy kb. 20 perccel rovidebb Ep.I-et, amelyben bizonyos reszek (leginkabb Jar Jar, Anakin) ki lettek vagva, egyes dolgok at lettek rendezve, stb. Allitolag a vagasok nagyon profi kivitelezesuek, moziban is vetitheto lenne.
Eredetileg ez videokazettan terjedt el, egy ideig hirbe hoztak Kevin Smith-t, hogy o rendezte, de aztan ezt tagadta.
Szerintem sem egy nagy otlet, engem max. egy vegignezes erejeig erdekel a dolog. Egyebkent meg, ha egy jelenetet unok a filmben erre van a fast forward nem? :)