"Megbízható forrásból értesültünk arról, hogy a Lucasfilm Magyarországon (ill. a környező országokban) nem jelenteti meg az Episode I-et a nagy dirrel-durral beharangozott napon. Október 16-a helyett csak valamikor november első heteiben érkezik meg a lemez, melyről annyit már biztosan tudni, hogy magyar szinkront nem tartalmaz csak magyar feliratot."
(www.dvdcenter.hu)
a középső részekben Leila végig _múlt_ időben beszél róla, és csak olyan szovegkörnyezetben emlitik, amiből az következik, hogy legkésőbb az EP3 után meghal.
konkrétan eddig nincs rá adat hogy meghal/meghalt volna
Elég kavircos ez a Padme dolog, szvsz elvileg nem kell meghalnia, más kérdés, hogy valószinűleg mindenkiben az maradt meg, hogy meghal, amikor az ikrek még nagyon kicsik. A jelenlegi felállás szerint nem hinném, hogy Lucas kinyirná a kiscsajt, az Ep3 vége gyaníthatóan az ő elmenekülését (plusz gyermekek biztonságba helyezését) fogja bemutatni. Aztán ki tudja, lehet, hogy a Jarjar lesz a nevelőapjuk, GL bácsitól minden kitelik mostanság... :-)
"Szerintetek Padme (Amidala) meghal az Ep3 végéig? "
- meg kellene nekijje, ha kicsit is tartani akarják magukat az eredeti történethez... ami mostanában kétségesnek tűnik...
Ez van az 1985-ös Jedi visszatér könyben (Kozmosz):
Amikor Luke Leiát kérdezi az anyjáról (tudjátok, gyönyörű volt, meg szomorú, stb)...
"Luke kérdése azonban most elindított valamit benne. Gyermekkori jelenetek rohanták meg - suhanó, eltorzult látomások... egy gyönyörű asszony... egy ládába rejtőzve."
Nézzetek utána. De mit keresett Padmé egy ládában? És miért bújt bele? Hogy-hogy ez maradt meg Leiában? Talán igy kellett menekülnie Vader elől?
Eh, ez az egész klónos téma ugy gagyi, ahogy van. Annak idején szvsz Dzsordzsi fiú a Clone-warst a Clone rendszerben folyó háborúnak írta, nem a nyomorult klónok háborújának. Az egész klónozós marhaságot már csak a képregények/ócska folytatások überfantáziátlan írói ötlötték ki, és a Lucasunk most egy az egyben átveszi. Nem csoda, ha sokan azt mondják, hogy George-ot sürgőssen el kéne hajtani valahová a produceri teendők környékére, és nem engedni se írni, se rendezni. mert különben még a klasszikus trilógiát is újraforgatja, főszerepben jarjarbinks unokájával.
Ez a hir volt a theforce.net-en. Geek foditotta magyarra:
Csillagok Háborúja: A Végleges Változat
A legutóbbi kémjelentés szerint 2006-ban megjelenne egy utolsó, végleges Star Wars Saga ( tehát mind a hat rész ), amelyben kisebb változtatásokat eszközölnek az első részen, valamint a Trilógia összes darabján ( IV, V, VI ). A változtatások közül:
- Bail Organa látható lesz az Episode I szenátusi jelenetében
- A IV. részben Bail Organát többször is látjuk, amint megvédi Alderaan jogait
- A IV. Részben is látható lesz egy, az ep1-eshez hasonló szenátusi jelenet, ahol az Uralkodó is jelen lesz ( a szenátus feloszlatása )
- Qui-Gon holografikus fotója látható lesz Ben házában
- A Birodalom Visszavágban látható lesz a lerombolt Jedi Templom
Na ehhez mit szóltok? Hivatalos info, úgyhogy biztos...
O, ezer bocsanat!
Remelem nem mondod el Lukenak... Nem szeretnem, ha lekaszabolna, amiert igy sertegetem a nenikejet...
Mellesleg hogy olvasod a SW-t, mikor mar az elso resz elejen leszedtek a rohamosztagosok? ;-)
"Palpanier szenátor"...."Mace Wind".
Igen, igen, én is olvastam :-)
Bár a csúcs nekem az EPI. kapcsán volt egy hasonló szinvonalú sajtótermékben:
Darth Titusz
Amugy a csaszar tobbszori halalarol csak annyit, hogy a kepregeny irok nem tudtak jobbat kitalalni, igy persze visszahoztak Ofenseget, mint sajat klonjait, igy a lelke mindig egy uj fiatal testbe vandorol, ami nagyon hamar oregszik... :-( Nagyon szomoru, hogy ilyen gyenge folytatasokkal arasztjak el a rajongokat.
A Dark EMpire kepregeny sorozatban volt. Igazsag szerint nem vagyok nagy velemennyel errol a kepregenyekrol, de azert errol is le tudtak minden bort huzni, leven ezrevel adtak ki hozza a szerepjatek szabalykiegeszitoket, kaland otleteket, meg minden. :(
A császár többszöri halálát nem értem
A képet elküldeni még nem tudtam,de azért még próbálkozom (kiwwi-re jöttem fel,és valamiért elenderes mail szervert keres)
Addig is próbáld ki:jobb egér klikk a képen,majd Kép mentése más néven. Explorer alatt ez működik.