Fene vigye el az emberek jó dolgát. Az RTl Klubon épp most megy a találkozások, és azt mondták benne, hogy a Baljóst megszavazták minden idők 5. legrosszabb filmjének... Ha valakit érdekel, felvettem, bedigiztem a riportot.:((((
Tibur55:
szerintem azert veszelyes a dolog, mert nem tudhatja az ember, hogy nem egyet tolt-e le a sok rajongoi trailer kozul...
A hivatalos oldalon viszont nagy a keszulodes: ma es holnap "fennakadasok" lehetnek az "atepites" miatt, es felhivjak a figyelmet a QuickTime 5 mielobbi installalasara is. ;-)
Köszönjük George, hogy előre bejelentetted a trailer időpontját, mert így az amerikai pajtásaink már felkészülve ülnek be az előzetesre, hogy másnap láthassa majd mindenki, aki a neten bóklászik... legalábbis remélem. :)
Sokan azt hitték erre, hogy a hivatalos plakát... A dinnyék.
Egyébként a theforce.net-ről letölthető egy fél perces hanganyag, amit az Ep2 trailerének premierjén vett fel egy bennfentes. Persze magának az előzetesnek már nem lehetnek rajta a hangjai, de azért előtte is volt ám hangulat rendesen.:)) Ja, mostmár biztos, hogy a Monsters Inc. előtt lesz először...
Nem semmi! Még csak négy napja árulják az ep1 DVD-t, de már a 'minden idők legsikeresebb DVD-i' lista 3. helyén áll!!! 1. Gladiátor, 2. Matrix, 3. SW1
Azért ez jelent valamit, nem?
Na urak, egy kis info a trailerekrol.... (ugyanis 3! fog kijonni november folyaman!) forras: the Force.net
Trailer A: Monsters, Inc. - There is a trailer with Monsters, Inc. Your spies thus far have hit this right on the head. Look for this on the release date, the first few days of November However, it is the short teaser trailer, which shows some great stuff but is just the beginning.
Trailer B: Internet Download - There is a second trailer that will be available for download starting November 9th. We're not sure if it will be just with the DVD-ROM but we do know that that is true, at least initially. I would expect the full site to get it next though, so they can break the record download numbers. This is the favorite of the trailers so far amongst people that know.
Trailer C: Harry Potter - This is the long form trailer, and will premiere attached to Harry Potter. Why not capture the audience that fits perfectly the demographic that Lucasfilm is targeting this Thanksgiving. Also, since ILM did much of the work in HP, it only makes sense to showcase more of their amazing work. November 16th here in the US, no idea of the international schedule.
Look for a big boost in theater results for these films which were already going to be successful. Look for trailers A, B and C very soon this fall. You heard it here first.
Üdv mindenkinek!
Az xpress.hu-n meg lehet rendelni az Ep.I.DVD-t.
Megjelenési idő: 2001. november 13.
Bekerülési költsége 7.599.-Ft+szállítási díj.
Angol nyelvű, feliratos, részletek a honlapon.
Lucas a halaadas idejere igerte. A dvd.starwars.com-on november 9-ere igenrek valami nagyobb dolgot, de az nem feltetlen a trailer (lehet mondjuk a teaser poster is). Sz'al hivatalos info meg nincs.
Nincsen/nem lehet rajta magyar felirat, tekintve, hogy ez az amerikai változat és azon ilyen nincsen. Ha jól tudom, itthon csak novemberben jelenik meg, de ahol Bécsben megvettem a jóskapista azt mondotta, hogy náluk a regió 2es dvd is majd csak október végén jelenik meg, tehát ott is csúszik.
Egyébként azt hiszem, hogy a dok.filmeken is van felirat, legalábbis az amerikain azon van, mivel a magyar nem lesz szinkronos, ezért sanszos, hogy csak raknak az extrákra is felirat, mert különben nagy okosság nem lenne benne :o(
Mágsem tudik mindenki ángolul.
Ja, ami nagyon érdekes.A kivágott jelenetek, azok a dvd-n feliratozva vannak ( angolul, süketeknek ), de ami ennél jobb, hogy más filmekkel ellentétben ezek a deleted scenes-ek nagyon jó minőségüek és DolbyDigital EX-ben vannak keverve, tehát ugyanolyan jól szólnak mint a film (mint állat ).
Szerintem egy csomó effektet a dvd miatt csináltak meg, és szerintem csak azért nem illesztették vissza a filmbe, mert nem stimmelt volna a filmzenéhez, magyarul új zenét nem akartak íratni a berakott jelenetkhez, a podraces jeleneteknél a zene ( ha van is ) nem annyira hallatszik :o))
No, tegnap végül végignéztem a dvd-t.
Érdekes.
Vannak a filmben is néhány új jelenetek, mint pl. a podrace is sokkal hosszabb, valamint a Coruscanton is van egy u.n. airtaxi jelenet ( amikor Anakin ls Jar Jar elhagyják a leszállóplatformot.. ).
Ezen kívül t?l sok dolog magába a filmbe nincsen belepakolva, de az extrák között ismételten érdekes dolgokra bukkanhatunk.
- Egy komplett podrace jelenet, a bemutatkozásokkal ( mármint versenyz?k bemitatása ) ez jó hosszú
- A podrace jelenetb?l kimaradt teljes második kör ( ebb?l van néhány dolog visszavágva a filmbe )
- Anakin pénzt ad az öregasszonynak, hogy vegyen magának légkondit ( az öregasszony az, aki körtét vagy mit adott neki )
- Qui Gon lecsapja a Sith kémrobotot karddal
- Anakin verekszik Greedoval
- A két jedi ( + jarjar ) amikor felbukkan a vízb?l ( Naboo ) egy vízezésben találják magukat
- és az airtaxi jelenet
ezek mind jók, meg rajta van az összes trailer ( sajna nem DolbyDigitalban ) meg egy csomó dok.film, extra, tehát szerintem minden SW rajongónak kinek van DVD-je, meg köllik venni......
Azert az se rossz, hogy az index fooldalon egy olyan interjusorozat van belinkelve, ami masfel honapja zajlott, es a theforce.net-en is mar minimum egy honapja fenn van.
Hat igazabol azert 16 utan, mert akkor jelenik meg hivatalosan a DVD. Ki is van irva Jar Jar nyelven az, hogy "Nem birod kivarni a magjelenesi datumot? Talan majd nezz vissza 16-a utan!" Itt a kep.
A trailert a legujabb pletyik szerint az uj Pixar-film, a Monsters, Inc. ele rakjak be, bar ez ellentmond Lucasnak - o a Halaadas utanra igerte legutobb. A Monsters premierje november 2-an lesz.
ds9:
milyen regiokodu? A magyar megjelenesrol tud vki vmit?
Ja, es el mar a csak a lemezzel rendelkezoknek megtekintheto weboldal is, egyelore csak azzal , hogy nezz vissza 16-a utan. :-)
Ma bekövetkezett életem nagy napja, egy héttel az amerikai megjelenés el?tt, boldog tulajdonosa lehettem a Star Wars Episode I.: The Phantom Menace dupla dvd-nek, tök klafa, kivágott jelenetek, nem is kevés, baromi sok extra.
Naggyon kirrály :o)))))))