Nem hiszem el! Egész nap csak a sw.com-ot frissítgetem, de még semmi. Késő délután már nem leszek net-közelbe. Bárcsak az egyik tv-adó (amit fogok is) lenyomná! Most várjak holnapig? :(
Jartam ma a Star Wars warez bugyraiban, jelentem nem talaltam Ep II trailert, egyelore TV-n nem adtak le ha jol tudom, holnap talan mar lemegy es akkor lesz belole capture.
Egyelore ami van es terjed az nehany mozis screenshot a trailerbol, nagyon gyatra minosegben. Ezeket hihetetlen gyorsan irtja a Lucasfilm, max. par oraig van fenn valahol mielott megjon a "barati" level.
Remelhetoleg hetfon kirakja a starwars.com es nem kell kaloz cucc utan menni.
Az milyen mar, hogy nov 9-en jon ki a net-trailer, de a DVD itthon csak 4 nappal kesobb ... (merthogy eloszor dvd.starwars.com exkluziv lesz)
"Having the free QuickTime 5 won't get you access to the largest broadband version, and the only full screen version of their video content, which will surely include trailers. For that, you'll need to upgrade to QuickTime 5 Pro, which costs $29.99."
Fene vigye el az emberek jó dolgát. Az RTl Klubon épp most megy a találkozások, és azt mondták benne, hogy a Baljóst megszavazták minden idők 5. legrosszabb filmjének... Ha valakit érdekel, felvettem, bedigiztem a riportot.:((((
Tibur55:
szerintem azert veszelyes a dolog, mert nem tudhatja az ember, hogy nem egyet tolt-e le a sok rajongoi trailer kozul...
A hivatalos oldalon viszont nagy a keszulodes: ma es holnap "fennakadasok" lehetnek az "atepites" miatt, es felhivjak a figyelmet a QuickTime 5 mielobbi installalasara is. ;-)
Köszönjük George, hogy előre bejelentetted a trailer időpontját, mert így az amerikai pajtásaink már felkészülve ülnek be az előzetesre, hogy másnap láthassa majd mindenki, aki a neten bóklászik... legalábbis remélem. :)
Sokan azt hitték erre, hogy a hivatalos plakát... A dinnyék.
Egyébként a theforce.net-ről letölthető egy fél perces hanganyag, amit az Ep2 trailerének premierjén vett fel egy bennfentes. Persze magának az előzetesnek már nem lehetnek rajta a hangjai, de azért előtte is volt ám hangulat rendesen.:)) Ja, mostmár biztos, hogy a Monsters Inc. előtt lesz először...