Keresés

Részletes keresés

csudi Creative Commons License 2006.06.09 0 0 515
eleg sokba kerult kifejleszteni. majd biztos nem igy gondolkozol, ha egyszer a te otletedet meg munkadat lopjak.
Előzmény: 4109 (514)
csudi Creative Commons License 2006.06.08 0 0 513
inkabb vedd meg.
Előzmény: Kecskeee (512)
Kecskeee Creative Commons License 2006.06.07 0 0 512
Üdv egy kérdésem lenne, hogylehet úgy megcsinálni a sima sims2 őt hogy neírja ki, hogy emulálva van a játék és ellehessen indítani, de lehessen benne építkezni is.. Mert elég zavaró, hogyha felteszek vmi cracket akkor az kilövi az építkezést.. PLS Segítsetek!
_Gary_ Creative Commons License 2006.06.07 0 0 511
Gondolom, Torrent-ről le lehet, vagy smsweb...

Az Éjszakák kiegtől már nincs külön magyar kiadás, benne van az összes nyelv (nem a világé, hanem amire megcsinálták a fordítást).

Te keversz valamit, mert az utolsó két kieghez kell a SafeDisk Hider program, azok meg NEM DVD-sek. Az alap játék kijött CD-n ÉS DVD-n is. Tehát, az alap Sims2-höz NEM kell a SafeDisk. Ahhoz mini image kellett (erről a korábbi hozzászólásomban írtam).
Igen, fontos. Máskülönben a program érzékeli a virtuális meghajtót (Daemon, Alkohol) és hibával leáll.

A Pets (vagy mi lesz az állatos kieg címe) még nem elérhető, tőlem okosabb emberek szeptember környékére jósolják a megjelenést.

A Mesés Díszletek = Family Stuff, sz'al a kortábbi hozzászólásom ajánlom. (Szintén kell a SafeDisk Hider).

Itt nézz szét, ha valami még mindig nem megy:

http://www.megagames.com
http://www.gamecopyworld.com/
Előzmény: $together$ (510)
$together$ Creative Commons License 2006.06.06 0 0 510

Hello!

Hol töltöttétek le a Vár az üzlet.. kiegészitöt? mert én sehol nem találom. Ez is megvan már magyar kiadásba?

Azt irtátok, hogy vmilyen safedisk program is szükséges a játék dvd nélküli játszásához, a titkositás végett. Ez tényleg ennyire fontos?

Olvastam neten a PEts kiegészitöröl!

Ez is elérhetö már vhol?

Utolsó kérdés: A mesés diszletek c. kiegészitőhöz mit kell letölteni hogy el is induljon?:) MErt vmi hiba van, a többi eddig müxik, de az nem. Cracket meg nem találtam hozzá. Ha kell hozzá vmi lécci irjátok meg hogy hol tudom letölteni.

Elöre is nagyon köszi!

_Gary_ Creative Commons License 2006.06.01 0 0 509
A DVD-s verzióhoz volt működő crack. Azt már nem tudom, hogy a magyarhoz jó volt vagy sem, de a mini image működött egészen az Éjszakákig. Ez 3 db mini image (alap Sims2, Egyetem, Éjszakák), mindig az utoljára telepített kieghez tartozót kellett használni.
A Karácsonyi kieget nem telepítettem, erről nem tudok semmit. Azaz a védelméről, mármint, hogy volt-e rajta... De, talán nem.
Az Üzlet és a Family Stuff már SafeDisk védelmet kapott, így kell hozzá egy progam, ami elrejti a CD/DVD-t emuláló programot.
Sz'al berakod Daemon-ba a CD image-t (amiről telepítetted), majd elindítod a SafeDisk Hide programot (úgy, mint a Need for Speed - Most Wanted-nél is :)), ami elrejti a Daemon-t és most már indíthatod a kieg exe-jét.
Előzmény: bandi67 (506)
Eyndis Creative Commons License 2006.06.01 0 0 508

Tölts le mini image fájlt a www.sims2faq.atw.hu -ról. A letöltések fülön belül, a mini image -nél keresd. Miután letöltötted ezt mountold be DaemonTools -al, vagy Alcohol 120%-al és innen indítsd el a játékot, vagy pedig ahova telepítetted magát az Éjszakákat, ott kattints a TSBin mappára és az ott található exével indíts el.  Így elméletileg működni fog :)

Előzmény: bandi67 (500)
Sanzistift Creative Commons License 2006.06.01 0 0 507
Bennragadt a CapsLock, hogy ennyire kiabálsz? :/
Előzmény: Revell polgári repcsik (505)
bandi67 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 506
Sajnos, nincs rajta crack. a Sims 2-t mouuntolva tudom használni, de ehhez az sincs. Szóval ezért kérek mindenkitől segítséget. Köszönettel: Bandi
Előzmény: Revell polgári repcsik (505)
Revell polgári repcsik Creative Commons License 2006.05.31 0 0 505
ASSZEM NEKEM IS VOLT EGY ILYEN JÁTÉKOM OTT VAN A CRACK FILE CSAK NEM AZ A NEVE KERESS EGY OLYAN IKONT A CD-N AMI UGYANOLYAN(A KÉP AMI RALYTA VAN) MINT AZ INDITÓ ÉS MÁSOLD BE A JÁTÉK AMPPÁJÁBA KI ÍRJA HOGY FELCSERÉLI ÉS LE OK OLOD OTT VAN CSAK MEG KELL KERSENI....
Előzmény: bandi67 (504)
bandi67 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 504
igen, de sajnos nincs crack-em. Tudnál ebben segíteni? Előre is köszönöm!
Előzmény: Revell polgári repcsik (503)
Revell polgári repcsik Creative Commons License 2006.05.31 0 0 503

NINCS CRACK FILE???

pEDIG AMIKOR EZT ÍRJA KI AKKOR CRACKELNI KELL...

Előzmény: bandi67 (502)
bandi67 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 502
Másoltak, de crack-et nem kaptam hozzá...
Előzmény: Revell polgári repcsik (501)
Revell polgári repcsik Creative Commons License 2006.05.31 0 0 501
EREDETIEK A CD-K MERT HA NEM AKKOR EZ AZ ÜZENET AKKOR JÖN KI HA NEM CRACKELED SZÓVAL EREDETI VAGY MÁSOLT?????->HA MÁSOLT AKKOR TUDOK SEGÍTENI....
Előzmény: bandi67 (500)
bandi67 Creative Commons License 2006.05.31 0 0 500

Sziasztok!

A következő problémával fordulok Hozzátok, ha tudtok kérem segítsetek. A Sims 2 Éjszakák, mind az Egyetem, illetve a Megnyitottunk, vár az üzlet kiegészítőket felinstaláltam. Sajnos ezen progik nem akarnak elindulni, és az alábbi hibaüzenetet adja ki: "kérjük, helyezze be a The Sims 2 Éjszakák lemezt és válaszd az OK gombot az újabb próbálkozáshoz".

Ha esetleg van öteletetek, hogy mit csináljak, akkor azt köszönettel veszem.

Eyndis Creative Commons License 2006.05.31 0 0 499

Jelentem sikerült! Pár órába beletelt ugyan és őszintén szólva nemtudom megmondani, hogyan csináltam, de működik, ez a lényeg ;)

Mégegyszer köszi Gary ^^

Eyndis Creative Commons License 2006.05.31 0 0 498
Köszi a tippet, próbálkozom =) Előbb utóbb csak összejön :D
Előzmény: _Gary_ (497)
_Gary_ Creative Commons License 2006.05.31 0 0 497
Próbáld crack nélkül, az eredeti exe-vel és DaemonTools-ba (3.47-essel ment 4-essel nem próbáltam) berakod a játék 1-es CD-jét. Vagy keress hozzá mini image file-t, ami ugyan ez, de csak a védelmet tartalmazza, így kissebb.

Innen:
http://sims2faq.atw.hu/ ezen belül letöltések, Mini image-ek
Előzmény: Eyndis (496)
Eyndis Creative Commons License 2006.05.30 0 0 496

Sziasztok

Szeretném hozzáértő segítségét kérni, hátha volt már valakinek hasonló baja.

Problémákba ütköztem a Sims 2 Egyetem telepítése során...  tört az alapjáték is és a kiegészítő is, a gondom a következő: az alapjátékot feltelepítem, fut is rendesen, viszont az Egyetem a feltelepítés és crackelés után, mikor elindítanám a játékot kidob egy hibaüzit, hogy a The Sims2 Egyetem leállt, a kellemetlenségekért elnézését kérjük. Megpróbáltam már párszor újratelepíteni, és mindig ez a hibaüzenet jött ki, amikor elakartam indítani a játékot. Nem tudom mi lehet a baj...

Valaki esetleg tudna segíteni?

Előre is köszi! :)

_Gary_ Creative Commons License 2006.05.29 0 0 494
Abból csak pofozkodás lesz! :D
Volt nekem is "20 szerető egyszerre" életcélú sim-em + felesége. Háát, elég nehéz volt összehozni, még úgy is, hogy fönt van az Éjszakák kieg. Áthívni csak akkor lehet, ha már ismer valamennyire, ekkor lehet vedelni a bájitalt. Közösségi telken meg folyton beleütközik a sim a korábbi barátnőkbe. Assz'em, az a lényeg, hogy a sim kapcsolati listáján 20 embernél legyen piros szív. Az sem lényeg, hogy a másik rajtakapta és utálja.
Előzmény: 4109 (493)
pimac Creative Commons License 2006.05.26 0 0 492
Sziasztok,
remélem találok itt a topikban technikai gurut, mert a The Sims 2 online support sem tudott segiteni...

A gondom a következő:
Felinstalláltam a University-t az alap szoftver (The Sims 2) után, minden utasitást követve, hogy hová, stb.
Amikor kész az installálás, feljön egy ablak, amibe a következő van irva kb: "A The Sims 2 nincs installálva vagy rosszul van installálva a gépen. Installálja, vagy installálja újra a The Sims 2-t."
Ezek után az expansion pack (University) fogja magát és teljesen törlődik a szemem láttára.
Eredeti játékom van, és semmilyen patch nincs fent, úgyhogy nem értettem... Ennek ellenére leszedtem teljesen az alap játékot is, kipucoltam a registry-t és kezdtem elölről a procedúrát, de ugyanaz volt az eredmény...

Mérgemben felraktam a Nightlife-ot, és semmi gond nem volt....! ez simán felment, csak a University-vel volt gond. Utánaolvastam egy jópár fórumon, sokakkal előfordult ez a probléma, de valahogy megoldották (sajnos a megoldást nem irták fel az oldalra, úgyhogy passz....)

Minden ötletet és tanácsot előre köszönök!
zsutyesz Creative Commons License 2006.05.24 0 0 491

Hát ha egyszer ez a vágya! :)

Köszi a tippeket!

Előzmény: _Gary_ (490)
_Gary_ Creative Commons License 2006.05.24 0 0 490
Ha valaki meghal, akkor marad utána egy urna, erre kattintva lehetőséged van siratni vagy valami ilyesmi, ha ezt párszor elmulasztod, akkor jön a szellem...

Nyiffants ki valakit, elektromos berendezést szereltetsz hozzá nem értővel, hagyod éhenhalni, stb. (szomszédot is lehet, befalazod vagy a medence kikapaszkodóját kitörlöd miközben úszkál), ha már nem kell az urna, törlöd. Nem lesz több szellem se.

Vigyázz, mert a Sim-ed bele is halhat a szellem látványába!
Előzmény: zsutyesz (489)
zsutyesz Creative Commons License 2006.05.24 0 0 489
Köszi, majd kipróbálom. Esetleg abban nem tucc segíteni, hogy kísértetet hogyan tudnék látni?
Előzmény: Sanzistift (488)
Sanzistift Creative Commons License 2006.05.24 0 0 488
Ugyanúgy, mintha építenél, csak közben tartsd nyomva a Ctrl-t.
Asszem. :)
Előzmény: zsutyesz (487)
zsutyesz Creative Commons License 2006.05.24 0 0 487

Sziasztok!

Tud nekem vki segíteni abban, hogy hogyan lehet falat lebontani a Sims2-ben? Ja, és szellemet is kéne látnom, de az se igazán akar összejönni :)

Köszi

_Gary_ Creative Commons License 2006.05.23 0 0 486
Szerintem nem, de az első lehetsz, aki ide ír ilyen ügyben. :D
Nem vallom a nézeteidet, és nem is akarlak rábeszélni egyikre sem, de minden kiegészítő újabb interakciókkal, vágyakkal, félelmekkel is bővíti az alapkészletet.
Vannak akik nem játszanak, csak építenek, lakberendeznek...

Nekem fönt van mind a 3 kieg és azon kívül, hogy sok helyet foglalnak nem bántam meg egyiket sem. Ha 826 nem is, de 10 családom van. Mellette, pár Sim az egyetemet gyűri. Vannak családok, melyek üzletet nyitottak, mások saját tervezésű házban laknak... Mikor melyikhez van kedvem, azokat gyötröm :D

Amúgy, miket akarsz kipróbálni? Azaz, mikről tudsz, ami benne van, de nem próbáltad és a kiegek mellett nem tudnád megtenni?
Előzmény: 4109 (485)
_Gary_ Creative Commons License 2006.05.19 0 0 484
Mondjuk nem lenne rossz, ha rendelkeznél az Éjszakák kiegészítővel, ami már föl is van telepítve a gépedre. Csak ezután tudod használni a hozzá való mini-image-et, mert ez csak a védelmet tartalmazza. Azért készítették, hogy ne a teljes CD-t kelljen image formában a vinyódon tartani, majd azt mountolva indítani a játékot.
Előzmény: mano67 (483)
mano67 Creative Commons License 2006.05.19 0 0 483
Sziasztok.

Szeretném a segítségeteket kérni.
Van egy sims2 image fájlom, ami megy is szépen. Kaptam egy sims2 éjszakák mini-image fájlt, amit hiába mountolok DT-vel, nem csinál semmit, csak megnyitja a meghajtót.
Arra lennék kíváncsi, szükség van-e még valamire, vagy én nem csináltam valamit jól?

Segítségeteket előre is köszi.
Gigi 23 Creative Commons License 2006.05.18 0 0 482

Sziasztok!

Szeretném a segíségeteket kérni! Megvan az Egyetem kiegészítő (netről), az alapjátékom is a netről van. A telepítés végén ugyebár kéri az eredeti DVD-t, nos én ekkor leállítom az "autorun.exe" és a "TSUPD.exe" fájlokat. Fel is megy a játék, el is tudom indítani (mini image-val), de ha már kollégiumot vagy házat akarok létrehozni, akkor kilép a játékból. Van erre valami megoldás? (Leszámítva azt, hogy meg kellene, hogy vegyem az eredeti alapjátékot, amit azért nem fogok megvenni 13 000 Ft-ért, hogy utána meg csak ott porosodjon!)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!