Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Kezd lassan beindulni ez az évad is. Carrie nem semmi. Ha jól emlékszem, annak idején Brodyt is úgy építette be magába, hogy a farkánál fogta meg a feladat lényegét. Később lett belőle a nagy szerelem.
Most is megint a lényegre tapintott a rafinált leányzó.
Ugyanis az 1 évad végi "cliffhanger" az valami okádék.
Gyakorlatilag nincs is.
Azt eltanulták hogyan kell filmezni, meg vannak kiváló szinészeik, ők találták fel szvsz a mocskos zsaru filmes változatát- nem volt nehéz nekik, franciák.
De ez kritikán aluli, hogy ugyan belebegtetnek egy átivelést, amit ki lehet bontani a következőkben, de gyakorlatilag nem oldanak meg semmit az évad végére. Ez igy k.vára nulla :( Inkább lett volna epizódos sorozat.
TWD s05e01 - ilyen ultra brutális kezdésre nem is emlékszem, hogy lett volna. iszonyat zúzás végig, méltó módon csapták le az előző évad végi cliffhanger-t. remélem ilyen durvaság lesz az egész évad!
Nekem sem kedvenc jeleneteim, de szerencsére annyira nem gyakori a későbbiekben, hogy ne tudnám ignorálni.
Azóta már meg lett dugva nem csak Elkins nővér (ami ugyebár borítékolható volt ld. 1. kép), de az emlegetett epizódban már a kórház igazgatónője is lelepleződött (2. kép):
Aktuális hír: most kaptam az értesítőt, itt a Homeland új évad, új felirat.
Tegnap majdnem hülyét kaptam. Pár napja megnéztem a Sebész / The Knick 9. részét. Tegnap vettem észre, hogy hiányzik a 8. rész. Furcsállottam, hogy kihagytam.
Ezután keresem a 8-as feliratot a feliratok.hu oldalon. 8-as van is, de 9 sehol. Itt kezdtem kiakadni, hiszen innen töltöttem le a 9-est, akkor az honnan varázsolódott a gépemre? Képtelenségnek tűnt az egész.
Végül a neten egy hozzászólás alapján fogtam gyanút:
It appears the release groups skipped the number 8 in the episode count, but S01E09 is actually S01E08. I think the reason for this is that Cinemax skipped a week of The Knick a few episodes back.
Tehát végül a feliratos oldalon is a 9-est utólag átnevezték 8-asra, azért nem találtam. Letöltés után persze kiderült, hogy bájtra egyezik a korábbival.