Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Maga az autó fittyfene, tudod jól. Van szerelő haverom, mostanában úgy hetente háromszor találkozunk melóilag, beszélgetünk. Lepetéztem, hova nőttek az alkatrész, meg a "mérnöki" árak.
Van olyan közös haverunk, akinek a 2017-19-ben kb 110 millából telerakott raktára ma 1,2-1,4 millió eurót ér úgy, hogy annyiért vinnék egyben! Hülye lenne odaadni. Apránként a háromszorosát reméli. Azt mondja, nyugdíj helyett jó lesz :--)))
Kértek árajánlatot távoli verseny logisztikájára, 5 éve 60 000 USD volt, most 200 000 lenne, előrefizetve.
De állítólag nem csak ez a kétperces kazetta van. Az ügyészek állítása szerint Magyar Péter összesen 11 kazettát adott át 1 óra 50 perc terjedelemben. AZ ügyészek azonnal gyorsított vizsgálatot rendeltek el.
(Ezt egy kommentben olvastam, nem tudom, mennyi a valóságlapja.)
A másikat én még nem értékelem, túl az események sűrűje zajlik ahhoz, csak egy észrevétel: bizonyosan van még felvétel, aki az ügyészségről kijövetelekor több interjút végighallgatott, annak ez egyértelmű. Van erre utaló elszólás. Én tudom, miért így lebegtetve mondja, azért mert rákérdeztek bent, hogy van-e még, és így hivatalosan nem lehet biztos benne, hogy "megtalálja-e".
Ugyanezt mondtam én is korábban, egyetértünk, régen a legalább másfél km-es lejtős, maximum sima jobb-sima bal kanyarokat tartalmazó részről értél tiltáson a csibegyári lassítóhoz, ahol valóban valóban eszméletlenül huplis és dobálós a féktáv.
Egy széria szerű Lada biztonsági felszerelésekkel együtt is kijöhetne 6-8 millióból, nemrég árultak régi Gti Swiftet, Historicost 4,5 milláért. Csak ugye az itthoni helyzet.
A szimulátor sosem volt az én világom. Sokan szimulátoroztak/nak az ismerőseim közül, engem sosem érdekelt. Versenyen 11 éve, az utolsó versenyem óta szerintem egyszer sem voltam, ez tudatos, nem akarom, hogy újra beszippantson- egyelőre-.
Hát nem kéne, de nyilván kivédhetetlen. Pillowtalk az angol szó rá, amikor a hozzátartozónak vagy alkalmi szexpartnernek fecsegnek a delikvensek. És ne felejtsd el, V.J. nem tudhatta, hogy a férje áruló lesz. Azt viszont nem hiszem el, hogy bántotta volna a nejét. Nem olyan típusnak tűnik egyik se, hogy megtenné vagy eltűrné.
Egyáltalán egy miniszternek szabad otthon pofázni bármi hivatalos dologról ? Zsarolhatóvá teszi . A házasságok (tudjuk jól) ritkán tartanak holtomiglan/holtodiglan ...
Másrészt nekem asse' tetszik igazán , hogy a házastársam hangfelvételére építek egy politikai ügyet .
Úgy szaros az egész , ahogy van .... és még majd jól el is mismásolják .
És még nagy hibát is követett el, nem lett volna szabad azt mondja, hogy a volt ellenzéki miniszterelnökjelölt nem veri a feleségét. ;P Hát, hogy fogják rá majd később, ha már Gulyás felmentette??
Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy a Rogán meg a Polt belebukik, az is valami lenne. Persze Rogán tovább szemétkedhetne a háttérből. Polt meg amúgy se jó arc, ha "már nem bír az ügyészeivel", akkor amúgy is esedékes oda egy új seprű. O;P
Nekem sajnos nem volt szimpatikus. Kálmán Olga műsora közben is fejhallgatót tettem fel, mert semmit nem utálok jobban, mint a közbevágós embereket... És MP közbevágós, nem hagyta végigmondani a mondatokat a csajnak, hanem belerágta a szájába, amit a felvételen akart tudni. Tk. voltak olyan szakaszok, ahol csak helyeselt a csaj, szóval ez a "féltem tőle"-duma, amit Nyúlszáj mond, még be is jöhet. :/
Arrogáns húzás. De logikus, hogy itt ér véget a történet, ők már őszintén elhiszik, hogy a mások véleménye értéktelen, csak az számít, amit ők mondanak. Mostantól akkor visszacsatolás sincs, hogy átgondolhassák, nem tévedtek-e mégis.