És persze az önkormányzattól kedve az uccanépéig mindenki hibás, mert nem adott kétezer forintot az anyának gázra. Holott a családban van egy apa, és van egy nagymama. A másik 3 gyerek az apánál volt, róluk ő gondoskodott, az anya és a nagymama erről az egyről nem tudott.
Szerintem se csbe , de vétkes , életet /vagyont veszélyeztető súlyos gondatlanság . Ami szerintem megér pár év dutyit . Szegény kisgyerek ....pusztulat a hülye anyjába !
Pontosan püfi. Csak kár, hogy lila gőzöd nincs, hogy ez a két izgalmas szóösszetétel ugyanabból a nyelvi furmányból gyökerezik. :) Gondold végig, mi is a karikatúra, talán rájössz, hogy miért a karika és a túra szóból rakták össze.
A két hülyenő közül egyiknek sem volt késztetése a gyereket menteni ? Remélem jó sokáig lesznek lakat alatt .
Láttam a felkomfot a hírekben : műa padlón , felnyitott tetővel , legmagasabb fokozatra kapcsolt kenyérsütő , a gyerek ágyától 5 centire . Agyon kéne' ütni az ilyen ökröket !
Én itt ugye azt propagáltam, hogy az anya, ahelyett, hogy videózott, próbált volna valamilyen formában a tanárokkal, szülőkkel együttműködve megoldást találni. De ugye le lettem hurrogva, hogy biztos próbált, de nem vezetett eredményre.
Erről jutott eszembe a hasonlat. Vajon miért nem vezetett eredményre, amennyiben így volt?
Nálunk miért nincs hiszticunami, ha gyerekek bántalmaznak másokat? Pontosabban van hiszticunami az elkülönítés miatt, az iskolai kamerák felhelyezése miatt. A bántalmazottak védelmében nincs.
Hajnalban a takaró rácsúszott a kenyérsütőre és meggyulladt. Pillanatok alatt az egész szoba égett.
A tüzet a nő megpróbálta eloltani, de erre esélye sem volt. Végül az anyjával együtt kimenekültek a lakásból. A gyermekszobában alvó ötéves gyerek felébredt a tűzre, megpróbált menekülni az ablak felé, de a szobából már nem jutott ki. Szénmonoxid mérgezésben és az égési sérülésekbe belehalt.
Sőt, ilyenkor nagyon tudják a megoldást, miszerint a bántalmazott gyerekek szülei vegyék fel a kapcsolatot a bántalmazó szüleivel, beszéljenek közösen a pedagógussal stb. Érdekes, olyankor senkinek nem jut eszébe, hogy filmezzék le a gyerek bánatát, sírását, és rakják fel a hálóra.
Az nem rosszindulat nála . Ennyit ért ... valamiért rögzült nála , hogy csak férfi lehet bántalmazó , a nőknek meg mentségeket keres . De nem vagyok én védőügyvéd .