Jézusom, ma egész nap égek!! Mindenki arabul irogat nekem, és fogalmam sincs mit!!! De majd okosan nézek...:))) de ez meg levélben nem látszik.... szóval mit írtál??? Én még csak az elején tartok az arab tanulásnak... nem tudom összerakni...
Ha visszajöttem, az a Dubai nagggyon érdekelne...remélem jön mindenki a Satiék bulijára???? Megyek pakolni, elaludt a gyerek...
Engem eladhat drágán, ugyis hamar visszahoznak, mert kidumálom magam... :)))) még majd könyörögnek, hogy vegyen vissza...:))) kicsit izgulok (nagyon) elég zűrös a program!!! meg csak barátnak ne szervezzen az ember utat!! Már gond van, még el sem indultunk...annyi akadály van, hogy már csak jó lehet...:)))
Uristeeeeen!!!! Ne csináljátok ezt velem!!!! Nem birom ki még ezt a 3 napot...vagyis éjszakát!!!! Bazáááár!!!! Teveeeeeee!!!! Sivataaaaaag!!!!! Én tiszta dilis vagyok, mi?? Ha elad az Uram, akkor rövid uton megszabadultok tőlem... Van rá esély, Ibrahim már a multkor is füzte, hogy szerez neki egy második feleséget...lehet, hogy elcserél???
Rohanok, mert még dolgoznom kell...már csak testben vagyok itt...
sziasztok! Legyetek jók, ha tudtok! :))) köszi a képeket mindenkinek meg mindent!!!
hát ilyenkor nem is szabad, az ember csak a szívét fájlalja. De nem mindennap költözik az ember uj házba, ennyit megér!!! Főleg ilyen szépbe...:))) legalábbis képen jól mutat!!
Hát mostmár semmi, de mikor mi befizettük 1 hónapja, akkor májusban 3 hétig annyiért lehetett menni last minute, csak sajnos az Istvánnak nem volt jó a mh-e miatt az időpont, de igy is tök akciós volt a mienk is, de nem ennyire azért. Le is csapott mindenki, akinek kint van a szerelme, pillanatok alatt elfogytak a helyek. De azért ez elég jó ár!!!! :)))) érdemes figyelni. Jó, csak a Dweik volt ennyi, de a többi is sokkal olcsóbb volt!!
Ja! Mindig ez az Insallah!!! De azért inkább szervezzetek rá!! Nem elég ülni és várni, hogy insallah!!! Mindig ezt mondom Ibrahimnak is, és a multkor 5 percig röhögött a telefonban... elöbb szervezd, meg, aztán jöhet az insallah!! Nem?
Én is ezt az Isztambult írtam itt Neked lejjebb!! Az is biztos buli lesz!! Az isztambuli szállást légyszi jól jegyezd meg, mert lehet, hogy érdekes lesz pár ismerősömnek, és nem találom mi anno hol aludtunk... köszi. Jó szervezést! Bár azért az akciókra érdemes ránézni szerintem, néha vadítóan olcsót tudnak írni a JT-ok.
A multkor azt hittem megőrülök, amikor megláttam a 25.900,-as árat 1 hétre szállással reggelivel...én nagyon gyorsan tudok ám csomagolni...:))))
Amikor valami újat látunk, akkor változtatunk a terven, mivel olyan határozottak vagyunk. Vagy mégsem?:-)))
De azt hiszem marad a Kelet-török elképzelés... Isztambba még van a malévnak olcsó repjegye, ott van is egy kedvenc kis helyünk, aztán ( a tervek szerint) továbbállunk a keleti végek felé. Egész a szír határig!:-))
De ugy látom, elrendeződtek a dolgok, és ujra van időd fórumozni!!!
Bocs, mindenkinek, de én most lelépek, muszáj egy kis arabot tanulnom, még hátha nem késő...:))) A Fannitól nem lehet egyáltalán. Különben is tök ciki, hogy előbb megtanulja, mint én...:)))) Rohangál a szobában és arabul üvöltözik!!! Kint kellett volna hagyni Ibrahimnál márc. végén, és most hazahozni, már beszélne rendesen...:)))) csak vicc volt!!