Tegnap lejött Vargamunka és szétszedte a bordó csodát. (Ügyes és jó fej, ajánlom mindenkinek akinek gondja van!!!) Ja , ócsó is!! Hát nem volt egyszerű, de leszedtük a tetejéről a komplett hidraulikus egységet. Ez ugye a Techshift, ha vki nem emlékezne még rá. Sajnos ma reggel utánajártunk az alkatrészáraknak, h. ha kicserélnénk minden kis szelepet tömítést... akkor jó borsos lenne a javítás. Úgy h. csak 1 adott dolgot cserélnénk annak nincs értelme, mert még nem született meg az, aki tudná h. melyik a rossz egység. :))) Képeket később teszek fel, talán ma este. Mellesleg örülnék neki ha vki lefényképezné egy 2.0-ás Vivaró v. Trafic váltóját felülről!! Minél nagyobb a kép annál jobb nekem :). köszike sziasztok
szia ! köszönöm már tetem alá több szigetelést mert nekem is eszembe jutót hátha a véget van :) holnap megnézem mert ma nem volt idő próbálni .köszönöm szépen .hogy telik a hétvége nem szabin vagy véletlenül a balatón partján ?
Sziasztok! Nekem amikor nyüszögött az a stabilizátor szilentje volt. Olyan volt, mintha egy lovasszekéren ülnék :). Gumiszőnyegből vágtam egy darabot és kívülről tettem a szilentet lefogató pánt alá. A szilentből a bevágásánál (hogy a stabi csőre rá lehessen húzni ugye) kb. 3mm-t levágtam. Így újra erősen rászorult a csőre és megszünt a nyiszogás. Remélem érthető és ez lesz a megoldás a problémátokra. hali
szia! szép napot ha jól emlékszem neked lóg a futómű a kormány vagy valami apróság :) kezet foghatunk nem tudom miért szét rángatva és nekem is elkezdte minden feszes és még nem tudom miért de úgyis addig megyek még meg nem lesz :)vagy ki nem készülök egy napja nézzük egymást a verdával és kéreti magát :)
üdv :jó motorozást ! ˙(sisakrostélyt fel és irány a szúnyog felhő széles mosoly kéretik )
szia ! szép reggelt mindenkinek ! igen látom a számod ha gondolod rád csörgök csak írj mikor jó neked az email fiókom mostanság nem igen jeles szemel vagy tartva :) legutóbb deyco szíjat használtam és eszt is ajánlom .megfizethető nem rossz valamiért bejött.VITATKOZHATUNK de nem megyek vele már annyit mint eddig :) találtam egy jó olaj forrást a váltó olaj 2000-ft belevaló literje. jelzek ma ha jó és beszélünk . üdv baleset menteset jó hétvégét nektek is
Megadtam a számom,de nem hívtál,kérlek add meg a számod. Ha így haladok idén meglesz 100e km a Traficba :) Az autó ok,de a kuplung induláskor rángat meg az első futóműben valami elképesztő mód nyöszörög,nyüszüg /nem lód/,gondolom a sok téli sós út megtette a hatását.. ja és kiment a ventilátor fokozat szabályzó világítása.. Tehát ami lassan kéne -Vezérlés -Nyöszögés megszüntetése -Ventillátor fokozat jelző izzócsere,ja és egy helyzetjelző csere
Tényleg milyen szíjat használtok a vezérlésnél? Anno opeleknél/combo,astra,vectra/ csak Gates szíjat kaptak,de álltólag az utobbi időben sokat romlott a minőségük.
szia ! Hála munkám van elég még talán sok is de ez soha ne is legyen másképp :) na most ha esetleg felhívnál telefonon beszélhetnénk róla hátha üdv mindenkinek
Igen, még mindíg áll csipesz autója,de én már ott tartok, hogy ha bemegyek ebbe a szevízbe rájuk gyújtom az egészet. Múlt hét pénteken húztuk át hozzájuk az autót, kedden néztek rá először, aztán hívtak, hogy kettesben van, mit csináljanak. Vazze! alányomok két krokodilemelőt, behúzom a csáposra oszt jónapot! A betyár élet az ilyen kontárokba, hogy az elején nem azt mondja, hogy bocs de inkább nem vállalom, hanem persze, hozzátok. Aztán megy a tüppögés. Sajnos megbízható miskolci szerelő nincs, akire rábíznám. az OPEL Sajóba meg akkor sem vinném, ha nem lenne más. Bocs a kifakadásért, de ez már idegbaj.
A TECH-2 azt mondta: 00061 hiba. Azt beszéltem csipesszel, ha elvállalod, akkor felvontatjuk hozzád. Én most szabadságon vagyok a Balatonnál, de kedden már teljes kapacitással rendelek. Rühellem, ha ilyen dolgokkal kell foglalkoznom, m ert vamn pár primitív, akinek csaqk a szája nagy.
Majdnem elfelejtettem h. Techshift!!! Volt már dolgod ilyennel? Igazából KC meg tudná csinálni de nem elektromos a bibi hanem mechanikus a probléma és le kellene venni a váltót, ő meg nem ér most rá.
Mellesleg este vontatnátok autópályán? :) V. már vki csinált ilyet?
Ahol tudunk segítünk nem? Az én sztorim annyi, h. hazafelé menet megláttam egy lerobbant autót. Tök véletlenül volt egy pót akku az autómban és nekik pont az ment tönkre. Na erre is kicsi az esély nem? Szóval mentem utánuk h. hazakísérem őket, háááááááááát olyan volt a környék, h. nem mertem kiszállni csak vártam h. visszaadják. Már gondolatban nekik is adtam, de végül nem úgy lett :). Egyébként havernál volt az akku kölcsön és akkor vittem haza.
Egyébként elromlott a Vivaro. Valszeg a kupplung munkahenger rossz. Megnézte egy szaki amíg szabin voltam és valahogy betette 2-esbe. Most nem indítható és 2-esben áll a parkolóban a szerelő előtt. Ha valahogy kiveszem sebességből és nem jutok ötről-hatra a szerelővel akkor bevállalnád? Egyelőre felmérem a lehetőségeket.
szép napokat kívánok! Hasonló helyzet volt én a parkolóban csináltam az autóját az emberünknek.A rend éber őrei megérkeztek és kérdik kié az autó mondom mindjárt jön majd előkerült vagy két óra múlva ott kellet várnom két órát mert nem tudtam hogy kiét is szerelem ép .A hideg is kiráz ha vissza gondolok rá :( üdv mindenkinek balesetmenteset
Kreutzb1 nehogy úgy járjon,mint én eccer! Ketten megyünk az utcán este sötétben, oszt odajött egy bodzatündér, hogy segíccsünk már betolni a Zsigát! Tolás közben közelít egy rendőrautó, bokszosok szétfröccsentek, mi meg haverral ott maradtunk egy lopott Zsigával. :-)))))))))
szia köszike! amiota nálam van azota 10/40 öntetek bele szerinted jot tenne neki 5/40 es mivel városban használom 10-15 ezrenként van olaj és szürö csere szerintem az autom olyan mint egy nö mindig van valami problémája csao