merciw115! ...és akit érdekel: Mercedes-Benz Classic Magazin: http://www.mercedes-benz.com/classic-magazin Egyébként én megvettem egy példányt az újságosnál 2500 Ft-ért, és utána megrendeltem a benne található szelvénnyel, faxon. Úgy csak 6 Euro/db. Egyébként elég sok paramétert kell kitölteni, és két nyelven adják ki: angol/német
A 600 kupéból két db prototipus készült pontosan, egyikkel az az emberke járt (ciki, de nem jut eszembe a neve), aki tervezte a 600-600 pullmant + ezt is.
Egyik MB Classic újság részletesen taglalja a 600-as (W100) történetét, középpontban az itt korábban belinkelt John Lennon féle autóval. Nagyon jó kis töréstesztes illetve afrikai ütős-vágós képekkel illusztrálva.
Mutatnék 1-2 érdekességet amit kaptam az autóval, lehet, hogy segíteni is tudok esetleg valakinek bizonyos kérdésekben. Rádio papírjai, szervízkönyv, robbantott rajzok stb. Szerintem elég ritkának számítanak már ezek a papirosok, nem?
Sajnos ebben az országban mindenki egy autóból akar meggazdagodni és sajnos mindig azokból amik silányak.Ha viszont rendesen megcsinál az ember egy autót és azt még fotókkal és számlákkal dokumentálja is ,azt bezzeg még bekerülési áron sem tudja eladni.Ez van az emberek a külcsinre mennek ,meg egy bizonyos körben semmi sem számít,csak oda nem lehet bekerülni.