Nos, többek között ezért sem akarok játszani a labiban, mert pl.k egy kártyához is ilyen sok információ tartozik.
Egyre bonyolultabbá teszik a játékot. A fórumon is sokat értetlenkednek az új kártyákkal kapcsolatosan. Nehéz ezt a rengeteg információt megjegyezni, és szerintem nincs is sok értelme. Bár, ha úgy vesszük, mint egy átlagos társasjátékot, akkor rendben van. Ez a játék tulajdonképpen egy kvízjáték és egy társasjáték keveréke lett. Eléggé speciális, de ez eddig is így volt.
Míg csapataink álomországban harcoltak, addig galád módon a bajnokságban már szarra is verték csapatunkat. Egyébként nagy küzdelemben sikerült a 14. helyet elérnem:-) Ahogy nézem, ez se nem lesz egy jobb:-)
Van egy szint, amit a klántagoknak le kell építeni, az óriáson okozott sebzésekkel. Itt 800 a szint, a 688 ahol épp tart a klán a küzdelemben. A szint minden egyes óriás legyőzése után növekedik- én amikor beléptem azt hiszem 350 vagy 400 volt-Az óriás legyőzése után a tagok az okozott sebzés arányában eszenciákat kapnak, amit bizbaszok vásárlására lehet felhasználni. Egyébként az óriás nem egy nagy szám, egy átlagtudású játékos simán le tudja győzni., és még vbannak segítő kártyák is. Simán lehet a kártyával 1 sebzést okozni, és van valamiféle darázs, ha azt használod, akkor minden sebzést megdupláz. Tehát győzöl az óriás ellen 6:2 re ( ez mondjuk egy gyenge eredmény, én általában 6-7-8-9, de volt már 10 ig jutottam) akkor 12 sebzést okoztál neki.
Az igazsághoz tartozik, hogy a bajnoki szereplés már a többedik helyre csúszott vissza. Itt van ugye a trónharc, a szellem írtás, és újabban az óriás leölés. Valahogy ezekre jobban összpontosítok. A bajnokság meg azért egy elég sokszereplős játék, ahol az én szereplésem nem csak tőlem függ.
Amit nem értek. Úgy emlékszem, hogy a 2. csoportban is volt már jobb eredményed, mint itt a 3. csoportban. Szerintem tartod a szintedet, csak nincs most szerencséd ebben a bajnokságban. Rengeteg múlik a szerencsén.
Nekem még nem lohadt le a lelkesedésem. Asszem' már kb. lassan nyolc hónapja ugyanabban a labiban vagyok, de a küzdőteret majdnem minden nap használom. Szinten tartás. Eroboka néven már régen nem soroltak be a bajnokságba, mert a másik nick nevem alatt futok a bajnokságban és a kupában is. Igazából én csak a küzdőteret kívánnám használni, de mivel besorolnak, becsületből mindig lejátszom. Jelenleg 3. helyen állok az egyik csoportban, de még hátra van másfél mérkőzésem. Nekem bejött nagyon a küzdőtéri játék, mert a labiban a sok kártya csak az időt veszi el, és hát időből van a legkevesebb. :)
Köszönöm! Én is azt hiszem ilyen még nem volt. Meg az is lehet, hogy többet nem is lesz:-)
Lysandra valóban nem könnyű ellenfél, de azért engedékenyebb mint a Medve és Metro, hogy a legújabb kedvencemről már ne is beszéljek. (Szerencsére már a nevét is elfelejtettem)
Egy nap két trón. Ilyened még nem volt! Vagy rosszul emlékszem? Ez tényleg jó nap neked! Csak így tovább, ilyen lazán és gyorsan! :) Lysandra nem egy könnyű ellenfél!
Véletlenül rá lehet bökni, egyre, kettőre, háromra, na jó még 10-re is. Mi is így kezdtük valahogy. De azért a 66 százalék, az már túlmutat ezen a véletlen sorozaton!
Ha ki lehet hívni, játszom majd vele, és meglátjuk mire képes.
Egyetértek, én is így gondolom. De mivel én még nem játszottam Anikó ezen ellenfelével, így nem ismerhetem minden mutatóját. De 66 nap után 62,2 % jó válaszarány nálam gyanús határeset, hiszen az első három csillagig nagyon sok olyan kérdés van, melyre senki sem tudhatja elsőre a választ, ha csak nem véletlenül bök rá.