Keresés

Részletes keresés

Falcobb Creative Commons License 2024.09.24 0 1 21763

Szerintem csak felkészületlen volt a cikk írója, és az a kérdés alapból Sziliról szólt. :D 

Paksnál csak centerben lehet változás. Lake-nek fix idejű szerződése van, és az egyik bb1-es cikknél Dickey nevét emlegették. 

Előzmény: B0nyi (21761)
RJBarrett Creative Commons License 2024.09.23 0 4 21762

Hát, lehet még Pot sem tud róla :D

Előzmény: B0nyi (21761)
B0nyi Creative Commons License 2024.09.23 0 1 21761
pool59 Creative Commons License 2024.09.21 0 1 21760

Köszönjük!

Előzmény: falcoszurker (21759)
falcoszurker Creative Commons License 2024.09.21 0 5 21759

A Falcóban bemutatkozott az új igazolás, Trey Diggs. Az amerikai légiós bő 17 percet töltött a pályán, 9 pontig jutott. Diggs motiváltan vetette bele magát a meccsnek, gyors játékosnak tűnik – és csapatembernek. Ugyanakkor még érezhetően keresi a helyét a rendszerben, talán emiatt nem jöttek be a távoli dobásai: négy triplakísérletéből egy sem ért célba.

Falco: Váradi 9/9, Pongó 2, Clark 7/3, Tiby 12/3, Popovic 12. Csere: Perl 15/3, Keller 14, Diggs 8, Bognár 13/3, Kovács B. –, Sövegjártó –, Verasztó –. Edző: Milos Konakov.

Előzmény: pool59 (21758)
pool59 Creative Commons License 2024.09.21 -1 2 21758

Tud valaki a tegnapi meccsről pontdobókat?

csege Creative Commons License 2024.09.20 0 4 21757

Én reménykedem, ha nem lesz Magyarországon hivatalos közvetítés, akkor nálunk is korlátozás nélkül nézhetőek lesznek a BCL meccsek.

Előzmény: _Espada (21754)
Godemperor Creative Commons License 2024.09.20 0 2 21756

A kamerás rendszer maradt, de ahogy nézem a stream a YT-on megy. Ebből kiindulva remélem nem lesz a szokásos akadás, megszakadás, elveszett jel stb. Meg a YT gyakorlatilag mindenen nézhető.

Előzmény: reYKK (21751)
RJBarrett Creative Commons License 2024.09.19 0 7 21755
_Espada Creative Commons License 2024.09.19 0 7 21754

Sokkal érdekesebb a következő:

A Hunbasket és a Basketball Champions League (BCL) élő mérkőzései nem lesznek elérhetők a mindigTV GO platformon. Az előző szezon mérkőzései 2024. szeptember 30-ig lehet megtekinteni.

Mondjuk VPN-el eddig is meg lehetett oldani, ha nem kerül magyar szolgáltatóhoz a jog, talán ingyenesen lehet követni majd youtubeon. (Ahogy lehetett tenni más országból az elmúlt években.) Hunbasketen biztos nem lesz BL fenn.

Falcobb Creative Commons License 2024.09.19 0 2 21753

A hunbasket youtube csatornáján is a mindigo-s kamerarendszert használják. Alapvetően biztosak lehetünk benne, hogy ehhez az 1-2 évvel ezelőtti befektetéshez még nem fognak hozzányúlni, főleg a mostani gazdasági helyzetben. Viszont ezen az oldalon előfizetési lehetőséget nem látok, és talán ez a weboldal is stabilabb lesz mint a mindigo. 

robi0122 Creative Commons License 2024.09.19 0 1 21752

Ugyanazt a kamerat hasznaljak es ugyanaz a technologia van felszerelve az up meccsek helyszinein is.

Előzmény: Smsng88 (21749)
reYKK Creative Commons License 2024.09.19 -5 0 21751

marad minden a regiben csak felulet a más.

nezzetek rá az u20 keresztjatekra, ugyanaz a minoseg

Godemperor Creative Commons License 2024.09.19 0 1 21750

Hát a mindigfos nem tette magasra a lécet. A felület nem rossz, én bizakodom.

Előzmény: Smsng88 (21749)
Smsng88 Creative Commons License 2024.09.19 0 3 21749

Ahogy nézem a https://www.hunbasket.tv/ lesznek valószínűleg a meccsek, kérdés, hogy milyen technológiával. 

zizou0005 Creative Commons License 2024.09.19 0 1 21748

Akkor az MKOSZ a hunyó, mert gondolom a szerződésben szerepelnie kell, hány meccset kell adnia a közmédiának.

Ezek szerint nekik az elég ami eddig volt/most van.

Esetleg lehetne módosítani, újratárgyalni, stb.

Csak ehhez hajlandóság kellene, ami nem hiszem hogy megvan ...

Egy kis akarat meg tökösség kellene hozzá.

Előzmény: Gabriel Sousa (21747)
Gabriel Sousa Creative Commons License 2024.09.19 0 3 21747

Javítsatok ki, ha tévedek, de úgy tudom, ha az MKOSZ az M4, Dunaworldel, valamint a Mindigoval szerződött a közvetítési jogokról, akkor más csatornának nincs lehetőségük közvetíteni. Ezért nem láthatunk a SzombathelyTV-n sem idegenbeli mérkőzéseket. A Szalay-elnökségének köszönhető, de a Báderéknek sincs szándékában változtatni ezen.

Előzmény: zizou0005 (21744)
zizou0005 Creative Commons License 2024.09.19 -2 1 21746

Hidd el, erre semmi esély.

Nagyon nagy ellentétek vannak.

Előzmény: csege (21745)
csege Creative Commons License 2024.09.19 0 3 21745

Sok dologban igazad van, de a szurkolótáborok egyesítésére szerintem lehet esély. Két hónap van még a novemberi válogatott mérkőzésig. A szombathelyi szurkolói csoport(ok)nak kellene most kezdeményezni, hiszen most tényleg ők vannak talán a legnagyobb számban. Először a szövetség felé jelezni, hogy jelölje ki a B közép helyét a jegyvásárlásnál. Másodszor pedig a többi csapat szurkolói felé tenni egy gesztust, hogy meghívják őket, hogy szurkoljanak közösen a válogatottért. Lehetne akár közös Facebook csoportot is létrehozni, ahol a részleteket egyeztetik.

Előzmény: zizou0005 (21744)
zizou0005 Creative Commons License 2024.09.19 -1 15 21744

Végre valahára leesik azért szép lassan, hogy mi kosárszurkolók le vagyunk szarva.
Engem is bosszant, hogy a BL meccseinket sem adják.

Igen, van az M4 meg a Duna World, na de nem csak őket kell ám ekézni folyton, nem csak ők közvetítenek sporteseményeket.

Spíler 1-2, Sport 1-2 ... vajon ezek miért nem adják akkor?

A magyar kosárlabda úgy ahogy van, válogatottól kezdve klubokig és szurkolókig a béka feneke alatt van.

A szövetség évek óta pofán köpött minket a mindigfossal.

A klubok kiálltak ellene? NEM!
A szurkolók összefogtak? Egységet alkottak? NEM!
Pár ember hőzöngött különféle fórumokon, aztán ennyi.
Pedig simán lehetett volna erőteljesen fellépni (nem erőszakosan), de ennek híre-hamva nem volt.
Aztán ott vannak a válogatott mérkőzések.
Fociban ott áll egymás mellett fradista, újpesti, miskolci, fehérvári, debreceni, stb stb.
Kosárlabdában ez elképzelhetetlen.
Itt Szombathelyen sok válogatott meccs van ... hányszor szurkolt közösen a Falco és Körmend tábor (esetleg Sopron és Egerszeg, mert közel vannak) a Magyar válogatottért?
Egyszer sem, és szerintem soha nem is lesz ilyen.

Általában van egy zászlóshajó (most mi, élvezzük is ki), ahol kosárlabda láz van.
A többi helyen meg nincs. Az előző zászlóshajó meccsein (Szolnok) kong az ürességtől a csarnok.
Majd ha nem mi leszünk azok, itt is lesznek bőven szabad helyek.

Az egész magyar kosárlabda társadalom egy nagy büdös lóf@sz.

Erre nem kíváncsi az ország, higgyétek el.
Ettől függetlenül azért engem is idegesít a sport televíziók hozzáállása a BL-hez, de ebben nem csak csak ők a ludasak.

B0nyi Creative Commons License 2024.09.19 -1 9 21743

Azért van abban vmi bicskanyitogató (még akkor is, ha az indián nagyfőnök kedvenc sportja), h egy másodosztályú foci egy közszolgálati adón, ahol ráadásul arra van pénz, amire csak akarják, megelőzi fontosságban a magyar csapatok nközi kosármeccseit. Pl a BL-nél elég lenne átvenni a képet, nem is kellene utaztatniuk egy komplett stábot. Pont a DunaWorld miatt nem jogos az idősáv érv. De még az sem volt a szövetség részéről, h kedves szurkolók, bár nagyon szerettük volna, de a következő okok miatt nem kerül képernyőre semmi. S akkor látná a mezei szurkoló, h tesznek bele munkát. De így... Leginkább azt érzi az ember, h igazából ők is leszarják.

Előzmény: BerCLas (21740)
robi0122 Creative Commons License 2024.09.18 -1 2 21742
Előzmény: sargafeketeasziv (21729)
PHX Valley Creative Commons License 2024.09.18 -1 2 21741

A tenisz kontra kerékpár témát szerintem tökéletesen látod, ez egyébként is jó példa volt a  témához, egyet tudok érteni vele.

Előzmény: BerCLas (21740)
BerCLas Creative Commons License 2024.09.18 -9 1 21740

Igen, teljesen egyértelmű, hogy az MKOSZ-nek kellene ebben sikeresen közbenjárni. Azért írom , hogy sikeresen, mert tudomásom szerint Báder tavaly tett egy kört ez ügyben az M4-nél, de ők nem tudták volna biztosítani állandóan a szükséges idősávot (gondolom a foci BL miatt, mert ugye az is pont kedden-szerdán volt, bár ott van ugye a Duna World is, szóval nem értem).

Az előző egy-két évben már a Volán hokicsapata sem került képernyőre (pedig azért a jégkorong népszerű idehaza), aztán idéntől újra lehet látni őket a nemzetközi színtéren (ez mondjuk a sport tv-n). Az M4 nem kereskedelmi adó, tehát nem csak profitorientált szempontból kellene dönteniük, de nyilván azért ott is többnyire ez alapján választják a közvetítendő sporteseményeket.

Az a baj a hazai kosárlabda brand szempontjából a béka segge alatt van itthon, persze ez bőven összefügg azzal, hogy férfi vonalon sem válogatott szinten, sem klubcsapat szinten nincsenek komoly eredmények. Megkockáztatom, hogy ha a Falco egyszer eljutna a BCL Final Fourba, még az sem változtatná meg a dolgokat. Itt sajnos magasabban mérik a sikereket a népszerűség szempontjából, ami a magyar csapatoknak szinte lehetetlen kategória. Ehhez a válogatottnak például EB-n legjobb 8 közé kellene jutnia folyamatosan és kellene egy Euroligás csapat is. Esélytelen.

Tudjátok jól, hogy én nagyon szeretem a teniszt. Na most elárulom nektek, hogy az Eurosport azért koppintotta le ezt a sportágat a képernyőjükről (kivéve a Grand Slameket), mert a bicikliversenyek már nagyobb nézettséget hoznak nekik! Rengetegen bringáznak (én mondjuk 20 éve nem ültem biciklin), így az emberek többsége nyilván jobban magukénak érzi az ilyen versenyek közvetítéseit, nem beszélve arról, hogy az utazás is milyen nagy divat lett és a versenyek közben sokakat a városok, tájak is érdeklik, tippet adhat nekik egy következő utazáshoz. Szóval sok minden változik.

(amúgy az életben bármilyen változás történik az nekem már csak hátrányos tud lenni)

Előzmény: B0nyi (21739)
B0nyi Creative Commons License 2024.09.18 0 3 21739

Tartok tőle, hogy nem érdemi megoldás lesz a bajnokságot illetően. Persze várjuk ki a végét. 

A BL-közvetítés meg régi adóssága az MKOSZ-nek. Igen, nekik, m. nekik kellene elérni, h képernyőre kerüljön (nem mindigfos szinten...) Vmiért ez 5 szezonon keresztül sem sikerült.

Előzmény: BerCLas (21738)
BerCLas Creative Commons License 2024.09.18 -8 5 21738

Gondolom a BCL meccseket így sem fogja közvetíteni egyik sport tv sem. A Sport 1-2 idénre elveszítette a komolyabb labdarugó bajnokságok közvetítéseit, de a foci BL pont lefedi a kosár BCL idősávját. Viszont így, hogy az M4-en nincs már foci BL nem tudom mekkora esély lenne ott a közvetítésre. Az összegről úgy tudom kb.30M Ft, ami egy M4-nek bagatell kiadás, persze ahogy már korábban írtam vannak más sportcsatornák is. Jó lenne már nem kizárólag magunkat szórakoztatni egy ilyen komolyabb szintű kosárlabdával.

robi0122 Creative Commons License 2024.09.18 0 1 21737

Facebookon azt írta az MKOSZ oldala, hogy jövő héten jelentik be, hogy mi lesz a mindigo helyett!

Előzmény: splity24 (21736)
splity24 Creative Commons License 2024.09.18 0 4 21736

en bizom benne, hogy a szovetseg megengedi a csapatoknak az online kozvetitest. 

Előzmény: Smsng88 (21735)
Smsng88 Creative Commons License 2024.09.18 0 1 21735

Hol lehet nézni majd?

"

Kedves Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy a magyar NB1/A kosárlabda bajnokság a továbbiakban nem lesz elérhető a mindigTV GO platformon,

mivel a 2024/2025-ös szezon mérkőzéseit már nem Társaságunk közvetíti így a HunBasket csomag is megszüntetésre kerül.

A fent jelzett változás miatt, korábbi előfizetésével kapcsolatban Önnek nincs további teendője.

"

falcoszurker Creative Commons License 2024.09.16 0 1 21734

Ne vegyél,  egyenlőre várj a klub közleményére,  mert most alakítják ki a vendég szektort!

Előzmény: sargafeketeasziv (21729)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!