Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
mindeközben '76-ban magyarország küzd sz áruhiánnyal, és a szegénységgel:
szegény kisgyerekek bőrcsizmácskában, orkánkabátban, és hímzett irhabundában nyomorognak, miközben gyesen lévő szüleik romos utcákon heverő döglött lovakat filéznek ...
én megmondom, az volt, h ezek is többet akartak (rabolni), meg az itteni III./3. szabotőrök is többet akartak szintén rabolni, és egyszerű csereüzlet jött létre ... egyfajta újgyarmatosítás ...
kétgyerekes, üzemi oszt. vez., vagy könyvelő/főkönyvelő otthoni környezete szoci csillárral 1980-ban Münchenben a Derrick című sorozat díszlettervezője szerint ...
nahát, itt elromlott a zár, és jöttek megszerelni. én nagyon vártam őket, mert a szifont azóta sem tudtam letekerni, gondoltam, jó magyari szokás szerint megszifonoztatom őket, de nagy meglepetés volt, amikor az ajtóban megjelent két ferdeszemű, kétméteres, cérnabelű ninja ...
(sztem lehet betörők) kb 5'-t voltak itt, a japán kultúra miatt képtelenek voltak értelmezni a szifonnal való próbálkozást, és elhúztak a pcsába ...
persze, hát leírták egy könyvben egy bakfis hagymázas álmait, ez még nem jelenti azt, h az egész német trsdlm úszott a szarban ... mindenki jól érezte magát, hiszen nekik gorenjélyük volt, amíg nekünk Lehelünk ...
valahogy a kapitalista propaganda lehetett jobb, ha itt a szociban nem hittük annyira a kinti nyomort, de kint elhitték, h itt mindenki béklyóval a bokályán húzza a Volgán a gályát ...
vagy csak a pénz ... fogták magukat, és megvásárolták a szoci-blokkot ..
ésugye akkoriban kezdett felfejlődni a prostitúció is, amikor még nem jöttek Kelet-Európából a vásárolt cigánylányok, vagy Kínából a gyerekek. az ottani diáklányokat kellett beetetni a herkával, akik a függőség miatt aztán könnyedén ráálltak a dugásra. Az állatkerti megállós gyerekek sztorija is erről szól, hogy gyerekeket etetnek be a kábítószerrel, akik szinte az első alkalom után ott találták magukat a metrómegálló-béli placcon ...
konyhából átalakított (bebasztak egy sezlonyt), alagsori, mocskosfalú lyikban tengődik a heroinista diáklány ... a háttérben befigyel a zománcozott tűzhely a kivezetőkéménnyel, és az önállóan álló mosogatómedence ... boldog, szabad emberek! hiszen lehetett kapni pl. PlayBoy-t is, meg még rosszabbakat is ...
fontos volt ez nekünk, h nekünk is legyen ilyenünk!
érdekessége a filmnek, h 1980-ban forgatták, és mutatták be az NSZK-ban, de magyarországra valamiért csak a kétezres évek után került ... vajon miért? Csak nem a jólléti propaganda ellenessége miatt?
ami egységes, és nem tom, h a német kultúra része-e, vagy a rendezőnek volt ez beakadva, de a márvány-mahagónitól kezdve a cementkockás mázolt hokkedliig, mindenütt van vállfa az előszobafogason. Akkor is, ha nájlonitthonka (yuyy!), meg akkor is, ha ballon, és selyemsál van rajt' ...
milyen érdekes, h a müncheni alkesz plafonról lelógó villanykörtéje, leszakadt reluxája pontosan uolyan, mint a szoci alkesz légyszaros villanykörtéje, és szakadt függönye ...
de érdekesch!
aszinné a zember, h ottan kristálycsillár vót, de nem!
és elég gyakran szerepel a kábítószer, mint körülmény, szervezett bűnözés, heroin ... a 70-s, 80-s évek-béli Münchenben ... mert nagy volt a jóllét ... a proliknál selyemtapéta ... meg persze! alkesz családoknál a vizes falak ... nahh jahh ...
Ezt egy barátomnak írtam, akinek a barátai elképesztő helyzetekbe kerültek gondolataik megosztása miatt :
számomra érdekes, hogy ez a felület ismerősök keresésére, gondolatok, élethelyzetek közlésére keletkezett.
Egyrészt lehetne vezetni naplót, amire nem érkezik reakció, senki sem tudja meg, oda miket írok ... esetleg beleírom, h kiket szeretnék 39 késszúrással megsemmisíteni, aminek egészen addig nem lesz jelentősége, amíg nem történik egy ilyen bűncselekmény, és véletlenek sorozatának köszönhetően esetlegesen ezzel egyidőben felszívódok valahová, és miközben átkutatnak, rábukkannak a titkos jegyzeteimre, ami végzetesen terhelő lehetne rám nézve*.
másrészt érzéseket, élményeket, fantáziákat megosztani nem bűn ... a kérdés az, h neked való-e egy olyan társaság, akár munkahelyi, akár baráti, vagy szakmai, amely képtelen értelmezni
g o n d o l a t o k a t,
melyek, bár valós élményekről, érzésekről szóló beszámolók, de mégis, mint amatőr irodalmi alkotások működőképes terápiaként hathatnak mindannyiunkra ...
*és garantálom, h lesz akár nem reagáló olvasó, aki azt hiszi, szeretnék embereket 39 késszúrással megsemmisíteni ... és screenshotol, gyűjt, felcímkéz, és a végén összerak egy felismerhetetlen Picasso profilt rólam/rólad, h nNa! XXX/Calamayca így néz ki! És örül, és boldog! és mennek a privátok, h #teisláttad, #mostmonddmeeg ??? mit csinált, mondott, stb ...Bátorság!
ha nem említenek máshol, én sem említek más kocsmákat.
Letiltások
A moderátorok és adminisztrátorok a szabálysértő, továbbá a kulturált társalgást szándékosan vagy ismétlődően akadályozó felhasználó - illetve a felhasználó által használt nickek jogosultságait korlátozhatják. A tiltás az adott topikra, alfórumra, fórumcsoportra, az egész fórumra ("root"), klubfórumra vonatkozóan lehet ideiglenes vagy végleges.
A Klubfórumokat a klubfórumok tagjaiból választott testületek felügyelik, akik a saját SZMSZ alapján működnek. A moderátorok ezen testületek utasításai szerint intézkednek a technikai jellegű törlések kivételével. Rendkívüli esetben a moderátorok önállóan is intézkedhetnek, azonban ezeket az intézkedéseket a választott testületek felülbírálhatják.
Az én SZMSZ-m az, h aki rólam nem beszél máshol mással negatívban, megszegi az MM III. 1.1. F. pontját (pl. olyanokat persze lehet mondani, h: "én nem is vettem észre, h tokája van!"), nem jön basztatni, azért, hogy szeressem, azért, hogy valamit tegyek meg, azért, h valamit ne tegyek meg, azért, h foglalkozzak vele, azért, h lehányjon, azért, h jómodorra intsen, neveljen, megmondja, h amit megéltem, az nem úgy volt, stb ... nahh, ők jöhetnek ... a baráccságosak ... ha senki sem az, akkor senki!
azt pedig ki is felejtettem, h sérelmeihez vígan hozzácsapott egy jóindulatú külső személy által generált katyvaszt, amiben azért nyakig benne volt ő is ...
A funkcionális analfabetizmus magyarországon 30% feletti
és ezen a fórumon felülreprezentáltak ...
pl:
Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok.
én belátom, h ez nehéz ... néha nekem sem könnyű ...
az is nehéz lehet, h vagyok. akár ezen a fórumon is. van egy hely, ahol ÉN Vagyok! Kb mindenhonnan ki vagyok utasítva, de létem nem fog szűnni attól, ha esetlegesen innen is.
Az, h mások fittyet hányva a modialaplevek III. 1.1. F. pontjára, személyemre fórumszerte ráhánynak, és idetolakodva, látszólagos barátságot mímelve megzavarnak a magammal folytatott társalgásban, nem jelenti, h a nyitóban szereplő kritériumoknak megfelelne, mivel óriáási, szexista, nőgyalázó képeivel, idétlen, százéves, ma már esetlegesen zsidó-kontextusba helyezetten tiltott, és kellemetlen humorával idetolaxik, és innen ki van utasítva, és felkapják, és hurcolják, h a modi nem engedett bántalmazni engem. De egyéb külső topicokban pedig folyik ezerrel a lé ...
én azt mondom, már nagyon ritkán szabadulok ki innen, gyalázzatok, ahogy kedvetek tartja, szívetek joga, de ide ne gyertek se előtte, se utána semmit sem mímelve bazsalyogni ...