Remélem, Viki gazdasszony nem vitte el a jelölteket egy laborba, mert a "hogy bánik egy gyerekkel" teszt után már csak az következne, hogy megnézze: nemzőképes-e a férfi!
Ez a nő nem társat keres, hanem egy "tenyészbikátcsődőrt", aki végre megadja neki amire vágyik: egy gyereket?
Ha van egy kis esze Jázminnak (és nem a szerkesztők döntenek a kérdésben), nemet fog mondani ő is, nem ér annyit az az utazás! Sajnos a férfinak kellett volna több eszének lennie ebben a történetben, de őt a farka (és a szerkesztők sztoriéhsége?) vitte és nem gondolt bele senki, milyen következménye lehet az egésznek. Lehet, hogy úton-útfélen megszólják, esetleges párkapcsolati nehézségei lesznek, sőt talán még nem is alkalmazzák. Egy munkanélküli lánynak gondolkodnia kellett volna, mielőtt beugrott a gazda ágyába (remélem, ha ezt várták el tőle, legalább jó kis gázsit kapott és megérte!).
en akkor is fogat mosok minden este, amikor nem tervezek szexet
Jazmin mindent bevetett, hogy o legyen a befuto, most utolag a tobbi lany banja, hogy ok is nem tettek meg (nem jutott eszukbe)
nagyon kiszamitott huzas volt Jazmin reszerol utolag bevallani, amikor nekik nem maradt mas valasztasuk, mint visszalepni
mondjuk, ezzel is magat egeti az egesz orszag elott, en a Zoli helyeben nem ot valasztanam (ha mind elmennek, akkor senkit), Jazmin meg leirta magat minden srac elott a kovetkezo par evben/honapban
Tehát Zoli azért lopta el és vitte magával a csaj fogkeféjét, illetve szervezte tök üres házba egész éjszakára a randit, mert nem tervezett szex-et. :)
Egyébként lehet, hogy nem volt betervezve az hogy mindegyiket megdönti, csak elég furcsán mutat, hogy lefekszik az egyikkel, másnap meg elviszi Zsófit naplementét nézni a silózon (hiába, reménytelenül romantikus ez a csávó), mintha semmi sem történt volna.
Az a duma meg mindent vitt, hogy az semmiben sem befolyásolja, hogy lefeküdt Jázminnal, egy lendülettel rúgott bele mindhárom lányba.
Szerintem ez a szexes balhé nem volt előre megbeszélve csak kialakult. Mindig a csaj dönt kivéve ha erőszak de ez nem volt az. Zoli mondta is neki hogy ha akar van több szoba aludhat abban, szóval nem volt betervezve ez szerintem h mindenkit megcsináljon
Szerintem pont hogy megérdemelnék egymást Jázminnal, úgyhogy remélem, olyan a forgatókönyv, hogy valakit vinnie kell nyaralni Zoli "gazdának". Két buta tök. (remélem, ezzel nem bántottam meg senkit :D )
Ráadásul a patkány az egyik legintelligensebb állat. Szóval nem bántottad a kis ku...ku...kulturált leányt, hanem dicsérted. Fogadatlan prókátorok szíveskedjenek ezt figyelembe venni! :))
Jaj, bocsi, bocsi, a ribancot már a hozzászólásomban áthúztam és leánykára javítottam, az aljadékot pedig ezennel hölgyikére módosítom. Így megfelel?
Tényleg nem szép tőlem, de időnként szabad folyást engedek az agresszivitásomnak. Csak itt, és csak írásban. Az életben magam vagyok a megtestesült udvariasság. Tudom helyükön kezelni a sunyi sz@rkeverőket, átlátok rajtuk, de a szemem se rebben.
Elnézést, ha néha azt írom, amit gondolok (hehe), és ezzel be is fejezem a mentegetőzést. Amilyen stílusban egyesek megnyilvánulnak itt a fórumon, hát szerintem nem én vagyok a főbunkó. Álltak itt már bele valakibe visszatérően és alpári stílusban csak azért, mert csálé a füle, nagy az orra vagy a szája. Ami ugyebár adottság, nem jellemhiba.
Ezen gondolkodtam, hogy mennyire életszerű az, hogy feszít belülről egy infó, ami persze borít mindent és azt nem mondod el a lánykollégiumban, nem mondod el a kocsiban, de amint beléptek a kapun, ahol a kertben már terjed a sült hús illata, felsorakozott a család... nnnna, akkor bejelented picsogva, hogy együtt voltál a szúnyog lábúval????
Mennyire életszerű, hogy a szülők látják, ott van a csapat, találgatják, melyik lány vette el Zolika ártatlanságát, majd megállnak, az egyik törölgeti a szemét, de nem mennek oda, megtéve a közöttük lévő 5 métert, azzal, hogy "mi történt?", hanem várnak türelemmel, majd mosolyogva bemutatkoznak.
Mérhetetlenül rosszindulatú kis fullánkosnak tartom a kis csajt, de ez tuti, hogy szerkesztői utasítás volt. Ahogy a kufirc is. Csak ezzel a kis butácska lánykával lehetett ezt eljátszani, mert szegény olyan ostoba, hogy nem is érti, mennyire lejáratja magát. A másik két lánnyal ezt nem tudták volna megcsinálni.
A számára legjobb időpontot választotta: mielőtt Zoli bemutathatta volna őket a szülőknek! Így hiába lenne szimpatikus a másik két lány közül valamelyik a szülőknek is, tuti, hogy egyik sem marad, a korábbi pletykálkodások alkalmával már megismerhette ennyire Zsófit és Nórit!
Kizárt, hogy ne vette volna észre: Zoli jobban döglik a vörös iránt, mint iránta. Ezt támasztja alá, hogy még a mai részben is próbálkozik a férfi Nórinál, hogy hátha...
Rájöttem, mire hasonlít ez a Jázmin: egy patkányra! :D
Amikor vitte a reggeli kávét és teát (milyen figyelmes, hiszen nem mindenki kávézik! :D), ott volt az asztalon egy csomó banán, tehát ehettek gyümölcsöt is a zsírosdeszka mellé! :D
Na, a kis erkölcsös, véletlenül sem sunyi és manipulatív ribanc leányka bevallotta a másik kettőnek, hogy keféltek a házigazdával. Persze csak azért mondta el, mert gyötörte a lelkiismeret. Nem azért, ó, dehogyis azért, mert gondolta, hogy azokba szorult egy kis önérzet, ezért önként és dalolva lelépnek. Tinát már sikerült elüldöznie a csöppet sem sunyi és aljas telefonos módszerrel, már csak a maradék kettőt kell egy csapással eltakarítani az útból. Okos és ügyes, ezt meg kell hagyni.
Remélem, nem mondtam semmi sértőt erre a kis aljadékra, nehogy valaki lelkébe belegázoljak.
Megérdemelte volna a srác, de ez nem mutatott volna túl jól a képernyőn...
...és hát ugye itt szerződések vannak, szigorú kötbérezéssel...
Amúgy kezd úgy tűnni nekem, Zoli "gazda" kissé úgy kezelte ezt a műsort, hogy majd ő itt sorban kipróbálja a választottjait, hát ez nem jött össze... a személyisége alapján pedig az is sejthető, hogy miért nincs párja...
Azért, ha vendégeid jönnek (és nem idénymunkásaid, ahogyan Pista gazda néha kezeli a kiszemeltjeit), illik úgy készülni, hogy valamit fel is tudj találni nekik, nem feltétlenül jó ötlet az "ami nekem jó, az legyen jó nekik is" taktika szerint szervezni a dolgokat...
"Figyelmetlenségének eklatáns példája volt, a rendszeres zsíroskenyér és más semmi étrendje!"
Az előzetes szerint bográcsos pörkűtt is lesz, de aztán lehet, hogy ez is átverés, és a nénik nem kapnak belőle....:)))
Nem tudom, mi lenne, ha a nők közölnék, hogy ők fogyóznak, és csak mindenféle különleges salikreációkat hajlandóak megenni...szerintem Pejsta nézne, mint busman a jegesmedvére, esetleg kiküldené őket legelni a mezőre, mint a libákat...:)))
"Ha van egy kis önérzetük: maguktól hazamennek, nem várják meg, hogy küldjék őket!"
Én is azt vártam, hogy a két lány egy "jól van, akkor qrogasd továbbra is őt" felkiáltással otthagyja a csávót mondat közben, esetleg távoztukban odaszólnak a szülőknek, hogy mekkora szemét a fiacskájuk, de ezek szerint nem ez volt a forgatókönyvben.
Kíváncsi lennék mi van a szereplők szerződéseiben (különösen a kártérítésre és a kötbérre vonatkozó részben) és mennyire lehet nekik tényleg teljesen szabad elhatározásból lelépni a műsor ezen szakaszában, ha netán elegük lesz az egészből.
Szerintem ezek a teljesen spontánnak beállított távozások is csak a készítők jóváhagyásával történhetnek, az meg már nem fért bele, hogy Tina után a másik két csaj is már a hét elején otthagyja a francba a jóembert.
Hát valami kavarás volt, mert vagy mégsem lépett le, csak másnap... vagy rosszul vágtak össze valamit.. Én arra tippelek, hogy az éjjel csak kivitte a cuccait a kocsiba, de búcsú nélkül nem akart elmenni, így megvárta a reggelt.
Jázmin bevallotta a két lánynak, Zoli jelenlétében, hogy több volt közöttük, mint a csók, erre Zoli benyögte, hogy "igen, szeretkeztünk". Az időzítés nem a legjobbkor volt, mert Zoli vitte volna a három lányt bemutatni a szüleinek.
Zsófi és Nóri nagyon ki volt akadva és ugyanazok a gondolatok kavarogtak bennük, amit Tina is felhozott: hogyan lenne nekik továbbra esélyük, amikor az egyiküket már ágyba is vitte, mit gondolt, ha nem "jó" a dolog, majd továbbrepül egy másik lányra?
Ha van egy kis önérzetük: maguktól hazamennek, nem várják meg, hogy küldjék őket!
- Tina előtte megmondta Zolinak, hogy nem játszott fair játékot, nem adott egyenlő esélyt a lányoknak,
- Zsuzsa arra hivatkozott, hogy ő ezt a bezártságot nem bírja már, de lehetett érezni a hangjában egy kis sértődöttséget is, mert látta, hogy a gazda mennyire Teréz felé húz (ezt nem mondta ki, de nagyon egyértelmű: a másik két hölgy nem is szerepelt, Terézt viszont elvitte piknikezni és simogatta a nő kezét, tetszik neki).