Az egyik gyémánt házaspár T. Árpád és Darina az utóbbi tíz évben minden céges gyémánt utazáson ott vannak, tehát minden évben gyémántnak minősülnek. Ugyanakkor legalább 6-8. országban jelen vannak és úgy jön össze a gyémánt üzlet és jelenleg is folyamatosan léptetnek be újakat és folyamatosan tartják a motivációs rendezvényeket. Mélységben is vannak gyémántok, smaragdok a csoportjaikba akik szintén aktívak. Tehát ez sem passzív jövedelem.
Tehát volt gyémántként vissza mentek a " rabszolga munka világába" ( MLM rendezvényeken szoktak ezt a kifejezést mondani) visszatértek oda ahonnan állítólag emberek tömegeit akarták " felszabadítani".
Ezt nem tudom biztosan, mert nem tartom velük a kapcsolatot.
Azt viszont tudom, hogy a háromból ketten visszatértek a munka világába, a harmadik pedig a spórolt vagyonkáját éli fel, most még nem csinál semmi hasznosat.
Úgy tudom, abbahagyták, és nem másik hálózathoz mentek át.
Nem a céggel voltak elégedetlenek, hanem az mlm-el, mint módszerrel, rendszerrel.
A termékekkel sem volt bajuk, bár azt sem vitatták, hogy olykor tényleg drágábbak, mint a hasonló minőségű bolti termékek.
Összefoglalva: én úgy látom, abba fáradtak bele, hogy naponta kell Főnix-madarat játszani, és olyan emberekben kell éveken át fenntartani a lelkesedést, akik nem igazán fogékonyak a kritikátlan hurrá-optimizmusra. (Én fogalmazok így, ők diplomatikusabban mondták.)
Majd gingergirl és Rainmanus jól elmagyarázzák, hogy a Nuskin és a Rain teljesen mások mint az amway. Ne általánosítsuk az egész MLM-re stb. Miközben Mityu leírta, hogy mi van az FLP-nél is.
Pedig semmi mást nem olvasunk itt, hogy ha megvan a felépített hálózat, semmi mást nem kell csinálni, csak hátradőlni és akkor is dől a passzív jövedelem, ellenben célozgatások voltak arra, ha egy vagyonos ember egy évig nem csinálna semmit, mi történne a vállalkozásaival.
3 egykori gyémánttal beszéltem személyesen, és mindhárman azért hagyták abba, mert nem igazolódott be az a tanítás, hogy
- nélkülük is működik az alattuk felépített hálózat, hiszen ha nem találnak a saját lelkesedésükhöz, felkészültségükhöz, szorgalmakhoz hasonló vezetőt mindegyik alsó vonalon, akkor az a vonal főnök nélkül elhal, elkedvetlenedik - ez azt is jelenti, hogy a passzív jövedelem hosszú távon csak elméletileg igaz, a gyakorlatban nem mindig működik
- belefáradtak abba, hogy munkájuk 80-90 százaléka más emberek lelkesítése - azt mondták, ennél idegőrlőbb, fárasztóbb, állandó jelenlétet jelentő munkát nehéz lenne elképzelni
- bár nem vallották be, de úgy vettem ki a szavaikból, hogy maguk sem hiszik el azt az állítást, hogy sohasem telítődik a piac, a külföldi nyitásokról szóló ellenérveket maguk is terelésnek, kamu dumának érezték, hiszen ha valaki a saját lakókörnyezetében semmit sem tud elérni, mindenhol sikertelen lesz.
De nagyon az látszik, amit mi "előítéletességből" megállapítottunk: akik valóban pénzt keresnek MLM-ből azokat rohadtul nem érdekli egy anoním fórum..... :-D
Folyamatosan feltesszük ezeket a kérdéseket az összes MLM-topikban.....
És röhögünk rajtuk, mert soha nem tudnak épeszű magyarázatot szolgáltatni.
A legvalószínűbb az, hogy szánalmas kis lúzerek, akik verbálisan próbálnak érvényesülni, és még maguk is elhiszik, hogy milyen sikeres bizniszmanusok. :-D
Írtad, hogy beszéltél Amway gyémántokkal, akik már abbahagyták. Név nélkül le tudod írni, hogy hány ilyen gyémánttal beszéltél? Ők csalódtak az Amwaybe?
Ide nem írnak sikeres hálózatépítők. Végé nick gyémánt vagy ügyvezető gyémánt az amwayba, befejezte a kommentelést. Specht József DXN dupla gyémánt ( aki vállalta a nevét) szintén írt az MLM topikba korábban, de Ő is befejezte az írást. Gondolom építik az üzletüket és közbenélvezik az a pénzt amit keresnek vele. Ők azon kevesek közzé tartoznak akiknek sikerült. Látták, hogy itt nem tudják meggyőzni az ellenzői tábort és abbahagyták az írást. gingergirl meg ki tudja hanyadik nickjén rágja itt a gittet és dumál az állítólagos passzív jövedelméről. Rainmanus bizonyítottan elérte a platina szintet a Rainban, de azért az még messze van az anyagi függetlenséget ígérő gyémánt szinttől.
Ha valaki sikeres a hálózatszervező munkában, miért érez kényszert arra, hogy itt győzködje az emberek a saját igazáról? Miért nem elégszik meg azzal, hogy boldog és sikeres? Az oktatásokon azt tanítják, a sikeres MLM-es nem ragad le a "negatív" embereknél, hanem átlépve rajtuk keresi a pozitívakat, vagyis a potenciális munkatársakat.
Ha én megnyerném az ötöst a lottón, nem akarnám éveken át bizonygatni a lottózás előnyeit, sokkal inkább télen járnék nyaralni, és marhára nem érdekelne, ki mit szól ehhez. :)
Érdekes lehet amikor a névlistát írja: Bankrabló, sikkasztó, csaló stb. Mert ugye mit tanítanak az MLM-ben? Mindenkit akit ismernek fel kell írni a névlistára és meg kell Őket hívni.
Milyen megnyugtató, hogy igazi rendőr is van MLM körökben: "Több felsőoktatási intézménnyel is barátkoztam, de végül is zsaru lettem. A BRFK kötelékében voltam bűnügyi nyomozó." http://www.mlmklasszikusok.hu/varga_robert.php