A világűr nem üres kutatási adatok szerint 1 köbcm, világűr átlag öt részecskét tartalmaz, ezt 1köbmm-es cső formájú tér gyanánt vizsgálva 1m. hosszú térrészben öt részecskét találunk. Vizsgáljunk most részecske átmérőjű világűr teret fényévnyi hosszban, tegyük fel, ha ebbe egy részecske esik, (most nem akarok nagy számokkal bíbelődni) akkor 12 milliárd fényévnyi hosszú térrészbe a valószínűség szabályai szerint 12 részecskét találunk. Ennyi részecskén küzdi át magát az a foton amelyik ilyen messziről érkezik hozzánk. A felkelő és a lenyugvó napból szemünkbe érkező fény valószínűleg ugyan ennyi részecskén verekedte át magát, mivel a sűrű légrétegen ferdén jutott el hozzánk.
De van. Amikor te folyamatosan ocsmány hazugságogat állítasz rólam, akkor van jogom reflektálni.
És akkor is van jogom írni, amikor nem egyszerűen csak lejáratóprooagandát folytatsz, hanem szimplán brutál hülye vagy. Van jogom erre a tudomány fórumban.
De ha hazavágysz, akkor ezt a nikkedet is hazavágom, csak figyelj!
Mit rágódsz te itt az én gondomon, a teóriám vagy igazolható, vagy nem, ezt az esetlegesen létrejött csoport, ha igazolhatónak, bizonyíthatónak találta, közreadja.
Ha elegendő és elfogadható számítások bizonyítják helyességét, az elég fizetséget, elismertséget adhat. A tényleges tárgyi bizonyítást igazolást az űrfelvételek adhatnák.
Nekem nincs saját kozmológiai elméletem, pusztán azért, mert értem az eddigieket. Tehát nincs szükségem arra, hogy a nem-értés miatt saját különbejáratú mesét fabrikáljak magamnak.
Akinek meg van, az publikálja a megfelelő képzettség birtokában a megelelő helyeken. Mi ebben a zavaros?
Neked pedig nincs népművelői szakképzettséged, sőt, ez a szak vagy 50 éve nem is létezik. Nem vagy a fizika szakértője, nincs végzettséget, hogy oktasd, pláne, hogy tantervet és oktatói tananyagot dolgozz ki.
Hát nem azt mondtad, hogy csapatot szeretnél építeni matematikusokból, fizikusokból, hogy igazolják a marhaságaidat?
A saját pénzedet erre nem szánod? Hát akkor kinek a pénzét szánod erre? Más pénzét szánnád erre?
Nem kellene ennek a topiknak most akkor olyan irányt vennie, hogy az adófizetők pénzét most akkor a te agymenéseidre kellene költenie a kormányzatnak, mert különben hülye a kormányzat? Sőt, az egész mainstream világ tök hülye, mert nem költi arra a pénzét, amire te sem költenéd? :D
Nem vagy elég szimpatikus, kevés az együttműködési készséged. A felkészültségedet pedig erősen titkoltad eddig. Különben pedig pénzemet erre nem szánom.
"Talán ideje lenne elárulnom neked, hogy elől és hátul a kozmológiai látóhatárt a háttérsugárzás gömbje adja.
Annak a fénye meg olyan régen indult el felénk, hogy az univerzumban semmiféle "objektum" nem volt még."
A háttérsugárzás a világunk még nem látható és a már nem látható objektumaiból származhat, szerintem. Ebből válhat, alakulhat láthatóvá előttünk a végtelen világ egy előbukkanó új tere, illetőleg ebbe vész bele az elhagyott térrész.
Szerintem én alkalmas vagyok a kitűzött feladatra.
Némi kutatási ösztöndíj persze jól jönne, hogy addig se kelljen csip-csup ügyekkel foglalkoznom. Kb. havi másfélmillió forint esetén nagyjából három év alatt prezentálok neked egy igényeidnek megfelelő elméletet, amiben az is konkrétan benne lesz, hogy milyen módszerrel lehet bebizonyítani. Vagy cáfolni.
Azért nem ártana néhány korai, ezen irányokról készült fényképeket, hasonló érzékenységű optikával, de most készült felvételeket összevetni, hátha már van eltérés a látóhatároknál?!
"A teóriám egy pontos megfigyeléssel is igazolódhat. Mindössze a mozgó rendszerünk előtti és mögötti látóhatárt kell hosszabb időközönként összehasonlítani. Előttünk új objektumok feltűnése, mögöttünk pedig látható objektumok eltűnése várható,"
Talán ideje lenne elárulnom neked, hogy elől és hátul a kozmológiai látóhatárt a háttérsugárzás gömbje adja.
Annak a fénye meg olyan régen indult el felénk, hogy az univerzumban semmiféle "objektum" nem volt még.