A balliberálisoknak már az is zsidózás, ha valaki a zsidó Sebestyén Aladár ellen elkövetett törvénytelenségeket megemlíti. Mert bizony ez történt. Először a nácik, aztán meg a kommunisták (Apró Antal) orozták el a becsületes magyar zsidótól.
Megalapították a 16+1 Befektetési Alapot – jelentette be Maris Kucinskis lett miniszterelnök a rigai Kína–Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozón szombaton. Az alapítók: Kína, Lettország Csehország és Lengyelország. Magyarország tehát nem tagja a nevezett alapnak, amelynek célja, hogy kínai tőkéből megvalósuló infrastrukturális beruházásoknak biztosítson anyagi támogatást.
Mondjuk nem értem,hogyan merték megcsinálni,hogy a szerződés ellenére emeltek az árakon!
Szóltam,hogy vegyék ki a vajnatévét-azt mondták nem lehet..
Üdvözöllek újra nálunk. Nem csodálkozom, hogy tele lett mindened Ausztriával, a sok illegálissal.
Itthon nem sok minden történt. Többek között a kábel, vagy műholdas TV előfizetés változatlanul nem kötelező. Javaslom, hogyha erősen megviseli a pénztárcád az a 300 Ft, akkor mondd le a szolgáltatást.
Mondjuk szimpatizálok veled, mert én sem örülök az áremelkedésnek, de ha arra gondolok, hogy mennyivel olcsóbb Magyarországon a kábel TV, mint mondjuk Ausztriában, akkor nem zavar ez a minimális áremelkedés. Mondjuk én megengedhetem magamnak, mert közmunkás vagyok. Valószínűleg a te jövedelmed kevesebb, mint az enyém, így megértelek.
Istentisztelettel köszönték meg az 1 milliárdot, majd a magyar baloldalt szapulták
Ma, 06:04
Hálaadó istentiszteletet tartottak vasárnap a felvidéki Tornagörgőn az ottani református egyház beruházásaihoz nyújtott magyar kormányzati támogatásért.
Mitől vagy ilyen biztos benne? Megvan neked a szaúdi polgárok névlistája? Ismered az arab betűket? (Felejtsd már el azt a nyomorult két évet, édes kicsi lúdtojásom, olyan szánalmas vagy...)
Azon lehet vitatkozni, hogy mennyire népszerű, de az hogy több van belőle az biztos. Ezért az egyértelműsítéshez az USA segítsége elengedhetetlen lett volna. De nem siettek segíteni 2 évig.