"A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium eleget tesz a dohánykoncessziós pályázatok elbírálásával kapcsolatban, közérdekű adatok kiadása iránt indított peres eljárásban hozott jogerős ítéletben foglaltaknak és átadja a dohánykoncessziós pályázati anyagokat. A minisztérium szerint egyébként a trafikrendszer bejött, a lakosság 98 százalékának van hol dohányt vennie."
Az, hogy a tetűnek több joga van, mint neked. Megfogod, bezárod, majd mehetsz a biróságra, mert a tetű perel. Véletlenül nem itélnek el, csak rajtad marad a "kabátlopás".
Szerintem előbb utóbb kitalálják, hisz akár konténerről van szó, akár kisházról, keréken egyszerűbb az élet. Ha újra kitalálnak valamit a nagyok, akkor csak odébb kell gurulni. A kerekesek megspórolnak egy költözést.:)
Mondjuk talán 200 méter távolságnak lenni kell. Hogy honnanszámit? Jó kérdés, tekintettel arra, hogy jó nagy terület az áruházhoz tartozó parkoló. Én mondjuk benzinkútnál láttam, konténeres trafikot. Azt könnyebb mozgatni, és be sem lehet látni:))))
ma láttam talán 3 helyen is, bevásárlóközpontból kitelepített dohányboltokat a parkolóban felépített (jelzem egyforma) faházacskákban. két dolog jutott eszembe.
az egyik, hogy aki eddig a plázában vette a cigit, az valszeg most a parkolóban fogja 10 m-rel arrébb, így az aránytalanság a forgalomban minden bizonnyal megmarad.
a másik, hogy simán el tudom képzelni, hogy valaknek (esetleg l.simon egy megbízható ismerősének) volt pár száz elfekvő fabódéja.
Micsoda egy kisarkított cikk! Csak hogy témánál maradjunk... A cikk címével szemben állítva a tartalmát: "az egyesület elszámolt egy 1810 forintos számlát is, amit egy dohánybolt egy csomag Phillip Morrisról és egy OCB cigaretta papírról állított ki."
Persze, hogy a tied, csak a kolléga szinhibát látott. Csak akkor karácsonyfadisz, ha karácsonyfára akasztod. Tehetek én róla, hogy anno ilyenek készültek?
Ha veszek 25 csomag Primus márkájú vágott cigaretta dohányt, az majdnam 25 000 forint. Ha küldök egy sms-t egy megadott telefonszámra, pár órán belül kismotorral, robogóval vagy egy kínai elektromos biciklivel hoznak ugyanennyi vágott dohányt, a 16km-re levő román határ másik oldalárol, 7-8000 forintért...