Keresés

Részletes keresés

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.11 -2 3 22864

A kemény 50 perces műsoridőből kapunk kb. 10 perc érdemi részt Dávidka és Dzsó beszélgetéséből. Annyi ebben a sorozatban a cliffhanger, hogy ezek már nem is igazi cliffhangerek, mert így egy-egy szál olyan vontatottá válik, hogy nem győzöd kivárni, mire végigviszik. Ez a dávidos eset is ilyen most.

Bevallja úgy mond, de az okokra nem derül fény, mert elviharzik.

És bevallom őszintén, ez a szál sokkal jobban érdekelt volna, mint az, hogy a qrva hogy próbál mentegetőzni, hogy hát ő nem is beszélte rá a fiúkat semmire.

Roxi "szépségéről" a Fehér Anettkának szánt elhíresült mondat jutott eszembe, ami kiválóan illik rá: G...i ronda vagy! :DDD

Kokkin Creative Commons License 2022.06.11 0 0 22863

Vivit éppenséggel pont tudom, mert egy évjárat velem, 1995-ben született. 26 éves a valóságban.

Előzmény: dojcstomi (22862)
dojcstomi Creative Commons License 2022.06.11 -4 1 22862

Konkrétan egész pontosan 27.5 év és 6 nap a korkülönbség köztük.

Azért jó, hogy nem már lenyuggerezitek Brúnót, még 50 sincs. (47 éves)

De hogy nem csöves, nem szakadék és főleg nem öreg, az biztos. A lúzerrel talán egyet lehet érteni, de még annyira nem bizonyította nekem, hogy akkora lúzer lenne, maximum a Livivel való konfliktusait sikerült bevinnie az iskolába, ami gáz.

Ha már itt tartunk, a Lali vs. Roxi korkülönbséget nem sokalljátok?

Az 14 év 1 hónap.

Sajnos "Vivi" életkoráról nem találtam semmit, de az a minimum, hogy 25, de inkább 35-nek néz ki. Egy 35 éves nő mit barátkozik egy 20 éves ribivel? :D

Előzmény: Kokkin (22859)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.11 0 1 22861

Egyébként annyira talán nem öreg, mint amilyennek kinéz, ha eltávolítaná azt a rusnya feketés-őszes szakállát, egy 10-est fiatalodna, ez meggyőződésem.

ilci56 Creative Commons License 2022.06.10 -2 2 22860

ugyanezt gondolom én is tisztára hülyére veszik a nézőket.Ez a nyomorult csöves ge@i még,hogy a kocsi de ölnyi nagyságú rózsacsokor luxusbár????elitéli a lányát jó 10 év korkülönbség miatt ez a retekfejű meg kb 35 évvel fiatalabbal kezd.Mióta megy ez a sorozat soha nem hagytam ki egy részt sem de ha márpedig ez van belengetve ha hetekig megy a versengés Lali meg Brúnó közt ezért az anorexiás csúf nőért feladom nem nézem.Ilyen kapós és ilyet kell választani mikor olyan amilyen a sorozat de sok szép nő szerepelt már benne ezzel meg gyerekeket lehet ijesztgetni.Itt semmi valóságalapja nincs ennek a sorozatnak.kis dolog de megmosolyogtam múltkor Tekla azt a nagy duci 15 hónapos gyereket mózeskosárba vagy valami fekvő kocsiba préselve hozta be.

Előzmény: Kokkin (22859)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.10 -2 2 22859

Ez egy vicc komolyan... Ennek a csöves, szakadék, öreg, lúzer Brúnónak miből van cabriója (vagy valami ahhoz hasonló autója)? A gimnáziumi pedagógusi nettó 160 ezres fizuból? Pár hete még Joe-tól kunyerált munkát, merthogy nincs pénze. Most nem zavarja a kor, mint Livinél és Rolandnál, hogy Roxi a lánya lehetne és van köztük alsó hangon 25 év korkülönbség? Néha komolyan megdöbbenek, milyen következetlenségekkel van tele ez a sorozat.

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.10 -3 1 22858

Eltolja magától, aztán elkezdi zavarodottan hangoztatni, hogy nem... ez nem történt meg és kirohan.

De ha jól értettem a hétfőiben már nekiszegezi a kérdést, hogy (ő ugyan elmondta, hogy bele van habarodva, de) most akkor Mesike konkrétan mit érez. Na kíváncsi leszek a válaszra. :DDD

Farkasos sztori nem lett kibontva, az utolsó jelenet vele az volt, amikor a bárjában eligazítást tartott és megjelent rendőr bácsi felesége és lekevert egy-két taslit Mesikének. :D

Állítólag Szofié lett a terem, aztán valahogy lepasszolta mégis, de ez is elvarratlan szál maradt, hát így varrták el. :D

Azt értem, hogy Farkas úr vállalkozó és hogy több vasat tart a tűzben, de hogyan tud mindkét helyre ugyanúgy figyelni?

Előzmény: Böszőke13 (22856)
ilci56 Creative Commons License 2022.06.10 -2 2 22857

ez az ágrólszakadt Brúnó most ez komoly tetszik neki bányarém?A nagy erkölcscsősz aki fröcsögve kajabált a lányának ,hogy 13 évvel ídősebb pasival jár.Ő ezzel a vén csöves pofájával meg mégha randa is fiatal nőkre hajt?Mióta ez a sorozat megy még ilyen ronda nőt se teste se arca nem hoztak be a sorozatba szánnivaló

Böszőke13 Creative Commons License 2022.06.10 -4 0 22856

Farkas hogy került a fitness terembe?Mikor vette meg ? Csak úgy ott termett vagy már megint kimaradtam ebből, abból?

A másik: Brúnó mint akire ragadnak a nők....,na meg neki mióta van pénze erre a ribikére? Szegény Lali vihet szent Antalnak egy kis adományt, amiért megszabadul a csajtól,már ha megszabadul, van még pénze talán, addig maradhat.

( az előzetes alapján, Rebeka papa csak rátapad Mesi szájára,aki persze lebénul és nem tud tiltakozni,nem is akar ? )

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.10 -4 1 22855

Na, Dávidka vallani fog Dzsó bácsinak.

Mondjuk az poén, hogy a valóságban 13 év van köztük, tehát semmiképp nem lehetne köztük apa-fia kapcsolat, maximum testvérek.

13 évesen apának lenni, az odaba... :DDD

Mai részben szintén lesz egy rahedli: Bocsánatot kérek, sajánlom, nem akartam stb.. szokásos lefutott körök. Ennyi kimondott bocsánatkérés meg sajnálkozás a valóságban nyilván nincs. Csak olyan természetellenessé teszi az eseményeket. Mintha direkt arra építenének minden részt, hogy legyen benne legalább egy meghunyászkodás, szégyenérzet. :D

Vivi legalább annyiban pozitív karakter, hogy próbál hatni Lalira meg Roxikájának is felhívni a figyelmét, hogy be kéne fejezni a játszmázást, de a trágyakavaró ribiről, mindez lepereg. Ugyanakkor nem tudom, hogy Vivike egy ilyen számító qrvával hogy tud még mindig barátkozni, ha érzi, hogy ez az egész sztori gáz.

A két nőnek teljesen ellentétes a gondolkodásmódja.

Farkas vs. Gábor baromságot Vivi megakadályozta, Lali vs. Brúnó dolgot Roxi qrva kifejezetten elősegíti és láthatóan élvezi is. És már másodszor történik az, hogy Lalit is meg Brúnót is otthagyja a francba, hogy marakodjanak egymással. Nagyon tisztességes és főleg "őszinte".

Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.09 -2 3 22854

Egyetértek! Jól játszik Bence (Papp Zsombor). De bevallom, én elfogult vagyok vele! Amikor bekerült a sorozatba, nagyon szimpatikus volt, mint Teo idősebb fia. Tetszett ahogy Teo-t, az apját mindig jó irányba terelgette, megpróbált hatni rá.

Tetszett a kapcsolata Orsival (Molnár Csenge, Joe unokahugával.  Összeillő páros voltak. Orsi tudott hatni Bencére, és fordítva is. Pedig először Orsi  nem volt szimpatikus. De amikor a kórházba lett ápolónő, és bátran felvállalta a rosszabbik énjét is és ahogy kiállt a betegekért megkedveltem. Sajnos, mire észbe kaptam,  kiírták a sorozatból.

( Örülnék ha visszajönne és Orsi mentené meg Bencét?! )

Apropó Orsi! Most, hogy említettem, az jutott eszembe róla, hogy azok közé a ritka kivételek közé tartozott, aki a negatív karaktert levedlette és pozitív irányba változott! Ugyanis pont a fordítottja élt ebben a sorozatban a mai napig, a "karakter rombolás." Nem is tudok mondani mást Orsin kívül, aki a pozitív változás útjára lépett?!

Szumma szummárum, én is el tudnám képzelni Bencét a filmiparban. (Jobban, mint Joe fiát, Dávidot!)

Előzmény: Ashley-d (22852)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.09 -1 3 22853

Jól mondod,  egyetértünk! Bizony bosszantó, hogy a fodrászüzletben "dolgozók" a magánügyeiket vitatják meg! Munka, vendég nuku?!  Jobb lenne, ha azt látná a néző, hogy vendégek hemzsegnek  a fodrászatban. Így már nem is firtatná azt, hogy miből futja ezeknek a léhűtőknek bérleti díjra és a szórakozásra?!

Ráadásul, azt mondja a fáma, hogy a fodrászüzlet  "pletykafészek!" Erre alapozva, mindig érkezik mondjuk egy "pletykafészek"  jópofa vendég, vagy vicces figura  és egyből más lenne a fodrászat megítélése. Mert annak se füle, se farka, hogy tegnap is Gábor meglátogatta Vivit, hogy puncsoljon neki "alsó gatyó" ügyben?!  Majd Vivi kizavarta párját, aki lapos kúszásban hagyja el a fodrászatot.  Ez bizony nem szórakoztató, nem vitte előbbre a sorozatot egyáltalán. Ha kihagyják ezt a jelenetet, nem sírtam volna!

Node a külső karakterek érkeztetése ami vidámsággal párosul, ez már régóta nem létező kreatív csapat dolga lenne! Ha lenne! Az írók pedig maradnak a jól bevált beltenyészetnél - gondolják -  erre a kis időre  minek már változtatni bármin is?!

Tehát, marad az dögunalom!

Néha úgy érzem, mintha ezek az írók, nem találkoznak már egymással?! :)  Bizonyára ezért vannak az ismétlések, áthallások, bakik is. Logikát már rég nem keresünk.  Az igénytelenségről már nem is beszélve. ( Lásd most frissen, az új srácot.)

Egyébként,  amikor bejelentették  a sorozat végét, no, akkor kellett volna befejezni  a műsort és punktum. Egy huszárvágással, ad hoc módon lezárták volna a sorozatot és nem lett volna a további nyűglődés novemberig. Mert elnézve az előzeteseket, már nem sok jóra lehet számítani. És azért két hónapig várni a semmire, az luxus a nézőnek. Ezzel azt érik majd el, hogy a néző keserű szájízzel fog visszagondolni a sorozatra. Szerintem.

Előzmény: ilci56 (22850)
Ashley-d Creative Commons License 2022.06.09 -1 3 22852

Igen, Bence jól hozza ezeket a kellemetlen szerepeket. El tudnám őt képzelni értelmesebb filmekben is.

Előzmény: Tulipántoss (22848)
dojcstomi Creative Commons License 2022.06.09 -4 1 22851

Nem értem minek ez a nagy kitakargatás. Csak az nem látja, hogy a Kornél-féle randihely a Váci út 8. szám alatti Íjász söröző, aki nem akarja.

Szofi mai okossága: "nem tudom miért néz mindenki anyukának!" LOL

Na mi van, Mesike mégse titalkozik Rebeka apuka miatt? :DDDD

ilci56 Creative Commons License 2022.06.08 -2 1 22850

pontosan így van de,hogy ennyire logikátlanul meg ez a sorozat ,hogy még véletlenül se téved be senki abba a kibombázott fodrászatba hát vicc kategória.a bérleti díjat se termelik ki így.Unalmas volt a mai rész módfelett szinte végig a hős trubadúr kappanhangú énekét kellett hallgatni.És ez mi?Fannika csak úgy tök egymaga a Térben dolgozik?Ez is észrevétlen beépül a sorozatba mint zsiráfnyakú vasalt hajú tróger aki mire észbekaptunk már az albérletbe szerelőmühelyebe mindenütt ott volt.Még mindig nem térek magamhoz ,hogy miért ilyen fiút hoztak be szegény nagyon gáz.

Előzmény: Tulipántoss (22849)
Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.08 0 3 22849

Megnéztem most, a tegnapi műsort. Nem háttérből, ahogy szoktam!  Figyelmesen! Miután rég jártam erre, azon tanakodtam, hogy mit is írhatnék szépet és jót?! De nem megy!

Újfent  belefutottam a  sóhajtás cunamiba! 

Vivi sóhajtva indította panaszáradatát, hogy Gábor csicskáztatja?! Egy hajkefével hadonászott, hogy nyomatékot adjon panaszának. Vendég nem volt, - de ezen már nem csodálkozunk),  így legalább nem kellett azt nézni hogyan kínlódnak a hajformázás imitálásával. Tivadar sóhajtozva osztotta az észt, egyre jobban belelovalta magát a saját maga tanácsai bűvkörébe. Szofi csak pofákat vágott és lapított egy félreeső fotelbe süppedve. Amikor a kis tyutyurka elmondta a maga pár mondatát, bizisten egy szavát sem értettem!

Teklának még ennyire sem futotta, az ajtó mögött állva hallgatta a panaszáradatot. Aminek se füle, se farka nem volt. Csak saját maguk által gerjesztett nesze semmi fogd meg jól. Semmi gondjuk, jó dolgukba nem tudják már mit csináljanak, hát kreálnak maguknak. ( A fodrászüzletben négy ember  "dolgozik"  vendég sehol.

Ezt a jelenetet bárhol  meg lehetett volna rendezni. Dehogy nem vitte előbbre a sorozatot, az hótziher!

Röhej ez a fodrászüzlet! 

Tulipántoss Creative Commons License 2022.06.08 0 4 22848

Az is röhej, hogy Roxi "Lali pénzére utazik??!!" Milyen pénzre?! Hiszen tudjuk, sosem volt egy tisztességes munkahelye. Azt sem tudom, most hol dolgozik?

Gábor helyett,  a kutya lenne a legjobb barátja, ha tudna kölcsön adni. Pfú...

Az albiban Bence drog után sóhajtozott, halucinált és a műsor fele a már megszokott kínlódással, látomással telt el. Mesi pedig "nagy bölcsen" Szofitól kért segítséget. De a nagynéni, annyit tudott segíteni a vergődő Bencének, hogy odaszólt neki,  "látod mit csináltál?!"  

(Egyébként Bence jól hozza a karakterét.)

Újfent egy vita, Livi és az apja jeleneténél. Módfelett zavart, hogy a lakótársak, akárcsak anno Teo idejében ott álltak, mint a szurikáták, és most is csak lestek amíg apa és lánya vitázott?! 

Végül is Livi és az apja megbékélt egymással. Remélem, ez így is marad novemberig?!

Kokkin Creative Commons License 2022.06.08 -2 1 22847

Pfff, ez röhej... Látszik mennyire egy olcsójános sorozat ez, gondolom lezavarták valamelyik gyakornok csajt a stábból a legközelebbi Zarába, hogy hozza el a fellelhető legolcsóbb táskát onnan. Vagy valamelyik szereplőtől kölcsönkérték, az is lehet, hogy RoxiVirágnak a sajátja civilben.

De így legalább értem, hogy Lali hogyan tudta kifizetni... :))

Előzmény: gombóc63 (22844)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.08 -2 2 22846

Kornél vernyákolását (énekeltetését) igazán elfelejthetnék, mert konkrétan fülsértő hatású.

watson75 Creative Commons License 2022.06.08 0 1 22845

Bence jól nyomja a Félelem és reszketés Las Vegasban-t

gombóc63 Creative Commons License 2022.06.08 -1 2 22844

A méregdrága dizájner táska:-))))

Előzmény: Ashley-d (22843)
Ashley-d Creative Commons License 2022.06.08 -1 1 22843

Kokkin Creative Commons License 2022.06.08 0 0 22842

Mai részben Márk mondja Teklának, miután Tekla féltékeny lett a fiatal bébiszitterre: "Figyelj, te mindenkit féltesz tőlem, akin szoknya vagy szűk nadrág van."

Zseni. :)))

Ashley-d Creative Commons License 2022.06.07 -1 1 22841

Köszönjük a közbenjárást👌🏼

Előzmény: Kokkin (22836)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.07 -2 1 22840

Vivnek muszáj kitenni a csöcseit mindenki szeme láttára?

Ez nekem is feltűnt... :) Bár olyan nagyon nincs mit mutogatnia méretügyileg, de a maximumot kihozza belőle. Viszont szerintem hízott mióta bekerült a sorozatba, a combjai és a s*gge nem kicsit nőttek meg.

Kokkin Creative Commons License 2022.06.07 -3 1 22839

Egyébként Rebeka általános viselkedése is nonszensz, egy mai 16 éves lány egyszerűen nem ilyen. A karaktere kb. egy 12-13 éves szintjén mozog.

Kokkin Creative Commons License 2022.06.07 0 0 22838

Amúgy ha már ott tartunk, hogy logikai bukfencek. Ez a Mesike nem valami éjszakai bárban dolgozik Farkasnál? Ahhoz képest délelőtt is olyan élénk, mintha az egész éjszakát átaludta volna. Így már csak egy kérdésem maradt: Mikor alszik ez a nő?! :DDD

Régebben jobban odafigyeltek erre a készítők, hogy, aki éjszaka dolgozott, reggel/délelőtt alvással indítsa a napot, de egy ideje (mióta Bécy nincs és a klubos jelenetek száma is szinte zéróra csökkent) már szerintem azt se tudják, ki mit, mikor és hol dolgozik.

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.06 -3 2 22837

Szerintem azzal van ez összefüggésben, hogy mintha nemrégiben kezdték volna feltölteni a Barátok köztöt és az még gondolom 4:3-as.

De mivel 720p-ben (ami felbontásarányosan 16:9) nyomják a cuccokat, össze kell tolni kisebbre, különben nézhetnék a BK rajongók a széthúzott képet. :DD

Előzmény: Kokkin (22836)
Kokkin Creative Commons License 2022.06.06 0 0 22836

Közben meghallgatott kérésem, válaszoltak az emailemre és már fent is van rendes formátumban az epizód. De köszi azért a linket! :)

dojcstomi Creative Commons License 2022.06.06 -3 1 22835

Most már el se indul a videó.

Szóval:

https://tinyurl.com/4ju9bjv4

Szóval akinek kell, írjon üzenetet a hozzáférés kérése részbe az itteni nickjével.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!