A kemény 50 perces műsoridőből kapunk kb. 10 perc érdemi részt Dávidka és Dzsó beszélgetéséből. Annyi ebben a sorozatban a cliffhanger, hogy ezek már nem is igazi cliffhangerek, mert így egy-egy szál olyan vontatottá válik, hogy nem győzöd kivárni, mire végigviszik. Ez a dávidos eset is ilyen most.
Bevallja úgy mond, de az okokra nem derül fény, mert elviharzik.
És bevallom őszintén, ez a szál sokkal jobban érdekelt volna, mint az, hogy a qrva hogy próbál mentegetőzni, hogy hát ő nem is beszélte rá a fiúkat semmire.
Roxi "szépségéről" a Fehér Anettkának szánt elhíresült mondat jutott eszembe, ami kiválóan illik rá: G...i ronda vagy! :DDD
Konkrétan egész pontosan 27.5 év és 6 nap a korkülönbség köztük.
Azért jó, hogy nem már lenyuggerezitek Brúnót, még 50 sincs. (47 éves)
De hogy nem csöves, nem szakadék és főleg nem öreg, az biztos. A lúzerrel talán egyet lehet érteni, de még annyira nem bizonyította nekem, hogy akkora lúzer lenne, maximum a Livivel való konfliktusait sikerült bevinnie az iskolába, ami gáz.
Ha már itt tartunk, a Lali vs. Roxi korkülönbséget nem sokalljátok?
Az 14 év 1 hónap.
Sajnos "Vivi" életkoráról nem találtam semmit, de az a minimum, hogy 25, de inkább 35-nek néz ki. Egy 35 éves nő mit barátkozik egy 20 éves ribivel? :D
Egyébként annyira talán nem öreg, mint amilyennek kinéz, ha eltávolítaná azt a rusnya feketés-őszes szakállát, egy 10-est fiatalodna, ez meggyőződésem.
ugyanezt gondolom én is tisztára hülyére veszik a nézőket.Ez a nyomorult csöves ge@i még,hogy a kocsi de ölnyi nagyságú rózsacsokor luxusbár????elitéli a lányát jó 10 év korkülönbség miatt ez a retekfejű meg kb 35 évvel fiatalabbal kezd.Mióta megy ez a sorozat soha nem hagytam ki egy részt sem de ha márpedig ez van belengetve ha hetekig megy a versengés Lali meg Brúnó közt ezért az anorexiás csúf nőért feladom nem nézem.Ilyen kapós és ilyet kell választani mikor olyan amilyen a sorozat de sok szép nő szerepelt már benne ezzel meg gyerekeket lehet ijesztgetni.Itt semmi valóságalapja nincs ennek a sorozatnak.kis dolog de megmosolyogtam múltkor Tekla azt a nagy duci 15 hónapos gyereket mózeskosárba vagy valami fekvő kocsiba préselve hozta be.
Ez egy vicc komolyan... Ennek a csöves, szakadék, öreg, lúzer Brúnónak miből van cabriója (vagy valami ahhoz hasonló autója)? A gimnáziumi pedagógusi nettó 160 ezres fizuból? Pár hete még Joe-tól kunyerált munkát, merthogy nincs pénze. Most nem zavarja a kor, mint Livinél és Rolandnál, hogy Roxi a lánya lehetne és van köztük alsó hangon 25 év korkülönbség? Néha komolyan megdöbbenek, milyen következetlenségekkel van tele ez a sorozat.
Eltolja magától, aztán elkezdi zavarodottan hangoztatni, hogy nem... ez nem történt meg és kirohan.
De ha jól értettem a hétfőiben már nekiszegezi a kérdést, hogy (ő ugyan elmondta, hogy bele van habarodva, de) most akkor Mesike konkrétan mit érez. Na kíváncsi leszek a válaszra. :DDD
Farkasos sztori nem lett kibontva, az utolsó jelenet vele az volt, amikor a bárjában eligazítást tartott és megjelent rendőr bácsi felesége és lekevert egy-két taslit Mesikének. :D
Állítólag Szofié lett a terem, aztán valahogy lepasszolta mégis, de ez is elvarratlan szál maradt, hát így varrták el. :D
Azt értem, hogy Farkas úr vállalkozó és hogy több vasat tart a tűzben, de hogyan tud mindkét helyre ugyanúgy figyelni?
ez az ágrólszakadt Brúnó most ez komoly tetszik neki bányarém?A nagy erkölcscsősz aki fröcsögve kajabált a lányának ,hogy 13 évvel ídősebb pasival jár.Ő ezzel a vén csöves pofájával meg mégha randa is fiatal nőkre hajt?Mióta ez a sorozat megy még ilyen ronda nőt se teste se arca nem hoztak be a sorozatba szánnivaló
Farkas hogy került a fitness terembe?Mikor vette meg ? Csak úgy ott termett vagy már megint kimaradtam ebből, abból?
A másik: Brúnó mint akire ragadnak a nők....,na meg neki mióta van pénze erre a ribikére? Szegény Lali vihet szent Antalnak egy kis adományt, amiért megszabadul a csajtól,már ha megszabadul, van még pénze talán, addig maradhat.
( az előzetes alapján, Rebeka papa csak rátapad Mesi szájára,aki persze lebénul és nem tud tiltakozni,nem is akar ? )
Mondjuk az poén, hogy a valóságban 13 év van köztük, tehát semmiképp nem lehetne köztük apa-fia kapcsolat, maximum testvérek.
13 évesen apának lenni, az odaba... :DDD
Mai részben szintén lesz egy rahedli: Bocsánatot kérek, sajánlom, nem akartam stb.. szokásos lefutott körök. Ennyi kimondott bocsánatkérés meg sajnálkozás a valóságban nyilván nincs. Csak olyan természetellenessé teszi az eseményeket. Mintha direkt arra építenének minden részt, hogy legyen benne legalább egy meghunyászkodás, szégyenérzet. :D
Vivi legalább annyiban pozitív karakter, hogy próbál hatni Lalira meg Roxikájának is felhívni a figyelmét, hogy be kéne fejezni a játszmázást, de a trágyakavaró ribiről, mindez lepereg. Ugyanakkor nem tudom, hogy Vivike egy ilyen számító qrvával hogy tud még mindig barátkozni, ha érzi, hogy ez az egész sztori gáz.
A két nőnek teljesen ellentétes a gondolkodásmódja.
Farkas vs. Gábor baromságot Vivi megakadályozta, Lali vs. Brúnó dolgot Roxi qrva kifejezetten elősegíti és láthatóan élvezi is. És már másodszor történik az, hogy Lalit is meg Brúnót is otthagyja a francba, hogy marakodjanak egymással. Nagyon tisztességes és főleg "őszinte".
Egyetértek! Jól játszik Bence (Papp Zsombor). De bevallom, én elfogult vagyok vele! Amikor bekerült a sorozatba, nagyon szimpatikus volt, mint Teo idősebb fia. Tetszett ahogy Teo-t, az apját mindig jó irányba terelgette, megpróbált hatni rá.
Tetszett a kapcsolata Orsival (Molnár Csenge, Joe unokahugával. Összeillő páros voltak. Orsi tudott hatni Bencére, és fordítva is. Pedig először Orsi nem volt szimpatikus. De amikor a kórházba lett ápolónő, és bátran felvállalta a rosszabbik énjét is és ahogy kiállt a betegekért megkedveltem. Sajnos, mire észbe kaptam, kiírták a sorozatból.
( Örülnék ha visszajönne és Orsi mentené meg Bencét?! )
Apropó Orsi! Most, hogy említettem, az jutott eszembe róla, hogy azok közé a ritka kivételek közé tartozott, aki a negatív karaktert levedlette és pozitív irányba változott! Ugyanis pont a fordítottja élt ebben a sorozatban a mai napig, a "karakter rombolás." Nem is tudok mondani mást Orsin kívül, aki a pozitív változás útjára lépett?!
Szumma szummárum, én is el tudnám képzelni Bencét a filmiparban. (Jobban, mint Joe fiát, Dávidot!)
Jól mondod, egyetértünk! Bizony bosszantó, hogy a fodrászüzletben "dolgozók" a magánügyeiket vitatják meg! Munka, vendég nuku?! Jobb lenne, ha azt látná a néző, hogy vendégek hemzsegnek a fodrászatban. Így már nem is firtatná azt, hogy miből futja ezeknek a léhűtőknek bérleti díjra és a szórakozásra?!
Ráadásul, azt mondja a fáma, hogy a fodrászüzlet "pletykafészek!" Erre alapozva, mindig érkezik mondjuk egy "pletykafészek" jópofa vendég, vagy vicces figura és egyből más lenne a fodrászat megítélése. Mert annak se füle, se farka, hogy tegnap is Gábor meglátogatta Vivit, hogy puncsoljon neki "alsó gatyó" ügyben?! Majd Vivi kizavarta párját, aki lapos kúszásban hagyja el a fodrászatot. Ez bizony nem szórakoztató, nem vitte előbbre a sorozatot egyáltalán. Ha kihagyják ezt a jelenetet, nem sírtam volna!
Node a külső karakterek érkeztetése ami vidámsággal párosul, ez már régóta nem létező kreatív csapat dolga lenne! Ha lenne! Az írók pedig maradnak a jól bevált beltenyészetnél - gondolják - erre a kis időre minek már változtatni bármin is?!
Tehát, marad az dögunalom!
Néha úgy érzem, mintha ezek az írók, nem találkoznak már egymással?! :) Bizonyára ezért vannak az ismétlések, áthallások, bakik is. Logikát már rég nem keresünk. Az igénytelenségről már nem is beszélve. ( Lásd most frissen, az új srácot.)
Egyébként, amikor bejelentették a sorozat végét, no, akkor kellett volna befejezni a műsort és punktum. Egy huszárvágással, ad hoc módon lezárták volna a sorozatot és nem lett volna a további nyűglődés novemberig. Mert elnézve az előzeteseket, már nem sok jóra lehet számítani. És azért két hónapig várni a semmire, az luxus a nézőnek. Ezzel azt érik majd el, hogy a néző keserű szájízzel fog visszagondolni a sorozatra. Szerintem.
pontosan így van de,hogy ennyire logikátlanul meg ez a sorozat ,hogy még véletlenül se téved be senki abba a kibombázott fodrászatba hát vicc kategória.a bérleti díjat se termelik ki így.Unalmas volt a mai rész módfelett szinte végig a hős trubadúr kappanhangú énekét kellett hallgatni.És ez mi?Fannika csak úgy tök egymaga a Térben dolgozik?Ez is észrevétlen beépül a sorozatba mint zsiráfnyakú vasalt hajú tróger aki mire észbekaptunk már az albérletbe szerelőmühelyebe mindenütt ott volt.Még mindig nem térek magamhoz ,hogy miért ilyen fiút hoztak be szegény nagyon gáz.
Megnéztem most, a tegnapi műsort. Nem háttérből, ahogy szoktam! Figyelmesen! Miután rég jártam erre, azon tanakodtam, hogy mit is írhatnék szépet és jót?! De nem megy!
Újfent belefutottam a sóhajtás cunamiba!
Vivi sóhajtva indította panaszáradatát, hogy Gábor csicskáztatja?! Egy hajkefével hadonászott, hogy nyomatékot adjon panaszának. Vendég nem volt, - de ezen már nem csodálkozunk), így legalább nem kellett azt nézni hogyan kínlódnak a hajformázás imitálásával. Tivadar sóhajtozva osztotta az észt, egyre jobban belelovalta magát a saját maga tanácsai bűvkörébe. Szofi csak pofákat vágott és lapított egy félreeső fotelbe süppedve. Amikor a kis tyutyurka elmondta a maga pár mondatát, bizisten egy szavát sem értettem!
Teklának még ennyire sem futotta, az ajtó mögött állva hallgatta a panaszáradatot. Aminek se füle, se farka nem volt. Csak saját maguk által gerjesztett nesze semmi fogd meg jól. Semmi gondjuk, jó dolgukba nem tudják már mit csináljanak, hát kreálnak maguknak. ( A fodrászüzletben négy ember "dolgozik" vendég sehol.
Ezt a jelenetet bárhol meg lehetett volna rendezni. Dehogy nem vitte előbbre a sorozatot, az hótziher!
Az is röhej, hogy Roxi "Lali pénzére utazik??!!" Milyen pénzre?! Hiszen tudjuk, sosem volt egy tisztességes munkahelye. Azt sem tudom, most hol dolgozik?
Gábor helyett, a kutya lenne a legjobb barátja, ha tudna kölcsön adni. Pfú...
Az albiban Bence drog után sóhajtozott, halucinált és a műsor fele a már megszokott kínlódással, látomással telt el. Mesi pedig "nagy bölcsen" Szofitól kért segítséget. De a nagynéni, annyit tudott segíteni a vergődő Bencének, hogy odaszólt neki, "látod mit csináltál?!"
(Egyébként Bence jól hozza a karakterét.)
Újfent egy vita, Livi és az apja jeleneténél. Módfelett zavart, hogy a lakótársak, akárcsak anno Teo idejében ott álltak, mint a szurikáták, és most is csak lestek amíg apa és lánya vitázott?!
Végül is Livi és az apja megbékélt egymással. Remélem, ez így is marad novemberig?!
Pfff, ez röhej... Látszik mennyire egy olcsójános sorozat ez, gondolom lezavarták valamelyik gyakornok csajt a stábból a legközelebbi Zarába, hogy hozza el a fellelhető legolcsóbb táskát onnan. Vagy valamelyik szereplőtől kölcsönkérték, az is lehet, hogy RoxiVirágnak a sajátja civilben.
De így legalább értem, hogy Lali hogyan tudta kifizetni... :))
Mai részben Márk mondja Teklának, miután Tekla féltékeny lett a fiatal bébiszitterre: "Figyelj, te mindenkit féltesz tőlem, akin szoknya vagy szűk nadrág van."
Vivnek muszáj kitenni a csöcseit mindenki szeme láttára?
Ez nekem is feltűnt... :) Bár olyan nagyon nincs mit mutogatnia méretügyileg, de a maximumot kihozza belőle. Viszont szerintem hízott mióta bekerült a sorozatba, a combjai és a s*gge nem kicsit nőttek meg.
Amúgy ha már ott tartunk, hogy logikai bukfencek. Ez a Mesike nem valami éjszakai bárban dolgozik Farkasnál? Ahhoz képest délelőtt is olyan élénk, mintha az egész éjszakát átaludta volna. Így már csak egy kérdésem maradt: Mikor alszik ez a nő?! :DDD
Régebben jobban odafigyeltek erre a készítők, hogy, aki éjszaka dolgozott, reggel/délelőtt alvással indítsa a napot, de egy ideje (mióta Bécy nincs és a klubos jelenetek száma is szinte zéróra csökkent) már szerintem azt se tudják, ki mit, mikor és hol dolgozik.
Szerintem azzal van ez összefüggésben, hogy mintha nemrégiben kezdték volna feltölteni a Barátok köztöt és az még gondolom 4:3-as.
De mivel 720p-ben (ami felbontásarányosan 16:9) nyomják a cuccokat, össze kell tolni kisebbre, különben nézhetnék a BK rajongók a széthúzott képet. :DD