Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Mivel a tetőket az évek során összevissza cserélhették minden variáció előkerülhet. A szürke árnyalatai változóak a zöldé nem. Az eredeti variációk "elvileg" így jönnek sorba.
Szia! Úgy emlékszem,a régebbi hozzászólások között volt róla közelebbi fotó.Ez a Kálvin téri játékbolt kirakata,háttérben az alkatrészenként megvásárolható Előre,alkatrész tablójával.Tipp,próbálj tallózni a Fortepanon,hátha.
Küldök két képet a négy különböző színű PV 2 postakocsimról. Érdekesség a két zöld vagon eltérő színű feliratozása. Természetesent ennél több szín variáció is lehetséges, de nekem csak ennyi van.
a Tioka mozdonyok eredetileg 20V váltóra készültek. Én általában egy egyenirányított, de eredetileg max. 16V váltó / 35VA-es trafóval táplálom a legtöbb vonatomat. Mennek vele szépen, ez is.
A feltett képed közepén látható egyedi készítésű vagonod reinkarnációja általam megalkotva. Az első képen az első kialakítás, amiből később gázszállító lett.
Jól néznek ki! Próbáltad esetleg Pannónia mozdonnyal ezeket az egyedi teherkocsikat? Azzal lehet, hogy még tudnál "csalni" egy kicsit a méretbeli különbségeken. :) Üdv
egy szép gyüjtemény fotó közkincsé tétele és örömmel fogadása az egyik legjobb dolog, ami egy ilyen fórumon vizuálisan történhet. Én is csak köszönni tudom mindenkinek, aki veszi hozzá a fáradtságot, mint Ádám és Zsombi a napokban!
Bár én inkább a szomszédos fórumon vagyok aktív, de szívesen kerestem egy félig-meddig ide is passzoló régebbi fotót. A házi épitésü MÀV teherkocsik egy modellezö kolléga hagyatékából kerültek a piactérre anno. Egyszerü, de masszív konstrukciók, s mindketten jól hozzák a MÀV-os feelinget, nem csak a felirat miatt. Sajnos egy picit nagyok az Elöre mozdony mögött, de még együtt lehet vele élni, amíg nem kerül hohzzájuk passzoló mozdony.
Én személy szerint nagyon örülök, hogy Zsombi feltette "szerény" gyűjteményének képeit ide. Hozzám hasonlóan most Ő is közzétette gyűjteményét nekünk (annak a 187 hozzászólónak aki 2012-óta itt járt a pénzverdei fórumon). 187 ember nem túl sok. Kis közösség vagyunk. Mostanában gondoltam arra, vajon hol vannak a Veteránok? Hol vannak az úttörők, akik 7 éve olyanokról "csevegtek" itt, amikről akkoriban még soha nem is hallottam. Na szóval: vannak olyanok akik rég nem jelentkeztek be, -ennek persze millió oka lehet- de ha olvassák ezeket a sorokat,- akkor örülök. Remélem hamarosan majd ők is bejelentkeznek, néhány sorral, vagy egy képpel.
A sportolók mindig rivalizálnak egymással, de az évek során minden sportoló megtanulja elismerni másik eredményeit. Zsombi, gratula!
Örülök, hogy lett egy ÁFOR tartálykocsid. Nekem van egy szakadt ÁFOR vagonom, megelégszem azzal, habár a PV gyűjtögetésnél mindig az volt a szempontom, hogy minél jobb állapotút találjak, de mivel tudom, hogy ritkaság nem hajtottam rá, had legyen másnak is. Nekem rakoncás és mindennemű Helikon hiányzik........