Nézegetem ezt az új Kül- és belpolitika forumcsoportot, aszondja aktuális politikai események. Fábry a jobboldali humorista az miért egy aktuális politikai esemény? Na jó nem kell nekem mindent érteni, csak úgy elmorfondéroztam.
Bocs, te voltál ma a sokadik readonly. Ha érdekel van elég türelmed olvasgasd el ami itt összehordott a nép, és maga a néven nevezett Wágner is. Tanulságos.
Na jó, már úgysem sűrűn járok ide, mióta az előző nickemet törölték. De a Törölt nickbe tették, hanem úgy, ahogy volt, kidobták. Az volt a hibám, hogy Őt, akit Nem Nevezünk Nevén, az "ő" személyes névmás helyett "ez"-zel illettem ("ez be fogja vezetni a nyugdíjak adóztatását" - merészeltem írni). Illetlenség, belátom. De emiatt így eltörölni a fórum színéről??
Konklúzióm: egy buzgó imádójának nem tetszett, hogy így beszélek a vezérről.
Hát, emiatt lesz vége az index fórumnak. Béke poraira. :(
Szunnyadik ez a nikkem is megamásikfélle is deazt tudod. (Sött annak maszótak, hogy szunyadjon méginkább, mer ottan nézett be ahol nemköllött vóna) de nem vaggyog vak senem álmombase. Elköll eztet a sok érdekes dógot korcsmázni. :D
Mondjuk még abba a nyolcba bele se számoltam azokat, amik már megszólalás előtt meghaltak, meg amik azért haltak meg mert ezt megreklamálták. Na ez persze mind semmi ahhoz, hogy tizenév összesét letakarították nickestől, mert olyan kicseszettül fórumrombolt.
A legutóbbi Pixy féle történetet valami nyolc nickem bánta, de az a kisebbik baj, a nagyobbik, hogy nem rombolta és rongálta a fórumot, mégis el lett sikálva beírásostól.