Nincs olyan nagy különbség, bár szerintem a magyar himnusz bigottság mértékében veri az angol királynőt. Sokat lehetne szidni az angol királyi házat, de valami ráció azért mégis van abban az országban, míg Mo-on én már szinte csak frusztrációt látok.
De azt tudtad, hogy a Pistols a koncertjein Brit zászlókkal körülvéve lép fel?
A különbség még nem is kicsi, hogy ez a nóta, mint a SP többi szerzeménye tükör volt a 70-es évekbeli angol társadalom felé, míg dopeman egy szaros kisstílű cigánycsicska provokátor!
2011. október 25., kedd, 18:15 • Utolsó frissítés: 4 perce
Szerző: hvg.hu
A Facebookon is terjed a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció nevét honlapcímében viselő oldal linkje. A demokratikuskoalicio.com oldalt az ott megjelentek szerint meg is lehet vásárolni.
Ünnepelni semmiképpen nem kell, az általa képivselt műfaj nem is erről szól. Paradox módon viszont nagyon igaza van, tele van az ország hazugsággal átveréssel, lehúzási próbálkozásokkal, az új kormány pedig a lakosság többségének semmivel sem jobb mint a régi. Ebben a helyzetben óriási álszentség tisztességről kamuzni, aki ezt teszi, az legtöbbször a legnagyobb gazemberek közé tartozik és át akarja verni az embereket. Ilyen helyzetekben ki kell mondani hogy a szentek nem szentek, a gazemberek nem feltétlenül bűnösök, a szerepkörök pedig akár fel is cserélődhetnek.
Fél évvel ezelõtt valamelyik éleseszûnek már volt egy komoly (?) javaslata, hogy némileg facsarintani kellene a Himnusz dallamán (vagy legalább transzponálni), hogy könnyebben énekelhetõ legyen. Aztán már csak a szövegen kellene könnyíteni, hogy Király Linda is meg tudja jegyezni...
Bazmeg, ezt láttam, amikor vették fel, de nem ismertem fel az arcot. Nem is rossz. Ízlésesebb, mint például Szíjgyártó Bráner bármelyik cinikus nyilatkozata.
Ugyan már. Nekem sem a szívem csücske Dopeman, a számot konkrétan szarnak tartom, de nem kéne már ávéháskodni egy dalszöveg miatt, mint amikor Erdős Péter elvtárs küldte a börtönbe a CPg tagjait, vagy mint amikor a Nagy Demokráciában a Nemzeti Front, a Valhalla és az Archívum tagjait ítélték szabadságvesztésre szintén dalszövegek miatt.
Ne keverd a német polgárt a kurmányaikkal, az anonim felmérésekben meg a Sarrazin-eseten pontosan látszik, hányan nyalják be a toleráns generálszószt, és hányan vannak, akiknek a torkukon jön már ki. Kívülről nézve, ha csak a mi kurmányainkat nézed, mi sem dolgozunk máson éjt nappallá téve, mint Nagy Európai Romastratégián meg új holóemlékműveken.
Aki nagy nyilvánosság előtt a Magyar Köztársaság himnuszát, zászlaját vagy címerét sértő vagy lealacsonyító kifejezést használ, vagy más ilyen cselekményt követ el, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel,
És aki Mohamedről karikatúrát készít ......
Mi is lesüllyedtünk az arabok szintjére?
Más:
Ha már itt tartunk: Mekkora nyilvánosság előtt szabad ... ?