Megnéztem a képet, egy jó hangulatú, barátok körében zajló buliról készült. Akármelyik magyar fiatalról készülhet ilyen kép, rólam is. Még durvább is :-)
A beintés meg nem a keresztnek szól, ez teljesen aljas csúsztatás és sejtetés, a kereszt jóval a háta mögött van a falon, a harmadik pohár sör után azt sem tudja, hogy ott van.
Ebből hírt kreálni, na ez már a szánalmas kategória :-D
Na mifene!? Mégsem olyan rasszista ez a Jobbik, ha befogadnak magukközé egy ilyen sötétbőrű bűnöst is? Fiatalság bolondság. Mi szavazók meg köszönjük az intenzív hírverést, hogy másokkal ellentétben pontosan emberi mivoltukban is megismerkedhessünk minden Jobbikos képviselőjelöltel.
A Jobbik helyében szivecskés bögrét küldenék a Köztársaság térre, hogy duplán jutalmazhassanak benneteket. (Jól van na, tudom Te nem bögréért csinálod. Én se ne izgulj!! ;-))
Hát még ha a nevem is tudnád, talán még azt is mondanád, hogy van alapom az ironizálásra. Mert lehetnék akár Habib is, ha nem egy más (mintegy 45 fokban eltérő) égtáj irányából jöttek volna az őseim.
Viszont nem tartozom olyan csoportosulásba kakukkfiókaként, amelynek tagjai turulfészekben látták meg a napvilágot. Egyszerű földi halandó vagyok, kéremszépen! ;-))
hát igen toloba barátunk nem beszélhet mindig a már nemlétező szadeszról, mdfről..ők most egymás torkát rágják át szép lassan, a választásokig szépen ki is nyírják egymást véglegesen..:DD a maszop maszop marad..de jön a jobbik meg a fidesz..
Nem érzed roppant módon kínosnak ezt a kampányblognak is erősen zs kategóriás viccblogot linkelni, innen idézni? Tudom, hagy kemény melo küzdeni az mszp-ért vért, veritéket nem kímélve, de ebből már nagyon orrfacsaróan izzadságszag árad.
Mondjuk kivülállóként szórakoztató látni ahogy a két szélsőséges csapat ekézi egymást, de ez már a legalja.hu szintjét is alulról súrolja.
Levélírónk egy januári sajtótájékoztató után látogatott fel Kassab iwiw profiljára, ahol a fentiebbi, jó hangulatú képet találta. A mi Adonisunk szír barátaival iszogat. Az üvegek takarásából a haverjához hasonlóan ő is egy nemzetközi, középső ujjas jelet mutat. Ráadásul mindezt Lengyel Zoltán stílusában: egy kereszt alatt. Azonban Király Andrással ellentétben, akiről egy "korábbi barátja" töltött fel képeket, Kassab maga rakta ezeket büszkén iwiw profiljára.
Olvasónk felhívja a figyelmet az asztalon található tárgyakra is. Az üvegek tövében egy öngyújtót, egy „tekerőt” egy csomag cigipapírt és egy zacskó dohányt vél felfedezni, majd felteszi a gúnyos kérdést: Nyilván, csak a csempészett (szír?) cigi tekertésétől ilyen féktelen a jókedv, ugye?
De ne szaladjon fantáziánk annyira, hiogy narkót feltételeznénk, mint K. András esetében történt. Önmagában kérdés, hogy a mélyen vallásos Habib miként vélekedik a próféta szigorú tiltásáról, már ami az alkohol illeti.
De lépjünk tovább. A kereszt alatt elkövetett trágár bemutatással vajon Habib nem sértette-e meg a szintén mélyen hívő (keresztény) jobbikosok vallásos meggyőződését?
Bűne, ha van is, valószínűleg bocsánatos. A derék magyar érzelmű fiatalember decemberben ugyanis keresztet állított fel, hiteles keresztény emberek társaságában, a Himnusz és a Székely Himnusz közötti műsor alatt. Itt is volt némi szolid alkohol, forraltbort osztottak a haza üdvére és Krisztus dicsőségére, ami még össze is egyeztethető a keresztény szokásrenddel. De azért szólunk, mert láthatóan Kassab hazai elvbarátai sem tudják: a Székely himnusz (zenére: népies műdal) szövege bőven tartalmaz pogány mitológiát.
A képek 2010. január 17-én még elérhetőek voltak. Mire megérkeztek az ajánlószelvények, Habib megkomolyodott, és letörölte ezeket a képeket. Rászóltak?, vagy neki jött az isteni sugallat? hogy ő most már egy komoly politikus.