"The building the bar’s in was built in 1889. It began as the Angus Smith Hotel with a restaurant and beer garden selling cigars from a manufacturer on site. After Prohibition and a few name changes, a Hungarian named Micl Kovacs moved to Detroit from Ohio, bought it and turned it into a restaurant. His son Steve took over when he returned from World War II and the old man died. “He marched all the way through Europe in the infantry,” Bob says. “He was a great big guy, a strong son of a bitch.” Kovacs died in 1996, and his wife put his bar up for sale. Bob snapped it up."
ez nem az én véleményem, a fűtésszerelőket a férjem hozta, ők profi csapat... az ő véleményük ugyanez volt, a főnök mondta, hogy élmény volt végre egy olyan emberrel dolgozni, aki ért is a fatüzeléshez, nem csak úgy csinál.
Persze előzetesen érdeklődött náluk, de jó szívvel igazán arra a feladatra, amire kellett, nem tudtak embert ajánlani a környéken.
Szerintem konkrétan címezd neki a kérdést... amúgy fényévente szokott feljönni a fórumra, úgyhogy még ha most kérdezed is, lehet, hogy már nem is fogja látni, úgyhogy nem azért nem válaszol, mert figyelmen kívül hagy. Publikus a mail címe, írj neki, fog válaszolni pár napon belül szerintem.
naugye? a pasik bezzeg hízhatnak, az a "tekintélyük", mi meg figyeljünk oda mindenre, ne legyen túlsúly meg egy szőrszál sem sehol... sokkal jobb volt az ősasszonyoknak, én mindig mondtam:D