Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladóvá vált az Olympus OM-D E-M1 III. vázam, minden tartozékával dobozában plusz egy tartalék akkuval és egy 128GB-os SD kártyával.
Hibátlan karc, kopás és sérülésmentes, nagyon keveset használt, szerintem ez az állapotán látszik is. A képeket a vázról készítettem. Expo száma: 11270 (jellemzően elektronikus exponálással, HDR fotózásra használtam)
Hazai, 220Volt vásárlás, már nem garanciális.
Beszámítás lehetséges értékegyeztetéssel: Olympus m43 100-400, 300 f4.0, vagy 90 f3.5 macro objektív, XBOX Series X
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok. Kipróbálható, tesztelhető.
A váz gyári száma a képen látható, fotóztam, remélem ez így megfelelő.
Eladó egy UWA! Azaz, egy Meike 8mm F2.8 Ultra Wide Angle Zero Distortion! Nem Fisg Eye!
Doboza, szütyője, első-hátsó sapija, azaz minden megvan. Még garis! Sajnos, én szűrőzném, de, korlátosan lehet megoldani. Azaz, croppolni kell, vagy másik kép arányt választani, példul 16:9-t. Ultra nagylátó (szinte) torzítás mentes!
Eladom M4/3 szettemet kihasználatlanság miatt. A képen látható ÖSSZES ESZKÖZ kiváló állapotú, és gyárilag meghatározott minőségű képkészítésre alkalmas. Mindegyik ajánlat mellé odaídrtam a kondíciót, és azt is, hogy miért ennyi az ára.
Jó állapotú 25mm-es objektívem eladó sorba került.Első-hátsó objektív védő sapka, napellenző, használati utasítsás és a doboz meg vannak hozzá .
Csere ráfizetéssel Panasonic lumix 12-60mm 3.5-5.6-ra.A személyes átvételt jobban preferálnám a kipróbálhatóság miatt, de ha kell postázom is (felelősség a vevőé).Az ár fix.
Eladó egy vásárláskor csak kipróbált, azóta fiókban fekvő Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm f/3.5-5.6 Asph.MEGA O. I. S (sz.sz: SB6EL001466) objektív. Természetesen karc és pormentes. Adok hozzá egy T&Y XS-PRO 1 UV-szűrőt is. Bp.
Eladó egy szép és hibátlan műszaki állapotú Olympus Zuiko Digital 40-150mm f/4-5.6 (AB5278338) objektív. Zoom szépen jár, nem lötyög, nem kotyog. Összes "hibája" két-három apró porszem a frontlencse mögött. Az elkészült felvételeken jelenlétük nem látható.
Eladó egy használati nyomoktól is mentes, gyakorlatiag újnak mondható kifogástalan állapotú mintabolti beszerzésű Olympus OM-D E-M5 Mark II fényképezőgép váz dobozában első és egyetlen tulajdonosától, minden eredeti tartozékával együtt. A gépben mindössze alig 3000 expó van!
Csere / beszámítás köszönöm de nem érdekel. Átadás lehetséges személyesen Budapesten és Vác környékén vagy akár futárral is - ezesetben kizárólag előre utalással!
dobozos papiros hibátlan obijektiv. Gyakorlatilag olyan mint az Új, használati nyomok az obijektiven nincsenek. Doboza és minden tartozéka megvan, vászon szütyő még az eredeti műanyag csomagolásban.
SN:AC8A1643*
Ár: 285e Ft
Személyesen átvehető és kipróbálható Budapest II. és IX. Kerület, akár csomagküldéssel is. 0630nyolvankilenc25139
Eladó egy szép és hibátlan műszaki állapotú Olympus Zuiko Digital 40-150mm f/4-5.6 (AB5278338) objektív. Zoom szépen jár, nem lötyög, nem kotyog. Összes "hibája" két-három apró porszem a frontlencse mögött. Csupán a tények kedvéért írom le, mert - mint tudjuk- a gyakorlatban semmi hatással nincs a képek minőségére!
Eladó egy vásárláskor csak kipróbált, azóta fiókban fekvő Panasonic LUMIX G VARIO 14-42mm f/3.5-5.6 Asph.MEGA O. I. S (sz.sz: SB6EL001466) objektív. Természetesen karc és pormentes. Adok hozzá egy T&Y XS-PRO 1 UV-szűrőt is. Bp.
Eladó Olympus M Zuiko Digital ED 12-100mm f/4 IS Pro
Hibátlan esztétikailag, front lencsén apró hajszálkarcokat lehet felfedezni (tesztjeim alapján nincsen semmilyen szintü képminőségbeli különbség) 6 hónap garancia, első hátsó sapka, doboz, vászony szütyő Irányár: 250e Ft
SN:ACC20896*
Ha 1-2 napon belül nem érdeklődik érte senki, akkor visszaküldöm a feladónak, alku nincs, ennyiért vettem énis.
Személyesen átvehető és kipróbálható Budapest II. és IX. Kerület, akár csomagküldéssel is.
Viltrox EF-M2 II AF SpeedBooster hibátlan állapotban dobozával eladó! Nem csak AF obikhoz használható, hanem sok vintage obival megfelelő EF adapterrel (pl. C/Y, QBM, M42,OM, PK)