Dühödt vagdalkozása minden morális mértéket elvet, amikor „az ősi magyar virtus” nevében lényegileg kitessékeli Magyarországról a magyar állampolgárok tízezreit. Morvai Krisztina szépnek és kívánatosnak tartja, hogy az ANTISZEMITIZMUS (csupa nagybetűvel!) és fasizmus érintettjei félelemben éljenek saját hazájukban, sőt – továbbmenve ennél – szépnek tartaná, ha „becsomagolnák legendás bőröndjeiket” és bőröndöstül távoznának innen mielőbb.
Neked kellene észrevenni, hogy példának okárét én sem vagyok fasiszta, hanem egyszerűen egy adófizető állampolgár, én is szeretem a gyerekeket függetlenül származásuktól, én is megértem a zsidó anyát, ha a gyermeke veszélyben van, mint ahogy a palesztint is.
Szóval nem vagyok vérszomjas fasiszta, ahogy ti gondoljátok. Viszont nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Aki a mai világban nem veszi észre, vagy legalább nem fog gyanút, hogy valami nagyon nem stimmel Izraellel, azonkívül valami nem stimmel a hazai zsidóság EGY RÉSZÉVEL, hogy pazar társadalmi pozíciók birtokosaként álandóan bepakolt bőröndökről hadoválnak - pedig hazudnak: nincs egyetlen bőrönd sem bepakolva mert attól nagyobb biztonságban mint MO-on sehol sem vannak -, hogy a zsidókártya aljas kijátszása folyik időről időre szimpla politikai haszonszerzés okán - nos az ostoba.
Én nem szoktam tudni, őszintén szólva. De vannak idősebb emberek akik sokszor mondták erre vagy arra, hogy zsidó. Én meg vitatkoztam, hogy ugyan már, neked mindenki az - éppenhogy én sem szeretem ezt a stigmatizáló habitust - ám később kiderült, hogy szinte minden esetben igazuk volt.
Tényleg nem egy és nem kettő zsidó van a médiában és más, ettől jobb állásokban - de ismétlem: ez nem baj, ez rendben van, de akkor ne sápítozzon, hogy be van csomagolva a bőröndje.
Nagyon sajnálom Miokót és a többieket - nyilván ők meg engem sajnálnak de ez normális reakció -, hogy nem veszik észre mi zajlik körülöttük.
Ez már nem összesküvéselmélet hanem rögvalóság. A zsidó hegemónia a világban jól megfigyelhető, dokumentálható jelenség.
Hangsúlyozom: ez engem nem zavar addig amíg az emberek érdeke is szempont ebben a nagy globális folyamatban. Ha ez a szempont eltűnik, akkor viszont zavar.
Engedtessék már meg, hogy nem fogom birka módon meghajtani a fejem a mások telhetetlenségén kirobbant romlás időszakában. Engedtessék már meg, hogy ne bólogassak, ha egyesek amerikai adófizetői pénzből ezereket gyilkolnak le eltitkolva a valós okokat az offenzíváról - ami jelen esetben a gázai gáz, igen ott a föld alatt. Igen, Izrael valós célja a gázai gáz megszerzése.
Az álintellektulizáló sznobértelmiség ostoba bólogatójánosáza a legnagyobb baja ennek az országnak. A galócát csiperkének tételező agynyomorult, öngyilkos szellembénák vitustánca, amelyre itt a fórumon is számtalan példa van.
"Nem dolgozott" Mongyuk írt kb. 500 hosszabb dolgozatot, ezek egy részét több nyelven publikálták, és megjelent 5 könyve. Értem, hogy nálad ez nem munka, nem ehhez szoktál, környezetedben sem végeznek ilyen munkát.
Limesz! Nem gondoljátok, hogy nektek kellene elhúzni a pitlibe ilyen szemlélettel? Nektek Közel-keleten az arabok között lenne a helyetek Krisztinával egyetemben.
Tudod, kedves Limesz, nem szeretek élni az ilyesmivel, de most nem bíok magammal, muszáj.... :-)
Írod ([...] az én betoldásom): "Te nem undorodnál egy [zsidó] embertől akinek a segge alá Mercedest teszel, milliós fizetést adsz neki, meg hatalmat, meg gyárat, aztán elkezdi nyomni, hogy őt itt üldözik ?"
No, most nézzük ugyanezt a szöveget Morvai Krisztina (és becsességed) szellemiségének kritikájaként, mondjuk egy zsidó szájából:
"Te nem undorodnál egy [nem-zsidó] embertől akinek a segge alá Mercedest teszel, milliós fizetést adsz neki, meg hatalmat, meg gyárat, aztán elkezdi nyomni, hogy őt itt üldözik ?"
(Ez utóbbira remek példa pl. Széles Gábor.) A hozzátok hasonló nem-zsidó, ha nem sikerül neki valami, akkor azonnal zsidó összeesküvést kiált, és telerinyálja a sajtót, hogy ő "palesztinnak érzi magát a saját hazájában".
Ki hangoztatja, hogy elnyomják, hogy diszkriminálják? Ki veri a nyálát, ki veri a seggét a földhöz fene nagy üldözöttségének tudatában, ki követel de facto numerus clausust? Morvai Krisztina és a vele egyetértők.
Az a bosszantó, hogy ez a paranoiás, összeesküvés-elméletes attitűd primitív és ostoba! Ha nem volna oly szomorú, oly veszélyes, egyszerűen röhögni kellene rajtatok.
Akik ilyet kérdeznek, azoknak a háromnegyed része már 16 éve mellbeteg, béna, mozgássérült, és 10 éve egy használt rokkantkocsira vár, de nincs hozzá kezdõösszege.
Kinjában ide járnak jólmegmondani. És a másik arcát mocsárba dugni. A kis rezegõ kezeikkel.
Na cupp Öcskös,... menyél ...csak menyél, ..csak menyél.
Zsolt 68,5. Énekeljetek Istennek, zengedezzetek az ő nevének; csináljatok útat annak, a ki jön a pusztákon át, a kinek Jah a neve, és örüljetek előtte.
Viszont jobban undorodom egy olyan figurától, aki soha az életben nem dolgozott, de eljutott a farmergatyás-szakállas vadliberalizmusból az ájtatos, szemforgató sziklakonzervatív félfasisztán keresztül, a kommunista allűröket felmutató főporhintő szerepig.
Szóval azt vetted ki a hozzászólásaimból, hogy valamelyest gyurcsányhívő vagyok.
Nos, nem tudom, hogy ezt mire alapoztad, de - ezek után - az a véleményem, hogy galaktikus mértékben űzöd azt a balfaszságot, már ami a megtévesztett morvaivadbarom jelleget öltött totálbesoffen jellegű züllöttséget definiálja, amelyről köteteket fognak írni a következő évszázadban.
Te nem undorodnál egy embertől akinek a segge alá Mercedest teszel, milliós fizetést adsz neki, meg hatalmat, meg gyárat, aztán elkezdi nyomni, hogy őt itt üldözik ?
OK, Isten még az én képzeletemet is felül tudja múlni:
1Kor 2,9. Hanem, a mint meg van írva: A miket szem nem látott, fül nem hallott és embernek szíve meg se gondolt, a miket Isten készített az őt szeretőknek.
Vestibulum massa. Sed euismod, turpis nec ornare placerat, tellus metus porttitor lorem, ac dictum lacus augue in lorem. Etiam elementum egestas erat. Quisque aliquet nibh eu dolor. Maecenas lectus. Curabitur ut ligula. Curabitur ornare nulla id nunc. Nulla facilisi. Integer dignissim, ipsum sed scelerisque consequat, eros felis rutrum velit, non tempor justo nulla eu orci. Pellentesque in velit. Sed eget lorem. Fusce interdum sagittis velit.