Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Sziasztok! Tud valaki küldeni nekem olyan gránátalma tősarjat, ami teremni is fog, és ehető fonom gyümölcse lesz? Balatonpart déli fekvésbe tudom ültetni. Cserébe fügét tudok küldeni.
Sziasztok Érdről írok az M 7-es mellől. A kertet alakítom át Most ások ki 2 db európai ciprust.Vertikálisak kb 2,5 méter magasak.Meg van egy gránátalma bokor.Nem kicsi.Ő is melléjük kerül.Termőnek vásároltam a Rappaiéktól.Az idén virágzott előszór.Hát nem az.Dísz gránát.Ha kell valakinek,ajándékba vihetők.
Ez nagyon-nagyon komoly észérv,talán újra megtanulhatnál olvasni,majd pár év múlva megérteni ,amit olvastál(pl.topicleírás).Nem olyan nagy hátrány az 3 év,küzdj és utoléred magad!
Semmi nem indokolja,hogy itt árusíts.Ha már nem tudsz cserélni akkor nem ez a megfelelő hely.Erre megvannak a megfelelő fórumok,engem kimondottan zavar ez a hozzáállás.
Most én is csak néhány ágat vágtam, hogy be lehessen hozni, de Lorához hasonlóan én is inkább a tavaszi metszés híve vagyok, akkor sokkal nagyobb az esélye a gyökereztetésnek is. Remélem, akkor úgy is találkozunk:-)
Ha eljössz, biztos találunk még ezt-azt, ami érdekel. Mindig így szokott lenni; sokan egész szekérderék növénykével távoznak, pedig csak egy kis dugványért jöttek;-)