1590 km van a verdában, és még mindíg 5,5 az átlagfogyim, pedig már 2.500-as ford/perccel járok!:-))
Azt a qrva ABS-t meg szokom, nem tudok mit tenni, bár így normál útviszonyok között eddig semmi bajom nincs vele!:-)
Mondjuk kérdeznék valamit!
A fékpedál olyan fura nekem! Az ABS miatt? Olyan mintha levegős lenne, ha felpumpálom, jobban felkeményszik, mint amilyen alaphelyzetben, de ha felpumpálva folyamatosna nyomom, akkor visszamegy a normál betaposási állapotba.
A fékhetással nincs gondom, felpumpálás nélkül is királyul fog!
Szerintetek a toronycsapágy csere után nem légtelenítették le rendesen?
Bár ment vele a szerelő a csere után egy próbakört, gondolom, csak észrevete volna!
Sima feketét vettem és sajna össze vissza csúszkál minden hátul, mivel a rögzítőfülek alul vannak nem tudom használni őket :(( volt ilyen csóúszásgátlós is de sztem az nem megoldás.
Örülök, hogy teccenek a képeim. Szerencsére nem foglalkozás a fotózás, hanem hobbi. Meg is útálnám, ha iparosként kellene csinálni. A szakmám pedig mezőgazdasági mikológus (növényeket károsító mikrogombákkal foglalkozok).
Megnéztem a fotókat. Nekem laikus szemmel nagyon tetszik. Ez nálad foglalkozás vagy hobbi? Nem tudom hogy te mit mondasz róla, de én azt mondom, hogy MŰVÉSZET!
Mindíg nagyra értékeltem azokat az embereket, akik megtudják kreatívan mutatni ami "bennük van". A Lineához gratulálok. Az enyémben 33000 km. van. Mjet. Nekem már 22000-nél toronycsapágyat cseréltek. Üdv. Kiskabo
Kösz, szívesen. A fotózás nekem a hülyeségek elleni gyógyszer. A Lineaát megy nagyon megszeretem, szeptember óta belegyötörtünk egy 10-est, probléma nélkül. A fogyasztás eddig 5,0 - 5,2 között mozgott (vegyes), egy nagy, Budapesti kavargás+autópálya meghajtva, 5 emberrel volt 6,2. A találkozó érdekel, csak hosszútávon nem tudok tervezni, nekem a Hollókő a szimatikusabb.
Készült olyan kép is, alaposan bemozdult, törölve. Az van, hogy a mosóban neon világít, + ott a vaku, de a fényezés elnyeli a megvilágítást, a nedves felületek és a lakk csillognak, úgyhogy gyakorlatilag csak a rendszám látszott az egészből. Maradt a vaku nélküli hosszú expozíció, de azt a mozgást már a képstabi sem mindig tudja kijátszani. Persze ha lenne egy polárszűrő az objektívhez az valszeg mindjárt más lenne... holnap talán időben hazaérek ahhoz, hogy természetes fény mellett lőjek pár képet.
Egyáltalán nem akarom Daty kenyerét elvenni, én csak poénból említettem az Agárdi dolgot, ott volt egy aránylag családias, 20 fő körüli Albea találkozó, a II.:-)